La Redoute Benelux Anmeldelser 500

TrustScore 3 av 5

2,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit beddengoed, snelle levering. Alleen erg jammer dat ik steeds moet zoeken naar beddengoed die het formaat kussensloop van 80x80 hebben. Bijvoorbeeld gewassen katoen overtrek heeft gee... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Website is duidelijk en overzichtelijk. Via de app een aankoop gedaan waarbij ik tijdens afrekenen met ideal een foutmelding kreeg, geen melding of verwijzing dat mijn aankoop betaaldwas. Opnieuw de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

Dames-, heren- en kindermode | Meubilair, huishoudlinnen & decoratie voor uw huis zijn bij La Redoute | Persoonlijke levering* & gratis terugzending.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 48 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wij hadden onze bestelling snel…

Wij hadden onze bestelling snel gekregen maar zonder een van de kleine onderdelen in het pakket. Vorige week ik had een e-mail gestuurd om dit te melden, foto's inclusief, en wij hebben nog geen antwoord gekregen.
De bureaustoel is heel mooi en van goede kwaliteit maar wij kunnen nog geen gebruik van maken :(

7. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tevreden

Duurde wat langer dan aanvankelijk aangegeven, maar is na tien dagen toch in goede staat afgeleverd.

11. april 2026

Schrijnend slechte opvolging

Schrijnend slechte opvolging – 4 maanden later nog steeds geen terugbetaling

Ik wacht ondertussen al meer dan 4 maanden op een terugbetaling van €52,88 van La Redoute.

Elke keer opnieuw krijg ik hetzelfde antwoord dat de terugbetaling in januari zou zijn uitgevoerd. Dit klopt niet. Die betaling zou naar een rekening gegaan zijn die op dat moment al afgesloten was, iets wat ik al sinds januari duidelijk heb uitgelegd en bewezen.

Wat het nog erger maakt:

Meerdere keren werd intern afgestemd met de boekhoudingtelkens krijg ik daarna te horen dat ik gelijk heb en dat dit niet klopt en toch gebeurt er daarna niets

Ik heb:

5 keer gebeld
meerdere mails gestuurd
telkens opnieuw alles moeten uitleggen

We zijn nu 4 maanden verder en er is nog steeds:

geen correcte terugbetaling
geen oplossing
geen eigenaarschap

Dit is echt schrijnend.

Het lijkt alsof er totaal geen interne opvolging of processen zijn in dit bedrijf. Elke keer begint het verhaal opnieuw zonder dat er effectief iets opgelost wordt.

Leuke producten, maar totaal geen customer first aanpak en bijzonder zwakke interne organisatie.

Als dit niet onmiddellijk wordt rechtgezet, zal ik overgaan tot een formele ingebrekestelling.

Absoluut geen aanrader op basis van deze ervaring.

22. desember 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima!!

Vrijdag 3 april (goede vrijdag) in de avond een bestelling gedaan met gordijnen. Levertijd zou zijn 2 tot 6 werkdagen. Maandag 6 april (was het 2e paasdag) dus ook geen officiële werkdag. Ik heb geen ontvangstbevestiging gehad van mijn bestelling. Dit zou wel fijn zijn voor de volgende keer. Maar dinsdag zag ik in de post app dat mijn bestelling er aan zou komen en donderdag 9 april mijn bestelling al binnen gehad. Super fijn. Ik schrok een beetje nav de slechte en negatieve recenties maar mijn bestelling is voor 95% gewoon goed gegaan! Blij mee.

9. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

La Redoute is not what it once was

I have been a La Redoute customer for years and always viewed them as a reputable company. However I ordered something 2 months ago, it never arrived, and after numerous emails I still have not been given a refund or replacement. It's shocking to me that a customer should be out of pocket for 2 months. I have had to continually chase this up rather than La Redoute taking responsibility, and they have consistently missed deadlines and failed to keep me updated. I can't believe I am still chasing this and out of pocket 2 months later. The company is not what it once was.

23. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bij bestelling ontvang je niet compleet…

Bij bestelling ontvang je niet compleet terwijl staat op voorraad ,ben nu al paar weken bezig om te kijken waar de rest blijft maar reageert geen kip op berichten,ook bellen heeft geen zin dan verbreken ze verbinding met als antwoord verkeerde input,slecht slecht slecht,is gewoon betaald voor niet geleverde spullen

5. mars 2026

Ik ben tevreden.

Ik had nooit eerder bij La Redoute besteld. Bij toeval hadden zij de juiste maat BH van een specifiek merk. Ik kan weer even vooruit. Het enige minpuntje was dat de postbode alles in de brievenbus heeft gepropt. Terwijl het als pakket aangeboden zou worden. Maar daar kan La Redoute niets aan doen.

3. april 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Foutmelding in app van la redoute

Website is duidelijk en overzichtelijk.
Via de app een aankoop gedaan waarbij ik tijdens afrekenen met ideal een foutmelding kreeg, geen melding of verwijzing dat mijn aankoop betaaldwas. Opnieuw de handeling uitgevoerd. Opnieuw foutmelding. Nu blijkt dat er toch 2x een aankoop gedaan is. Gebeld met klantenservice om één bestelling te annuleren. Dit kan niet. Ze geven toe dat er een fout in hun systeem zit in de app. Wel kan ik straks de artikelen retour sturen. Erg vervelend dit!

2. april 2026

Onterrechte twijfel

Na het lezen van de reviews op trustpilot was ik een beetje nerveus over mijn bestelling. Maar ik kreeg mijn bestelling heel snel, product was goed en het contact met de klantenservice ook.

27. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv