Lapakgaming Anmeldelser

2 301
TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

website paling aman untuk beli dm... pekerjaan pun pantas, no worry lh,,, . and this website is cheaper then other... sbb yg lain kebnykan byar cukai🤣.... memang sering beli kat sini... so no need to... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kecewa karena ini sudah kedua kalinya top up disini, tapi yang terakhir ini sangat mengecewakan. Sudah menunggu lama prose transaksi, tiba-tiba transaksi gagal tanpa ada keterangan seperti salah id ka... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pengiriman cepat, tidak perlu repot-repot.Di Qris Langsung pembayaran berhasil. Pokoknya di LapakGaming Its the best tempat top up termurah dan terlengkap👍👍

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Fixed My order did not go through and it's still processing its been 8 hours. I've contacted both Email and Whatsapp and there was 0 response.Hope this message will be seen and acknowledged so I... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Spillbutikk

Skrevet av virksomheten

Lapakgaming is the preferred destination for gamers seeking to purchase game credits and vouchers across a wide array of games, including Mobile Legend, Free Fire, PUBG, Ragnarok Origin, etc. Our platform is one of the biggest in SEA and offers secure transactions, multiple payment options, and unbeatable prices. With various promotions, including a 10x money-back guarantee, gamers can confidently top up and acquire vouchers at competitive rates while enjoying a seamless experience.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 301)

238 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

So Fast twin

You Guys should Buy uc, Diamond or etc so Fast ngl

Hi! 👋

Thank you for the review you’ve shared with us!

We will continue to improve our services, both in terms of Customer Service and the process of ordering and delivering the items you purchase. If you experience any issues, please feel free to contact us via email at support@lapakgaming.com.

Your feedback and suggestions mean a lot to us, as they help us become even better in the future. Thank you for your input and continued support! 🙏

MASUK CEPET BGTT SUKAA

Terima kasih atas review yang sudah kamu berikan!

Kami akan terus berupaya meningkatkan pelayanan kami, baik dalam hal Customer Service maupun proses pemesanan dan pengiriman item yang kamu beli. Jika kamu mengalami kendala, kamu dapat menghubungi kami melalui email di support@lapakgaming.com.

Kritik dan saran dari kamu sangat berarti bagi kami agar dapat terus menjadi lebih baik ke depannya. Terima kasih atas masukan serta dukungannya! 🙏

Really easy to get done

Really easy to get done. Communication is via Whatsapp and is really responsive

Hi! 👋

Thank you for the review you’ve shared with us!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Banyakin promo ya..

Proses secepat kilat mantap

Cepat dan amanah

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Good and faster laju laju keren sekali

Waw terbaik

good niceeeeeee

Svar fra Lapakgaming

Thank you for the review! We are committed to always providing the best prices for you, as well as the best customer service.

If you have any criticisms, suggestions, or complaints regarding your transaction, you can contact us at the WhatsApp number ‪+6281280000203‬ or via email at support@lapakgaming.com. Thank you for trusting Lapakgaming!

Mantap bang ex got

Mantap bang ex got

Okkkk nice your promosi daimon

Okkkk nice your promosi daimon

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Murah Dan bagi la free give abg

mantap

mantap, cepat abis transaksinya

Ada cashback nya

Pantas dan mudah

Fast and trusted

Fast and trusted

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lumayan bisa dapat koin yang bisa…

Lumayan bisa dapat koin yang bisa langsung dibelanjakan misteri box..

Mantap bro

Mantap, senang digunakan untuk pembelian daimon. Tq

Faster like flashh

Fisrt time try dkt website ni , normally dkt coda tpi suprisingly dkt sini pun cepat masuk , tak sampai seminit , sangat recommend

4. november 2025

Sat set war wer

Payment selesai, web Hijau, Coin Delta lgsg masuk 😍

4. november 2025

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv