3,6

Middels

Modieus, maar kwaliteit ver te zoeken

Ik kocht “JOB86 Maxim | Lederen jeansriem” op 15 april 2024.

Als je 60 Euro betaalt voor en riem, verwacht je kwaliteit.

Wat ik kreeg: de dunste leren riem ooit. En het stiksel laat gewoon los. Ja het is een sierelement, maar nee dat hoort niet.

En omdat de riem zo dun is, is hij een half jaar later helemaal vervormd en mijn meest kromme riem ook… ik koop hier nooit meer.

15. april 2024

Mooie riemen

Ik heb onlangs een riem gekocht bij LeatherBeLove en wauw, wat een prachtige riem! Bij het plaatsen van mijn bestelling bleek het product helaas uitverkocht te zijn. Na telefonisch contact met de verkoper is alles netjes afgestemd en opgelost.

Sinds vorige week geniet ik van deze mooie riem. Nogmaals bedankt voor het geweldige product.

Voor mij is dit bedrijf zeer correct geweest, en ik kan ze zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

20. september 2024

Perfect

Eerste keer hier een bestelling geplaatst. De riem was er de volgende dag, goed verpakt op milieuvriendelijke manier. Was te kort (foutje mijn kant) dus een andere besteld en deze retour gestuurd. Hoefde geen retourkosten te betalen en de nieuwe riem was er binnen 2 werkdagen. Mooi nederlands bedrijf, daar hou ik van. Vlg riem wordt weer hier gekocht. De riem is perfect van kwaliteit, het contact per telefoon was snel en goed.

5. september 2023

Uitstekende ervaring.

Uitstekende website waar je goed kunt filteren. Op vragen wordt snel en goed gereageerd. De bestelling verliep soepel en de bezorging met PostNL was vlekkeloos. In de doos een handgeschreven bedankje. Mooi toch!
O ja, de riem is prachtig.

16. januar 2023

Leatherbelove hele matige service.

Leatherbelove heeft hele mooie riemen en ik ben daar op zich niet geheel ontevreden over. Echter de gesp van mijn 1 jaar oude riem brak en leatherbelove stuurde mij een nieuwe gesp met daaraan een stukje bevestingsleer. Het nieuwe stukje bevestigingsleer met de gesp (is het duurste van de hele riem denk ik) had een andere kleur dan de oudere leren band. Leatherbelove heeft hem nog een keer naar de fabriek gehaald en daar is hij gepoetst. Daar is het kleurverschil wel iets minder van geworden. Het was het toch net niet. Ik denk stuur gewoon een nieuwe riemband!! Hele matige service dus.

15. oktober 2022

Mooie handgemaakte lederen riemen

Mooie handgemaakte lederen riemen. En ze hebben me met diverse speciale wensen geholpen. Zo hebben ze op mijn verzoek een andere gesp gecombineerd bij een riem. En een andere keer een suède riem op kleur gemaakt die overeenkwam bij een paar nette schoenen.

Op e-mail wordt snel (mijn ervaring binnen 24uur) gereageerd.

Inmiddels vier riemen aangeschaft via deze webshop en een volgende aankoop gaat er zeker komen.

15. april 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis