Lauridsens Møbler Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god kommunikation hele vejen igennem - jeg havde nogle spørgsmål til min ordre og fik hurtige og grundige svar. Levering var også uden problemer. Alt i alt en positiv oplevelse 🌟

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har modtaget min nye Cali sofa fra Lauridsens Møbler. Selve sofaen er super flot, og leveringen af den skete helt som aftalt inden for den promisede tidsramme. Jeg var godt klar over ved købet, a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg oplevede at få god, personlig kontakt i forbindelse med kundebetjening hos Lauridsen Møbler. Jeg følte mig tryg ved at handle med dette firma. Min sovesofa blev leveret helt til op min lejlighed m... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg har købt en EVA 3-pers sovesofa. Alt er sådan set gået fint, men sofaen havde en meget kraftig kemisk lugt, som trods åbne vinduer døgnet rundt, først har fortaget sig efter 5-6 uger. Det har ikke... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk

Skrevet av virksomheten

Lauridsens Møbler er en familieejet virksomhed, som siden 1961 har hjulpet kunder med at finde møbler, senge og boligtilbehør til både private hjem og sommerhuse. Gennem generationer har vi opbygget vores forretning omkring ordentlighed, personlig rådgivning og en stor interesse for gode møbler. I dag møder du os både i vores webshop og i den fysiske butik i handelsbyen Nørre Nebel tæt på den jyske vestkyst. Selvom du kan handle hele vores sortiment online, er Lauridsens Møbler også en fysisk møbelforretning. I butikken i Nørre Nebel har du mulighed for at se og prøve mange af vores møbler og senge, inden du beslutter dig. Her står vi klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til dit hjem, dine behov og din stil. Hos os får du den samme personlige service, uanset om du handler i butikken, over telefonen eller gennem vores webshop.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin og flot sofa til prisen

Fin og flot sofa til prisen. Vi er godt tilfredse.

Hej :-)

Mange tak for din anmeldelse, den varmer i denne kolde tid :-)

Vi er glade for, at I er tilfredse med sofaen :-)

Super service!
Og vi fik lige den sofa, vi manglede. Følger nyhedsbrevene på jagt efter andre gode fund

Hej Lone :-)

Det er dejligt at høre, at sofaen bare spiller, og at vi sammen fandt den rigtige til jer!

Tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for! :-)

I må endelig sige til, hvis der er andet I mangler, så står vi klar til at hjælpe.

Ingen problemer

Ingen problemer, alt godt herfra tak.

21. januar 2024

Hej Juliet :-)
Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service, produkt og levering :-)

God mandag til dig! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og et super produkt til…

Hurtig levering og et super produkt til vedligeholdelse af min sæbebhandlede reoler og borde.

Hej Nynne :-)

Tusind tak for de 5 stjerner, og at du har anmeldt os herinde :-)

Vi er glade for at produktet lever op til forventningerne :-)

God weekend!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Rigtig fin hjemmeside med mange flotte…

Rigtig fin hjemmeside med mange flotte varer.
Nem bestilling og hurtig levering og super god kundeservice.
Desværre manglede der ved levering et beslag i en af kasserne. Dette er blevet hurtigt eftersendt.
Uden denne lille smutter var det blevet til en 5-stjernet anmeldelse.

10. januar 2024

Hej Uffe :-)

Mange tak fordi du har valgt at bruge tid på at anmelde os herinde, det betyder meget for os at du deler din oplevelse :-)

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at beslagene manglede til den sidste vare du bestilte, men det er en fejl/mangel fra producentens side, og ikke noget vi har haft indflydelse på, da de blev sendt direkte fra dem til dig, for at undgå at få en længere leveringstid, hvis de skulle forbi os.

Vi håber du har lyst til at handle med os igen, og så håber vi at vi kan få den sidste stjerne med, en anden gang :-)

Mvh Louise, Lauridsens Møbler

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte en flot og god sofa

Købte en flot og god sofa, som jeg er meget tilfreds med og der har været god kontakt med kundeservice. De har været så søde og hurtig til at svare

5. januar 2024

Hej Louise!

Tusind tak for den flotte anmeldelse af os, vi er rigtig glade for at du har valgt at anmelde os herinde, og at du er tilfreds med både sofaen og servicen :-)

Vi ønsker dig en god dag!

Fantastisk oplevelse

Sikke nogle søde, servicemindede og imødekommende medarbejdere.
Vi har haft en fantastisk oplevelse da vi købte en stol og fodskammel til min mor og der gik lidt kludder med fragtmanden der skulle levere den. Kæmpe tak for jeres fremragende service og opfølgning på sagen.

13. januar 2024

Hej Mona,
Tusinde tak for din anmeldelse og super fine ord! 🤗
Vi er så glade for at det hele løste sig med leveringen, og at din mor nu kan nyde sin nye stol.

Vi ønsker dig en dejlig dag! 😊
- Amalie, Louise og Søren

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alt fungerede fint og der var god…

Alt fungerede fint og der var god support ved kontakt.

20. desember 2023

Hej Gitte :-)

Mange tak for anmeldelsen herinde - vi er glade for, at du har været tilfreds med at handle hos os :-)

Jeg ønsker dig en god dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt møbel og rigtig god service

Godt møbel og rigtig god service. Der opstod nogle problemer med leveringen, hvilket Lauridsens Møbler var uden skyld i, men deres service efterfølgende var prisværdig. Vores bedste anbefaling.

29. desember 2023

Hej Hans :-)

Vi er glade for at I er glade for jeres nye møbel, og at vi fandt løsningen, så I kunne få den leveret :-)

Vi vil gerne takke for de 5 stjerner, og at du har brugt tid herinde på at anmelde os :-)

Godt nytår til jer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service. Mine bedste anbefalinger.

19. desember 2023

Hej Lotte :-)

Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for :-)

Vi håber I er kommet godt igennem nytåret :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En helt igennem super dejlig og nem…

En helt igennem super dejlig og nem bestilling og hurtig og flot levering. Jeg kan varmt anbefale alle at handle hos Lauridsen Møbler

20. desember 2023

Svar fra Lauridsens Møbler

Hej Birgitte og godt nytår! :-)

Mange tak for anmeldelsen, vi er meget glade for de 5 stjerner og at du synes at bestilling og levering forløb godt :-)

Mange hilsner, Louise

Tak for fin vare

Fin bænk og hurtig besked fra deres kundeservice, da de opdagede den ikke var på lager før 4 uger senere. Tak

6. desember 2023

Hej Tanja :-)

Mange tak for at have taget dig tiden til at anmelde os herinde, det er vi meget taknemmelige for :-)

Jeg er glad for at bænken er et match til dig, og at ventetiden var overkommelig og dét værd :-)

Godt nytår til dig :-)

Høflig og venlig kundeservice

Høflig og venlig kundeservice. Hurtig respons af spørgsmål, i mit tilfælde en varer der var i stykker, fik en vare indenfor 1 uge 👍

15. desember 2023

Hej Saba :-)

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, dem er vi rigtig glade for :-)

Vi håber at det nye kom frem i bedre behold, end det første :-)

Glædelig jul Saba 🎄

Mange hilsner, Louise

Jeg vil handle der igen

7. desember 2023

Hej Berit :-)

Tak for stjernerne og de fornemme ord.
Det er vi glade for at du vil!

God jul til dig :-)

Bare Fantastisk 🙂

Bare Fantastisk 🙂
Butikken har et stort udvalg- de besidder en stor faglig viden og erfaring som udmøntes i en fantastisk vejledning. (købte lænestol+ sofa og endte med en anden sofa end den vi troede vi ville have, grundet god vejledning)
En butik der går lige den ekstra meter for sine kunder, udsøgt service, og overholder alle aftaler til punkt og prikke. TAK for jer ❤

11. desember 2023

Hej Katja :-)

Tusind tak for den varme anmeldelse af os, den er vi rigtig glade for!

Vi er glade for at du er tilfreds med din nye sofa og lænestol, og at servicen herinde har levet op til dine forventninger :-)

Du ønskes en glædelig jul fra os :-)

Mvh Lauridsens Møbler

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supergod kvalitet og god service

4. desember 2023

Hej Tina :-)

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget at du har valgt at bruge tid på at dele din oplevelse ved at handle hos os :-)

Vi håber du fortsat er glad for dit køb.

Glædelig jul :-)

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg er glad for stolen

Jeg er glad for stolen, men jeghar lidtforbavsetover, at leveringsfolkene ikke måtte pakke ud eller flytte en anden stol for mig Jeg er 85 år og dårligt gående så det var umuligt for mig at pakke den ud.jeg kunne heller ikke komme af med al den pap.Heldigvis kom minebørnebørn og hjalp mig, men hvis jeg ikke havde familien skulle jeg have betalt nogen til at gøre det. Detvar jeg meget forbavset over.

Hej Bent :-)

Tak fordi du har brugt tid på at anmelde os herinde, det er vi glade for.

Det er desværre sådan at fragtfirmaet har deres regelsæt at følge og der er flere grunde til at de ikke må pakke varerne ud som de leverer, samt heller ej tage emballagen med.

Når vi leverer med vores egen bil kan vi selvfølgelig sagtens både samle stolen, rykke den gamle og tage alt emballage med, men desværre har vi ikke fået oplyst at dette var et ønske fra din side af, og er selvfølgelig ærgerlige over, at det er dét som gør, at du kun føler din oplevelse har været de 3 stjerner værd, som du har valgt at give os på baggrund af dette.

Vi håber du er glad for din nye stol, og hvis du ønsker at handle hos os igen, og har de samme ønsker, skal du endelig bare sige til, så finder vi løsningen på det :-)

God dag til dig Bent :-)

Køb af sofa

Jeg købte en sofa og en lænestol , møblerne er utrolig flotte og hele ventetiden værd at vente på , og levering var også i top . Dog kunne kommunikationen mellem forhandler og kunde godt forbedres en del , men vil da anbefale jer til andre og handle hos jer igen , og vi fik heller ikke en slikpose mvh Lisbeth

Hej Lisbeth :-)

Mange tak for stjernerne, dem er vi glade for :-)

Det ærgrer os at høre, at du føler kommunikationen har været dårlig mellem os, men vi er meget glade for at du er glad for møblerne, og at du gerne vil handle hos os igen.

Vi ønsker kun vores kunder får en god service og en god behandling af os, så det vil vi selvfølgelig tage med videre.

Vi beklager meget at du ikke har fået slikposen med, men den er allerede på vej til dig med DAO , så du ikke skal undvære den meget længere :-)

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse. Fik et super flot spisebord leveret og samlet ved levering. Der var hurtig respons fra Lauridsen da vi opdagede at bordet måske ikke kunne leveres før den ønskede dato. De fandt hurtigt en løsning med et andet bord og leveret til tiden.

6. november 2023

Hej Malene :-)

Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for. Det er dejligt vi kunne finde en anden løsning, og at I nu har bordet stående oppe allerede :-)

Jeg ønsker jer en god dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kundeservice og hurtig levering

Hej Toke :-)

Tusind tak for de 5 stjerner, de varmer her i den kolde tid :-)

Vi er glade for at du synes vores service er god, og vi håber at du fortsat er glad for dit køb hos os :-)

God weekend til dig Toke!

Mvh Louise

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv