Heb lichtgevende oorbellen besteld. 1 deed het niet en van een ander setje waren de batterijen gecorrodeerd heb een mailtje gestuurd en kreeg gelijk 2 nieuwe setjes opgestuurd.
Se hva andre synes
Snelle reactie
"Speciaal geval"
"Speciaal geval", alu profiel voor Led-strip. Perfect meegedacht, zodat ik met een voortreffelijke oplossing thuis ben gekomen.
Heel tevreden.
snel en goed geleverd
snel geleverd, goed verpakt en de cob ‘anycut’ ledstrip plus toebehoren zijn van goede kwaliteit. top!
Persoonlijke en hartelijke support
Een verkeerde levering werd direct nagezonden, zonder extra kosten. En ook nog met een hartelijkheid die ik zal onthouden. Hier kom ik terug.
Perfecte afhandeling bij een onvoorzien probleem.
Via Google ben ik bij deze webshop gekomen om een LEDstrip te kopen. Dit ging vrij eenvoudig en snel. Na aankomst bleek er een zone in de LEDstrip defect te zijn. Dit kan natuurlijk gebeuren. Na dit te melden via mail kreeg ik dezelfde dag nog reactie en zijn we snel tot een oplossing gekomen. Goede communicatie en goede service.
Voor 16:00 bested = morgen NIET in…
Voor 16:00 bested = morgen NIET in huis!
Weer zo'n club met loze beloftes op hun website.
Geen of trage communicatie
Heb alles gekregen wat ik besteld heb . Echter zit ik met de vraag als mijn communicatie van de controller wel naar behoren werkt , ik krijg deze niet gekoppeld aan homey pro. Wat normaal geen probleem zou mogen zijn . Ik krijg helaas geen antwoord terug
Super service gehad!
Super service gehad!
Een dimmer was niet op voorraad en er moest dus een alternatief komen, samen met elkaar zijn we er netjes uitgekomen.
Klasse!
Snelle en correcte afhandeling van levering EN klacht!
Ik heb een zeer positieve ervaring met LedstripXL. Het bestelde materiaal was netjes verpakt en correct afgeleverd.
Bij nazicht bleek dat er een onderdeel onderbrak, na telefonisch contact met hun service afdeling werd het onderdeel dadelijk nagestuurd en de dag erop geleverd in België (op zaterdag!)
Ik kan iedereen deze shop aanbevelen, niettegenstaande de bestelling niet compleet was. Zeer professionele opvolging en snelle service.
De verzendkosten lijken duur, maar hun producten zijn goed geprijsd. Elders vind je gratis of goedkopere levering, maar dat vertaalt zich in duurdere producten.
Slechte klantenservice
Ik had klik connectors gekocht voor mijn led strip aan de kabel te verbinden. Het zijn fragiele dingen want tijdens het gebruik zijn er 3 afgebroken van de 6 die ik had besteld. Ik heb gebeld met de klantenservice, dit hadden ze nog nooit gehoord van andere klanten dus ik zal ze wel te hard hebben aangeknepen en het was mijn fout. Ze konden niks voor me betekenen. Als een bedrijf zo omgaat met z'n klanten, bestel ik er in ieder geval nooit meer.
Snelle levering en prima service.
Bestelling al de volgende dag geleverd. Helaas bleek er een klein defect. Een paar leds van de bestelde ledlamp werkte niet. Zonder gezeur de volgende dag al een nieuwe lamp geleverd. Vriendelijke mensen en prima service.
Pas op. Phishing site!!!!
Ongelooflijk onbeleefd !!!!!!Pas op je email word gebruikt voor reclame!!!!!
Klantenservice onbereikbaar en geen ledlamp adapter, en aan knop blijkbaar
Blijkbaar zit er geen AB bij de ledlampjes die je besteld. Erg onlogisch. Dit mag wel benadrukt worden voordat je besteld, zoiets als: 'Let op: wat je nu gaat bestellen heb je niks aan want je kan hem niet in het stopcontact of USB doen en je kan hem ook niet aandoen'.
Gevraagde niet geleverd. Geen service.
In plaats van 4 ledstrips werd er helaas maar 1 geleverd.
Dit gemeld, kreeg de vraag of het er toch echt niet 4 waren. Mijn antwoord "Nee, wanneer ontvang ik de rest?" Vanaf dat moment bleef het stil.
Service niet om over naar huis te schrijven
Bestellen en levering prima. Het probleem komt aan op de service, 2 problemen met mijn ledstrips. Een kapot binnen een maand en de ander heeft een accu die zwaar ondermaats is. LEDStripXL geeft niet thuis bij meermaals contact, zelfs als ik zelf een oplossing aandraag (met meerbetaling mijn kant!) geen gehoor.
Zwaar ondermaats, ik adviseer u elders led strips te kopen!
Webshop is prima echter blijven ze zonder toestemming nieuwsbrieven sturen
Webshop is prima. Echter stuurt deze webshop zonder toestemming nieuwsbrieven. Deze webshop stuurt dus nieuwsbrieven zonder dat je daarvoor duidelijk hebt aangemeld. Ook enige reactie hierop blijft uit wanneer je dit kenbaar maakt.
Ik zou iedereen afraden om hier te kopen vanwege deze agressieve marketing.
ledstripjes besteld met controllers en…
ledstripjes besteld met controllers en toebehoren , voor de kleuren strip was de controller en bediening niet mee geleverd , volgens Dennis (after sales ) wel , maar na een kort mailtje van mij toch direct in orde gekomen , 3 dagen later was het al geleverd
top van Dennis
Strips blijven jaren werken
Mijn led strip doet 't al jaren goed. Alleen lijkt die te dimmen na een tijdje
After sales is prima als er iets scheelt. Topper
Ondanks een misser bij de aanschaf is dit bedrijf heel coulant en heeft mijn probleem adequaat opgelost. Heb bericht gestuurd naar RADAR voor de WARME DOUCHE van de maand. Waren maar meer winkels zo goed voor hun klanten. Toppie zaak kan van harte aanbevelen.
goede service
goede service, na telefonisch contact de juiste strip gevonden voor de keuken en na installatie kan ik zeggen dat het resultaat erg mooi is geworden!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.