Ik heb 3 verschillende L&C Design tv meubels gekocht verspreid over 2 aankopen. Beide keren heb ik de meubels binnen een uur op kunnen halen (even belletje gepleegd vooraf). Bij het 3e meubel w... Vis mer
Voor in de caravan de oplossing om op drie plaatsen, (raam, zithoek, en bed) TV te kijken.de beugel is erg solide en mooi afgewerkt ik heb alleen de hoek waar de beugel is bevestigd verstevigd om dat... Vis mer
Ik kan deze website zeker aanraden! Ze leveren snel en zonder enige problemen, daarnaast krijg je ook precies wat je besteld hebt. Klanten service nog niet nodig gehad, dus daar kan ik niet ove... Vis mer
Prima site om te zoeken en de juiste beugel te vinden. Er is voldoende informatie over de beugel zodat je zeker weet dat je de juiste beugel hebt. Prima op tijd geleverd en verpakking was ook pri... Vis mer
Latijnzeil 11, 1319 EN, Almere
- 036-8487320
- info@lcdwandbeugels.nl
- lcdwandbeugels.nl
Goed product en zeer snel geleverd.
Top website maar vooral de…
Top website maar vooral de after-service. Wauw, all emails werden binnen 30 min beantwoord met mijn domme vragen over het plaatsen, zelfs in de avond laat.. Goud, oprecht.
Slecht advies en slecht produkt
Eerst bij hun gechecked hun of de uitgekozen TV's op beugel past, de DQ Up/Down. Daarna TV koof op maat laten maken. Vervolgens blijkt, na 2e overleg met hun, beugel niet te passen en moet ik hem aanpassen. Na ophangen blijkt bij zwenken van de beugelarm de, de arm scheef weg te draaien. Nu 260 euro aan beugels en 2x een scheef in de TV koof hangende TV's. Slecht advies en slecht product
Snel, betrouwbaar
ik heb bij LCD wandbeugels besteld ik kreeg het bestelde item snel in huis en kreeg mijn factuur ook netjes daarna in mn mailbox. zou ik zeker aanraden aan mijn vrienden.
snelle en correcte levering
Montage moet nog gebeuren
LT UP/DOWN TV Muurbeugel
Mooie kwalitatief goede en mooie wandsteun.
Prima verstelbaar. Super tevreden en snel geleverd.
Snel geleverd, kan niet beter!!
Bestelling is snel geleverd. Was erg goed ingepakt en compleet
beoordeling wandsteun TV
Wandsteun past, maar de bouten om de TV aan de wandsteun te maken waren allemaal te kort, ik heb de kunststof afstandsbussen in moeten korten om de steun te kunnen bevestigen.
prima en snel afgeleverd
Beugel besteld en een dag later netjes afgeleverd
Snelle goede zending!
De verzending was snel en goed. Alles was heel goed verpakt en de producten waren precies wat we ervan verwacht hadden. Duidelijke omschrijving op de website maakte het ons gemakkelijk een goede keuze te maken.
Gewoon goed !
Snelle levertijden, goed product en concurrerende prijzen. Gewoon goed.
Aanbevolen.
Prima site, snelle levering, uitstekend produkt.
Prima! Snelle service
Maandag besteld, dinsdag in huis. Prachtige muurbeugel.
Prima beugel, prima prijs, snel geleverd
Niets negatiefs te melden. Uitgezocht, besteld, betaald op zondag en dinsdag was de beugel in huis. Mooi solide ding dat redelijk plat inklapt.
nette levering
Na een vraag via mail vlot antwoord en na bestelling snel geleverd. Goed produkt.
Duidelijk en goed.
Artikel is snel geleverd, goed verpakt.
Alleen missten er 2 rubbertjes.
Waar voor je geld
Top producten voor betaalbare prijzen
snel & perfecte levering.
Compleet geleverd hing snel dezelfde dag.