Banner for LeefEnergieBewust

LeefEnergieBewust Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede uitleg ter plekke over de mogelijkhesen. Korte lijnen om te schakelen over de offerte. Installatie grondig en netjes uitgevoerd. Enige minpunt was dat het lang duurde bij mijn aanvraag voorda... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het contact krijgen blijft een punt van aandacht. Heb je ingang dan wordt alles snel geregeld. Bij mij ging het om terugzetten van zonnepanelen op mijn zeer schuine dak. Hulde voor de twee mannen die... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Helaas een slechte ervaring Communicatie is erg slecht , zowel via de mail als telefonisch Ruim 20 weken bezig geweest om een nieuwe omvormer te laten plaatsen Eenmaal de afspraak na v... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

12mndn heeft ons vanaf het begin af aan goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Na het informatieve gesprek ging het heel vlot. Binnen de kortste keren lagen de panelen op het dak Ook tijdens de mo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Isolasjonsentreprenør
  2. Ventilasjonsentreprenør
  3. Solenergientreprenør

Skrevet av virksomheten

LeefEnergieBewust is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf dat particulieren en bedrijven helpt bij het verduurzamen van hun woning of pand. Wij geloven dat duurzame energie voor iedereen begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z bij het maken van slimme energiekeuzes die zowel het milieu als de energierekening ten goede komen. Onze dienstverlening begint altijd met persoonlijk en eerlijk advies. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk op basis van de specifieke situatie, wensen en toekomstplannen van onze klanten. Wij zijn actief op het gebied van onder andere zonnepanelen, isolatie, airconditioning, laadpalen en andere energiebesparende oplossingen. Door samen te werken met ervaren en gecertificeerde installateurs kunnen wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid garanderen. Bij LeefEnergieBewust staat transparantie centraal. Wij communiceren duidelijk over kosten, mogelijkheden en verwachtingen, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Ook na oplevering blijven wij betrokken met service, onderhoud en ondersteuning. Een langdurige relatie met onze klanten vinden wij minstens zo belangrijk als een succesvolle installatie. Onze missie is om bij te dragen aan een toekomstbestendige samenleving waarin energie bewust wordt gebruikt en opgewekt. Door duurzame oplossingen toegankelijk te maken, helpen wij onze klanten niet alleen te besparen, maar ook actief bij te dragen aan de energietransitie in Nederland. LeefEnergieBewust staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Samen op weg naar een schone toekomst.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

51 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nette vlotte afhandeling

Nette vlotte afhandeling. Ziet er keurig uit. Vriendelijke monteurs.

5. januar 2024

Bedankt voor u positieve review M.v.g. 12MNDN

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en deskundig geholpen.

Snel en deskundig geholpen.
Lokaal vinden wij erg fijn en belangrijk

27. desember 2023

Hartelijk dank voor uw mooie review. Mvg 12MNDN

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Op zich snel en goed gelegt door de…

Op zich snel en goed gelegt door de monteurs ZZp ers, alleen jammer dat er door 12 mnd geen contact is gemaakt hoe het ging of we tevreden zijn helemaal niets.

3. desember 2023

Svar fra LeefEnergieBewust

Dank voor uw review. Wij hopen dat u veel plezier beleeft van uw zonnepanelen. Mvg 12MNDN

Snel en goed gedaan

Team kwm kijken, volgende dag de offert per mail. Planning plaatsing binnen 2 weken. Alles binnen 1 dag gedaan.

24. desember 2023

Fijn dat wij u zo snel van dienst konden zijn. Mvg 12MNDN

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De heren hebben keurig netjes gewerkt

De heren hebben keurig netjes gewerkt, binnen een paar uur klaar en ik had helemaal geen rommel ervan. De jongen die mij de offerte stuurde heeft zijn woord gehouden! Top service

30. november 2023

Svar fra LeefEnergieBewust

Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw zonnepanelen.

Goed teamwork

Leuk en deskundig team die ook hebben geholpen een kapotte dakpan in de nok te vervangen. Werken snel en efficiënt. Luisteren naar de klant.

11. desember 2023

Svar fra LeefEnergieBewust

Dank voor uw mooie review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben even geduld moeten oefenen

We hebben even geduld moeten oefenen. Het juiste materiaal moest arriveren en er moest personeel voor worden vrijgemaakt.
Uiteindelijk zijn de zonnepanelen en bijbehorende omvormers geplaatst en waar nodig de meterkast aangepast. Het werkt!

30. november 2023

Bedankt voor uw positieve review Mvg 12MNDN

Vurdert til 1 av 5 stjerner

gebruiksklaar

Het duurde lang voor de panelen gebruikt konden worden en de rekening liet lang op zich wachten

8. desember 2023

Svar fra LeefEnergieBewust

Goedemiddag. Wij danken u voor uw feedback en onze excuses dat het wat langer heeft geduurd dan gebruikelijk.
Uiteraard kijken wij naar onze interne processen om dit in de toekomst beter te doen. Met vriendelijke groet team 12Mndn Duurzaam

Goede afspraken

Goede afspraken, vlot geleverd, keurige prijs.

23. november 2023

Bedankt voor uw positieve review! Mvg 12MNDN

12mndn Zeker aan te raden bij verduurzaming

Kwaliteit prijsverhouding is zeer goed. Daarnaast hebben ze veel kennis en wordt er goed naar je geluisterd en heel persoonlijk geholpen.
De installatie van een nieuw aantal zonnepanelen is zeer snel, in goed overleg geplaatst en aangesloten.
Ze hebben nu twee projecten bij ons uitgevoerd en zal ze zeker weer inschakelen bij nieuwe verduurzaming projecten.

18. november 2023

Svar fra LeefEnergieBewust

Bedankt voor deze mooie review en graag komen we bij u terug voor nieuwe projecten. Dank voor het vertrouwen in 12MNDN Duurzaam.

Installatie

Installatie

De installatie verliep door wisseling van personeel voor ons rommelig. En ons internet viel na het werk in de meterkast uit. Dit had mede te maken met stroom onderbreking. De zonnepanelen zelf zijn prima.

1. november 2023

Svar fra LeefEnergieBewust

Beste Marion bedankt voor uw review. Mochten er problemen op treden kunt u altijd contact met ons opnemen. Mvg het team van 12MNDN

Eerlijk en betrouwbaar

Komen afspraak na en regelen alles binnen de afgesproken termijn.

Hartelijk dank voor uw review. Mvg 12NDN

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima partij met optimaal legplan

Ervaren adviseur met bezoek aan huis en mede daardoor een zo optimaal mogelijk legplan.
Installatie door 2 kundige Nederlandse jongemannen.
Al met al een prima partij!

Svar fra LeefEnergieBewust

Beste Bram, wij worden blij van uw positieve woorden waarvoor dank. Mvg het team van 12 MNDN

Fijn bedrijf

Snelle en goeie communicatie, probleemoplossend en meedenkend.

Svar fra LeefEnergieBewust

Bedankt voor uw review namens het gehele team van 12MNDN Duurzaam.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv