LEDworld.nl Anmeldelser 1 863

4,6

Ik had een aanzienlijke hoeveelheid lampjes bij ze besteld, maar eenmaal ontvangen bleken ze net te groot voor mijn toepassing te zijn. Zonder moeilijk te doen kreeg ik een retourlabel waarmee ik alle... Vis mer

Ik moest een artikel hebben dat nu niet meer in bouwmarkten verkrijgbaar is, 20 jaar geleden wel. Foto opgestuurd en advies gevraagd. De volgende dag was het antwoord binnen en boden zij een passende... Vis mer

Heb meerdere producten besteld bij deze webshop. 1 van de lampen zag er in werkelijkheid toch anders uit dan op de website (in mijn ogen een fout van de fabrikant). Medewerker Daisy van de klantenserv... Vis mer

Veel artikelen op voorraad! Groot assortiment. Ik ben erg blij met mijn verlichting. Goede service. Telefonisch contact gehad waarbij mijn probleem snel werd opgelost! Volgende dag geleverd. Top!

1. Lampeforretning

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres.

Wist u dit?

Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis!
Bij LEDworld.nl zijn alle producten voorradig en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis!
Bestelling boven €99,- Geen Verzendkosten
Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €4,95.
Veilig Betalen
Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.

Ledworld.nl de beste plek voor jouw lampen.

Gratis bezorgd en altijd garantie!

Gratis bezorgd en altijd garantie!
Voor 16:00 besteld morgen in huis en garantie op het hele assortiment!

4,6

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 45 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Logoen til LEDworld.nl

Svar fra LEDworld.nl

Goedendag,

Vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Bij het plaatsen van uw bestelling stond aangegeven dat niet alle producten direct op voorraad waren, waardoor een levertijd van 3–5 werkdagen van toepassing is.

Wij verwachten de door u bestelde producten morgen binnen te krijgen, waarna uw bestelling direct wordt verzonden. waardoor u uw pakket vrijdag zal ontvangen. Dit valt binnen de aangegeven levertijd, al begrijpen wij dat het vervelend is dat dit pas op de laatste dag is.

Met vriendelijke groet
Ledworld

Fijn advies, maar helaas verkeerde

Advies gekregen voor lampen en behuizing, maar bleken naderhand ondanks vragen en doorgeven van maten voor plafond toch niet te passen, hierdoor moesten we op zoek gaan naar wat anders, waardoor de verbouwing vertraging opliep, niet heel fijn.

11. april 2026

Geen respons op vraag over levertijd

Geen respons op vraag over levertijd. Vermelde leadtime / levertermijn staat niet correct op de website.
Dat iets niet goed gaat met een levering is tot daar aan toe, maar wees zo beleefd hierover te informeren. Een standaard gegenereerd mailtje met een verwijzing naar verkeerde informatie is gewoon niet netjes. De survey sluiten voordat het product ook maar geleverd is, klopt ook niet.

17. april 2026

Ik heb verschillende vragen gesteld om…

Ik heb verschillende vragen gesteld om zeker te zijn dat het product compatiebel was met mijn lamp maar toch voel ik mij bedrogen.Het voorgestelde product werkt niet.

9. mars 2026
Logoen til LEDworld.nl

Svar fra LEDworld.nl

Beste Nancy, Het spijt ons om te horen dat het product uiteindelijk niet compatibel blijkt te zijn met uw lamp. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker omdat we vooraf uitgebreid contact hebben gehad om dit juist te voorkomen.

We vinden het dan ook erg jammer om te lezen dat het ondanks alle inspanningen toch niet naar verwachting werkt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Neem alstublieft nog even contact met ons op, zodat we dit netjes voor u kunnen oplossen.