Lavos Reiniging BV Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Very personable and trustworthy company. They go above and beyond, helped us out on a very short notice and were flexible and communicative. Would highly recommend their service!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Absolute aanrader, uiterst kundige vakmensen, super vriendelijk en beleefd. Ze hebben bij mijn ouders een pittig probleem opgelost zodat zij nog jaren van hun woning samen kunnen genieten! Rob (eigen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijf had een aantal partij bbq’s opgekocht en verkocht deze via MP. Ik wilde 1 kopen en na meerdere berichten en beloftes dat ik hem op kon halen zodra aanwezig werd er ineens niet meer gereageer... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elk jaar hebben wij een familieweekend in ons vakantiehuis. Kort ervoor ontdekte we een muffe geur wat duidelijk schimmel culturen waren. Het personeel van Lavos BV is een dag na ons telefoontje direc... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

23 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

supervriendelijke mannen

supervriendelijke mannen, uitstekend werk geleverd
Alles is mooi schoon en het huis ruikt weer lekker,
Zal zeker vaker gebruik maken van Lavosreiniging

14. september 2023

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons team. Het was een genoegen om voor jullie aan de slag te mogen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ons huis zat vol met zwam en schimmel…

Ons huis zat vol met zwam en schimmel en was onbewoonbaar maar het team van lavosreining heeft de klus met succes gedaan nogmaals bedankt team rob

20. juli 2023

Beste Marijke,

Als je last hebt van zwam in je huis dan is het erg belangrijk om dit direct grondig aan te pakken. Je hebt er goed aan gedaan om ons hiervoor in te schakelen. Bedankt voor je opdracht en jouw feedback!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alle schimmel is verwijderd en ons…

Alle schimmel is verwijderd en ons kantoor is weer lekker schoon dank jullie wel top service

2. juni 2023

Beste Martijn,

Het was ons een waar genoegen om voor jullie aan de slag te mogen, bedankt voor de feedback!

Toppers!

Prima bedrijf, welke goede kwaliteit levert. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Het werk is de prijs zeker waard. De medewerker liet me na afloop alles zien en vertelde wat hij gedaan had

26. mai 2023

Beste Fadoua,

Bedankt voor het inschakelen van ons team. We laten graag vol trots zien wat we gedaan hebben en waarom we voor een specifieke aanpak hebben gekozen. Top dat je zo'n mooie waardering hebt achtergelaten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hebben bij ons de vochtproblemen…

Hebben bij ons de vochtproblemen opgelost in de kruip ruimte en isolatie aangebracht echt een hard werkend team
Geweldig en niet duur dus een aanrader

22. april 2023

Beste Zrirek,

Bedankt dat je Lavos hebt ingeschakeld om de vochtproblemen in jouw kruipruimte aan te pakken. Het was slim om dit direct te combineren met het aanbrengen van isolatie.

Schimmelreiniging

De dag ervoor contact geweest om tijdsblok door te geven. Binnen doorgegeven tijdsblok stonden ze voor de deur. Vriendelijk en vlot geholpen. Duidelijke uitleg voor erna. Zeker een aanrader!

22. mars 2023

Beste Denise,

Bedankt voor het inschakelen van het Lavos team om jouw vocht- en schimmelproblemen op te lossen. Deze 5 sterren beoordeling zorgt voor een glimlach op de gezichten van ons team.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke team dat efficient werkte…

Vriendelijke team dat efficient werkte en flexibel was met mijn tijdswensen! Hopelijk heb ik ze niet weer nodig, maar als het zo ver is weet ik wie ik moet bellen.

18. mars 2023

Beste Sahand,

Top dat je het Lavos team hebt ingeschakeld en dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaringen te delen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kundig en vriendelijk

Na een wat valse start hebben de mannen goed werk afgeleverd. Ze zijn kundig, behulpzaam & vriendelijk en informeren goed.

2. februar 2023

Beste heer/mevrouw Nillesen,

Fijn dat je de moeite hebt genomen om de ervaringen met ons team te delen. Helaas loopt niet altijd alles zoals vooraf gepland, wel fijn te vernemen dat je tevreden bent over het resultaat.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed bedrijf komt zijn afspraken…

Zeer goed bedrijf komt zijn afspraken na en zijn echt vakmensen ons huis is weer schimnel vrij dank je lavosreiniging

1. februar 2023

Beste Frans,

Uitstekend te lezen dat de vakmensen van Lavos in staat zijn geweest om jouw huis weer schimmelvrij te maken. Fijne dag!

Top bedrijf

Top bedrijf! Vriendelijk personeel. Voor allerlei schoonmaakdiensten, ook vocht en schimmelreiniging. Uw beste keus begint bij Lavos Reiniging.
Echt aan te bevelen. 👍

8. januar 2023

dank u wel

Vi gjennomgår den nå i henhold til rapporteringsprosedyrene våre.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer snelle en professionele service!

Snelle en professionele service!! We zaten enorm in de stress vanwege snel groeiende zwarte schimmel op de babykamer van ons pasgeboren kindje. Lavos was het weekend uitstekend bereikbaar en stond direct de volgende ochtend (zondagochtend) op de stoep. Oorzaak werd uitgezocht en helder uitgelegd en schimmel gelijk verholpen. Erg prettig en professioneel team en ze kwamen de gemaakte afspraken direct na. Ik zou Rob en zijn team van harte aanbevelen!

27. november 2022

Beste Piter Jan,

Bedankt voor je bericht. Normaal gesproken werken we niet op zondag, maar als er een noodgeval is met een pasgeboren kindje dan moet je soms flexible zijn. Fijn om te lezen dat onze inspanningen worden gewaardeerd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een schimmel- en…

Wij hebben een schimmel- en vochtprobleem gehad. Met Lavos Reiniging contact opgenomen en die kwamen gelijk de volgende dag kijken. Plan van aanpak gemaakt en diezelfde dag nog de offerte in huis. Deze mensen houden zich aan hun afspraken, heel professioneel met veel kennis en expertise.

Ze hebben twee weken later in een week tijd alles opgelost van optrekkend vocht tot doorlopend vocht. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen, uniek in deze tijd om een partij te vinden die zo professioneel is en zich aan zijn woord houdt.

23. august 2022

Beste Mimi,

Bedankt voor je uitgebreide review! Het nadeel van schimmel is dat het een gevolg is en dat je de moeite moet nemen om de oorzaak te achterhalen. Fijn te lezen dat dit bij jou naar tevredenheid is gelukt!

Fantastisch werk geleverd

Fantastisch geholpen door Rob en zijn team. Ze zetten net dat stapje extra. Hele fijne mensen die goede kwaliteit leveren en het hart op de juiste plek hebben. Ik zou ze zeker aanraden. Binnen no time was de badkamer schimmelvrij gemaakt!

9. september 2022

Beste Jolijn,

We gaan bij blozen van deze review, bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Heel tevreden

Goede service en fijne uitleg van hun werkzaamheden . We zijn Tevreden met het resultaat . Schoonmaken van de badkamer en nakijken/repareren van het achterstallig onderhoud van het ventilatie systeem in ons huis .

11. august 2022

Beste Sara,

Bedankt voor je reactie. Wij pakken het inderdaad altijd breed aan. Wij lossen de schimmelproblemen op, maar kijken ook naar de oorzaak. Gelukkig is nu ook de ventilatie weer tip top in orde.

Super vriendelijk team.

Super vriendelijk team.
Alle werkzaamheden conform afspraak verricht.
Alle hoeken van het Huis de muren en plafonds .. niks over het hoofd gezien alle schimmel en vocht plekken zijn verwijderd met succes
Communicatie was goed en de service was geheel naar wens. Top’"

26. juni 2022

Beste Marcel,

Bedankt voor je bericht. Blij dat alle vocht- en schimmelproblemen nu zijn opgelost!

goed werk verricht

Beleefde mannen, goed werk verricht. Na een groot vocht en schimmel probleem heeft Lavosreiniging mij uitstekend geholpen en dit bedrijf was echt 24 uur bereikbaar wat een toppers dank je wel Rob
Absoluut een aanrader.

20. juni 2022

Beste Alejandro,

Bedankt voor het inschakelen van Lavos en het delen van jouw ervaring. We hebben de complimenten overgebracht naar Rob.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wonderdokters tegen schimmel in huis

Zeldzame service en deskundigheid. Naast eerlijk advies, denken ze met je mee hoe ze het (schimmel)probleem het beste op kunnen lossen binnen jouw mogelijkheden. Daarbij zijn zij uiterst vriendelijk en flexibel. Absolute aanrader als je vakmanschap en een brandschoon huis wenst!

14. juni 2022

Svar fra Lavos Reiniging BV

Dank u wel voor u mooie woorden

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv