Vettiga priser på vettiga produkter brukar ju inte stämma, framförallt inte när det gäller ledljus. Men hittils mäkta imponerad! Köpte en ledramp med rätt mått för mitt användande och den imponerar ve... Vis mer
Väldigt bra priser och extremt snabb leverans! Jämfört med dyrare ramper är denna i samma klass, fast för en fjärdedel av priset. Det enda jag har att anmärka på är att jag inte fick någon orderbekräf... Vis mer
Beställt 2 pannlampor 14 nov. Jag fick ett trackingnr dagen därpå men ingenting har hänt och DHL har inte fått paketet. Får inga svar på mail alls, lyckats nå en person på telefon en gång, han sade d... Vis mer
Jag beställde en 200W OSRAM LED-ramp (Ordernr. 30360), men fick istället en 95W utan varumärke. Företaget lovade att skicka rätt produkt med retursedel, men efter flera veckor och flera påminnelser ha... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 8 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Förstklassig kundservice
Förstklassig kundservice. Fick en ej fungerande produkt. 14 minuter efter att jag mailat dem så hade de löst problemet.
Väldigt bra service!
Väldigt bra service,hade glömt att beställa reläsats.Jag ringde och sa detta,Tobbe tror jag han hette sade.
Inga problem jag slänger i det i paketet,dom har inte hämtat ännu!
Otroligt bra gjort!
Med vänlig hälsning
Håkan
Svarar inte på mail
Svarar ej på mail angående en retur jag skickat in. Trots påminnelser. Så nu skiter jag i det.
Saknades lite skruv till fästena
Saknades lite skruv till fästena, annars lyser rampen helt ok för dessa pengar!
Wszystko bajunia 😀👍😀
Snabb leverans och kanon lampor
Snabb lev .bra priser
Bra priser snabba leveranser
Bra priser snabba leveranser.
Längtar till verkstan monterar på belysningsrampen.
Snabba och bra leveranser
Vilken service
Vilken service! Jag skulle handla en LED-ramp till min tjej som är svårt sjuk i cancer och har fått köpråd, tips och ett helt fantastiskt personligt bemötande. Man har svarat i telefon på väg till fisketävlingar och även idag när det är lördag när de normalt har stängt. Naturligtvis kommer jag att handla mer av dem - bravo!!!
Snabbt, smidigt, men vilseledande för den utan koll
Snabbt, prisvärt och smidigt, varorna som utlovat och de funkar än så länge som förväntat.
Avdrag med 1 stjärna för vilseledande "extrapriser" och teoretiska effekt- och ljusflödesvärden. LED-rampen jag köpte kommer från Foshan Tuff Plus Auto Lighting, som kallar den E45A. Den kostar c:a 40-50 USD i mängdinköp från Kina, och har högst troligt aldrig sålts för de "2 495 kr" som är det "överstrukna" priset hos LED24.se. Det "nedsatta" priset på 699 kr i röda siffror som jag betalade är däremot ett rimligt ordinarie pris. Glädjesiffran "1 lux på 482 m" verkar inte komma från tillverkaren, Tuff Plus anger optimistiskt 1,12 lux på 435 m i ljusbildsdiagrammet i deras datablad. Teoretiska "8400 lumen" är i praktiken 3171 lm enligt Tuff Plus.
Jeg ville give 0 stjerner hvis det var…
Jeg ville give 0 stjerner hvis det var muligt. Har bestilt 2 lamper for en uge siden. Jeg har intet hørt fra led24.se. Ikke engang en emailbekræftelse på købet (pengene er overført). Heldigvis tog jeg et screen shot af bekræftelsen på, at købet var gennemført. Jeg har skrevet og ringet til led24.se. Intet svar.
Bra priser och snabba leveranser
Dom var snabba med leveransen.
Dom var snabba med leveransen.
Och led baran har ett bra ljus
Hej! Utebliven beställningsbekräftelse
Hej!
Fick aldrig någon bekräftelse på min beställning, men det fungerade ändå.
Bra service.