1. Leverandør av skjønnhetsprodukter
  2. Kosmetikkprodusent
  3. Ansiktsbehandlingssenter

Lantz Copenhagen Makeup og hudpleje til voksne kvinder – med lethed fremfor tyngde Lantz Copenhagen er skabt med én klar ambition: Skønhed skal være effektiv, enkel og til at betale. Vi udvikler parfumefri hudpleje og makeup, der arbejder med huden – ikke ovenpå den. Vores tilgang er målrettet den voksne kvinde, som ønsker glød, styrke og pigment i balance. Ingen tunge lag. Ingen 12-trins rutiner. Kun produkter, der giver synlige resultater og føles lette hele dagen. Den 24/4-2026 lancerer vi vores makeup-serie – udviklet med erfaring i tankerne. Hybride teksturer, hvor color cosmetics møder hudpleje, og hvor lethed altid prioriteres fremfor tyngde. Vores Pro Mascara er blevet en bestseller med over 200.000 solgte enheder. Den giver længde og volumen uden drys og uden pandaøjne. Den fjernes nemt med lunkent vand, Micellar Water – eller med vores egen Mascara Remover, som lanceres i midt marts 2026. Formlen indeholder plejende ingredienser og er velegnet til selv sensitive øjne. Vi er samtidig kendt for at kombinere hudpleje med lysterapi. Vores produkter er udviklet til at arbejde sammen med LED-lys og understøtte hudens naturlige balance, glød og fasthed – med fokus på Eye Care, Glow & Tone og Balance. Hos os er kundeservice personlig og direkte. Du skriver ikke til et callcenter – du skriver til os. Tak fordi du handler hos et dansk brand, der prioriterer kvalitet, gennemsigtighed og respekt for huden. Bedste hilsner Camilla Lantz

4,5

Enestående

Har svart på 65 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Elsker elsker Lantz mascara

Elsker elsker Lantz mascara - de holder, drysser ikke og vildt nemt at rense af med varmt vand.
Deres masker er også fantastiske og begge dele til super priser.
Kundeservice er også helt i top,
Så MAX anbefalinger herfra 🫶🏻

14. november 2025
Logoen til LANTZ COPENHAGEN

Svar fra LANTZ COPENHAGEN

Kære Gitte
Hvor er det en skøn anmeldelse – tusind tak for den 🫶🏻
Det glæder os virkelig at høre, at mascaraerne holder, ikke drysser og er nemme at rense af, og at maskerne også har vundet dit hjerte. At du samtidig oplever priserne og kundeservicen som helt i top, betyder ekstra meget for os.
Tak for dine MAX anbefalinger – dem tager vi med stor taknemmelighed.
De bedste hilsner
Camilla
Lantz Copenhagen

Vis anmeldelser på alle språk. (791 anmeldelser)