In het weekend besteld, vanmorgen al geleverd door post.nl, bestelling voldoet aan hetgene ik er van verwachtte, communicatie ivm levering was top👍 Eigenlijk n 5 + ster waard

Het is niet altijd eenvoudig om originele kledij te vinden als heteroman. Ik was op zoek naar iets dat zowel origineel als klassiek is en ben voor een split zwarte jeans gegaan, de Gothicana by EMP Pe... Vis mer

Duurde beetje lang voor de bestelling eindelijk vertrok uit magazijn maar eenmaal het in gang kwam was het snel geleverd 🙈 ik koop intussen al jaren bij large pop merchandise, dan klein jaartje niet... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Ruim 30.000 fanartikelen ✓ Heavy metal, rock & entertainment ✓ Exclusieve edities & merken ✓ Gratis verzending met de Large Backstage Club

• Graafstroomstraat 35, 3044 AN, Rotterdam, USA

• large.be

4,5

Enestående

Har svart på 11 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

levering blijft uit! geen reactie op vraag terugbetaling+

Een bestelling van 3/1/2026, op 21/01/2026 nog steeds niet gekregen. Op 7/01/26 staat er op de site van postnl: 'bezorger onderweg', maar op 8/01/26 melding: 'bezorgdmoment bijgewerkt'en niets meer. Bij contactname bij large.be wordt gemeld 'geduld, slecht weer'. Op 19/01/26 opnieuw gemaild, melding 'we stellen een onderzoek in bij postnl'. Op de vraag om terugbetaling wordt niet gereageerd. Te mijden webshop!

Jaar en dag klant

Jaar en dag klant. "De large" is altijd al bekend geweest voor toffe hebbedingetjes. Heb hier al zoveel bestellingen geplaatst en nog geen reviews gegeven dus hierbij toch even meegeven. Snel, betrouwbaar en qualitatief 💪👍3 T-shirts juist toegekomen, eergisteren besteld. Thank you.

“I find your lack of faith disturbing.” — Darth Vader

Altijd heel goede kwaliteit

Altijd heel goede kwaliteit, Netjes verzonden via een betrouwbare postservice en meestal in maten die je moeilijk ergens anders vindt.

Gothicana mantel

Zonet mijn mantel ontvangen, netjes op tijd. Hij zit me gegoten en het is leuk materiaal. So, me happy...

6. januar 2026

Ik ben al jaren klant bij Large

Ik ben al jaren klant bij Large. Nooit slechte ervaringen gehad. Mijn laatste bestelling was iets breekbaars. Het was heel goed ingepakt en het is een super mooi item. Bedankt!

30. desember 2025

Snelle feedback

Snelle feedback omtrent een levering die retour was gegaan terwijl dit niet de bedoeling was.
Goed contact met klantendienst, nieuwe bestelling geplaatst & dag nadien ontvangen samen met het geretourneerde artikel. Bedankt om de gepaste oplossing te bieden.

24. desember 2025

Breekbaar pakje perfect aangekomen

Al meermaals besteld, maar nog nooit iets breekbaar gekocht. Pakketje is perfect aangekomen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit die deze shop levert, zowel van kleding als van andere dingen.

23. desember 2025

Pas de réponse aux multiples demandes…

Pas de réponse aux multiples demandes de statut de la commande. Mentionnée comme Livrée sur le site, mais le track & trace de Post NL mentionne "colis pas recu".

Et surtout : PAS DE REPONSE SUR LE CHAT OU PAR MAIL !!

23. desember 2025
Logoen til LARGE

Svar fra LARGE

Nous sommes terriblement navrés d'apprendre cela. Ce n'est évidemment pas l'expérience que nous souhaitons pour nos clients ici chez EMP.
Je vais de suite en informer le département concerné pour une enquête afin d'éviter que ce genre d'incident ne se reproduise. Veuillez nous contacter par email à mailbox@emp-online.fr 🤘

Prima winkel

Vlotte levering. Een dag later dan voorzien, maar hiervan duidelijk op de hoogte gebracht.
Kwaliteit van de producten zoals verwacht.

13. desember 2025