Goedkoop, snelle levering maar product (HDMI naar VGA adapter) defect, hele binnenwerk zit los. Contact verloopt moeizaam. Voicemail, geen antwoord mail, wel WhatsApp contact gehad, ook niet vlotjes.... Vis mer
Se hva andre synes
goedkoop en snelle levering Ik heb hier een zeer voordelige originele squeezebox met adapter gevonden en gekocht welke goed past bij mijn huidige logitech duet installatie. Ondanks dat het een 2de... Vis mer
Toetsenbord laptop reageerde niet meer. Dus een nieuw toetsenbord gekocht. De volgende dag lag deze reeds in de bus, maar het bleek het probleem met mijn laptop niet op te lossen. Contact opgenome... Vis mer
Top advies mbt toetsenbord laptop heb nu zelfs achtergrond verlichting en waanzinig snelle service volgende dag al binnen voor laagste prijs en gratis verzonden.kortom mijn plek.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lapshop.nl is dé specialist in Nederland voor nieuwe en tweedehands laptop onderdelen. Opgericht vanuit een passie voor technologie en duurzaamheid, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van kwalitatieve laptop onderdelen tegen de scherpste prijzen Wat maakt Lapshop.nl bijzonder: Specialisatie: Lapshop.nl richt zich specifiek op laptop onderdelen en reparaties, waardoor ze diepgaande expertise hebben op dit gebied. Het toetsenbord van uw laptop werkt niet meer? Vervangen is makkelijker dan het lijkt. Onze prijzen zijn inculsief verzendkosten en geldt voor veel modellen lapshop.nl Duurzaamheid: Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor duurzaamheid, wat betekent dat ze helpen om de levensduur van laptops te verlengen door reparaties mogelijk te maken in plaats van volledige vervanging. Assortiment: Ze bieden zowel nieuwe als tweedehands laptop onderdelen aan, wat klanten verschillende prijsklassen en opties geeft. Prijsstelling: Ze positioneren zich als leverancier met scherpe prijzen, inclusief verzendkosten voor veel modellen. Focus: In tegenstelling tot algemene elektronicawinkels, focust Lapshop.nl volledig op laptop onderdelen en reparaties, wat hen tot een nichespeler maakt in de Nederlandse markt. Dit maakt Lapshop.nl een interessante optie voor mensen die hun laptop willen repareren of upgraden in plaats van een nieuwe aan te schaffen.
Kontaktopplysninger
schoenerstraat 8, 1503BC, 8, Nederland
- +31622978188
- info@lapshop.nl
- lapshop.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel verzonden
Snel verzonden. Juiste artikel.
Werkt alleen helaas niet waarvoor ik het nodig had
Er staat geen gebruikerssporen maar die…
Er staat geen gebruikerssporen maar die zitten er wel zeer duidelijk op, en het toetsenbord stinkt enorm.
Snel geleverd en zeer goed ingepakt!
De bestelling ging vlot,en het product…
De bestelling ging vlot,en het product is goed.maar het versturen vond ik eigenlijk niet snel genoeg
Lege doos
Eerst lege doos gestuurd en pas telefonisch hersteld. Dus pas later goed gekomen
Levering was snel
Levering was snel. Ik had wel aangeklikt dat er een gratis kabel ging meegeleverd worden, wat niet het geval was.
Behulpzaam
Behulpzaam, snelle zending. PostNL iets langzamer dan verwacht. Lapshop.nl is een aanrader.
Het apparaatje werkt niet
Het apparaatje werkt niet. Het is kapot. En verroest van binnen. En de batterij past niet. Mijn schuld. Ik ben opgelicht. Had het kunnen weten.
Snel en adequaat
Verkeerde toetsenbord geleverd
Helaas is er de verkeerde toetsenbord voor laptop geleverd!
Ontvangen X200 toetsenbord voor de ThinkPad X200 ipv ThinkPad T520!
Snel geleverd en bestelde CPU fan…
Snel geleverd en bestelde CPU fan werkt naar behoren. Mijn laptop werkt weer cool.
Goed en prima
Snelle, goede levering. Product is scherp geprijsd en doet het prima. Communicatie is ook prettig.
Snelle service bedankt toppie
Snel geleverd
Snel geleverd, de volgende dag
Artikel voldoed aan de omschrijving.
Kan als gast zonder wachtwoord bestellen.
OPLICHTING
Ik heb een Dell laptopoplader gekocht die overduidelijk geen officiele Dell lader blijkt te zijn. Na het aanvragen van een retour werd mij bovendien gevraagd om de retourkosten zelf te betalen.
Volgens de Europese consumentenwetgeving mogen retourkosten bij een foutief, misleidend of niet-conform geleverd product niet ten laste van de consument vallen....
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.