Rigtig god kommunikation hele vejen igennem - jeg havde nogle spørgsmål til min ordre og fik hurtige og grundige svar. Levering var også uden problemer. Alt i alt en positiv oplevelse 🌟
Se hva andre synes
Jeg har modtaget min nye Cali sofa fra Lauridsens Møbler. Selve sofaen er super flot, og leveringen af den skete helt som aftalt inden for den promisede tidsramme. Jeg var godt klar over ved købet, a... Vis mer
Jeg oplevede at få god, personlig kontakt i forbindelse med kundebetjening hos Lauridsen Møbler. Jeg følte mig tryg ved at handle med dette firma. Min sovesofa blev leveret helt til op min lejlighed m... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har købt en EVA 3-pers sovesofa. Alt er sådan set gået fint, men sofaen havde en meget kraftig kemisk lugt, som trods åbne vinduer døgnet rundt, først har fortaget sig efter 5-6 uger. Det har ikke... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lauridsens Møbler er en familieejet virksomhed, som siden 1961 har hjulpet kunder med at finde møbler, senge og boligtilbehør til både private hjem og sommerhuse. Gennem generationer har vi opbygget vores forretning omkring ordentlighed, personlig rådgivning og en stor interesse for gode møbler. I dag møder du os både i vores webshop og i den fysiske butik i handelsbyen Nørre Nebel tæt på den jyske vestkyst. Selvom du kan handle hele vores sortiment online, er Lauridsens Møbler også en fysisk møbelforretning. I butikken i Nørre Nebel har du mulighed for at se og prøve mange af vores møbler og senge, inden du beslutter dig. Her står vi klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til dit hjem, dine behov og din stil. Hos os får du den samme personlige service, uanset om du handler i butikken, over telefonen eller gennem vores webshop.
Kontaktopplysninger
Bredgade 67, 6830, Nørre Nebel, Danmark
- kundeservice@lauridsensmoebler.dk
- lauridsensmoebler.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fin og flot sofa til prisen
Fin og flot sofa til prisen. Vi er godt tilfredse.

Super service!
Og vi fik lige den sofa, vi manglede. Følger nyhedsbrevene på jagt efter andre gode fund

Ingen problemer
Ingen problemer, alt godt herfra tak.

Svar fra Lauridsens Møbler
Hurtig levering og et super produkt til…
Hurtig levering og et super produkt til vedligeholdelse af min sæbebhandlede reoler og borde.

Svar fra Lauridsens Møbler
Rigtig fin hjemmeside med mange flotte…
Rigtig fin hjemmeside med mange flotte varer.
Nem bestilling og hurtig levering og super god kundeservice.
Desværre manglede der ved levering et beslag i en af kasserne. Dette er blevet hurtigt eftersendt.
Uden denne lille smutter var det blevet til en 5-stjernet anmeldelse.

Svar fra Lauridsens Møbler
Købte en flot og god sofa
Købte en flot og god sofa, som jeg er meget tilfreds med og der har været god kontakt med kundeservice. De har været så søde og hurtig til at svare

Fantastisk oplevelse
Sikke nogle søde, servicemindede og imødekommende medarbejdere.
Vi har haft en fantastisk oplevelse da vi købte en stol og fodskammel til min mor og der gik lidt kludder med fragtmanden der skulle levere den. Kæmpe tak for jeres fremragende service og opfølgning på sagen.

Svar fra Lauridsens Møbler
Alt fungerede fint og der var god…
Alt fungerede fint og der var god support ved kontakt.

Svar fra Lauridsens Møbler
Godt møbel og rigtig god service
Godt møbel og rigtig god service. Der opstod nogle problemer med leveringen, hvilket Lauridsens Møbler var uden skyld i, men deres service efterfølgende var prisværdig. Vores bedste anbefaling.

Svar fra Lauridsens Møbler
Super service. Mine bedste anbefalinger.

Svar fra Lauridsens Møbler
En helt igennem super dejlig og nem…
En helt igennem super dejlig og nem bestilling og hurtig og flot levering. Jeg kan varmt anbefale alle at handle hos Lauridsen Møbler

Tak for fin vare
Fin bænk og hurtig besked fra deres kundeservice, da de opdagede den ikke var på lager før 4 uger senere. Tak

Høflig og venlig kundeservice
Høflig og venlig kundeservice. Hurtig respons af spørgsmål, i mit tilfælde en varer der var i stykker, fik en vare indenfor 1 uge 👍

Jeg vil handle der igen

Bare Fantastisk 🙂
Bare Fantastisk 🙂
Butikken har et stort udvalg- de besidder en stor faglig viden og erfaring som udmøntes i en fantastisk vejledning. (købte lænestol+ sofa og endte med en anden sofa end den vi troede vi ville have, grundet god vejledning)
En butik der går lige den ekstra meter for sine kunder, udsøgt service, og overholder alle aftaler til punkt og prikke. TAK for jer ❤

Svar fra Lauridsens Møbler
Supergod kvalitet og god service

Jeg er glad for stolen
Jeg er glad for stolen, men jeghar lidtforbavsetover, at leveringsfolkene ikke måtte pakke ud eller flytte en anden stol for mig Jeg er 85 år og dårligt gående så det var umuligt for mig at pakke den ud.jeg kunne heller ikke komme af med al den pap.Heldigvis kom minebørnebørn og hjalp mig, men hvis jeg ikke havde familien skulle jeg have betalt nogen til at gøre det. Detvar jeg meget forbavset over.

Køb af sofa
Jeg købte en sofa og en lænestol , møblerne er utrolig flotte og hele ventetiden værd at vente på , og levering var også i top . Dog kunne kommunikationen mellem forhandler og kunde godt forbedres en del , men vil da anbefale jer til andre og handle hos jer igen , og vi fik heller ikke en slikpose mvh Lisbeth

Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse. Fik et super flot spisebord leveret og samlet ved levering. Der var hurtig respons fra Lauridsen da vi opdagede at bordet måske ikke kunne leveres før den ønskede dato. De fandt hurtigt en løsning med et andet bord og leveret til tiden.

Svar fra Lauridsens Møbler
God kundeservice og hurtig levering

Svar fra Lauridsens Møbler
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.