Bra utbud och prisvärda produkter. Har inte hunnit testa lamporna ännu då de är till julbelysningen till granen i byn så får uppdatera till julen -26 😊 Har samma typ av lampa sedan tidigare och är... Vis mer

Jätte nöjd med produkterna😁 Jag beställde märket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack värmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan va... Vis mer

1. Lampeforretning

Lampgrossen.se Vi erbjuder: Leverans från Eget Lager Frakt från 49kr Dagliga leveranser Måndag - Fredag: 08:00 - 16:00 Lampgrossen.se startades 2004 och är idag en av Sveriges största butiker på internet med försäljning av ljuskällor, armaturer, julbelysning, fläktar mm. Vårt sortiment inkluderar många välkända märken och vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa kvalitén till ett så bra pris som möjligt. Se gärna vårt utbud av: Ljuskällor Belysning Ljusslangar LED-Strips Flatkabel Fläktar Julbelysning

4,1

Bra

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Bra utbud och prisvärda produkter.

Bra utbud och prisvärda produkter.
Har samma typ av lampa sedan tidigare och är nöjd 👍

12. mars 2026

1 tycker att de borde informera om…

1 tycker att de borde informera om leveranstid, eftersom jag förmodar att varorna finns utomlands. jag beställde en lyckta efter best fick jag meddelande att de skulle få in varan om en vecka, det innebar att jag fick vänta över 2 v innan varan kom, när jag fick den var den trasig meddelade det direkt, de skulle då skicka en ny, och samma mönster jag kollade på min order, Japp den va restad alltså skulle jag vänta över 2 v igen, då avbeställde jag allt. tycker att de borde framgå på hemsidan att det är lång leveranstid.

20. januar 2026
Logoen til Lampgrossen

Svar fra Lampgrossen

Hej!
Våra varor finns inte utomlands utan skickas från vårt lager i Vellinge. Vi skickade din order efter 4 arbetsdagar, precis som informationen om våra leveranstider på vår hemsida säger. Även ersättningsvaran vi skulle skicka till dig hade skickats efter 4 arbetsdagar om du inte avbeställt den efter 3 arbetsdagar.

Kass leverans-kundservice

Jag fick påminna dem om beställningen via Mail för att den skulle packas och skickas. Efter 3 dagar frågade jag var den var och status (fick ingen spårnings länk eller information under denna tiden trots att leveranstid skall vara 1-2 dagar)- fick då respons att dem packar och skickar ut den. Hade ju ej sånt påminnelse hade den nog legat bara. Trist.

16. januar 2026

Ändra omdöme

Skrev fel omdömen då jag blandat ihop glödlamporna. Fick rätt vara som jag beställde men det är för tidigt att se om den fungerar. Snabb leverans och bra pris vilket jag alltid uppskattar.

31. desember 2025

Riktigt ful gran

Inte ens värd 1 stjärna men är ju tvungen att ange någon.
Köpte en julgran med belysning, Ottawa 180cm.
För de första så va granen max 130cm och det var bland de värsta jag sett! Fulare gran finns inte ens i skogen! Omkretsen va va 45cm på bredaste stället såg rent utav löjlig ut. Riktigt ful och ser verkligen konstgjord ut. Inte ens former som en gran. Mer som nån överkörd enbuske.
Så besviken å missnöjd. Blir en jul utan gran i år då denna åker till tippen, ja så vidrig är den!

12. desember 2025
Logoen til Lampgrossen

Svar fra Lampgrossen

Hej!
Det krävs en hel del jobb med att ”piffa till” en plastgran för att den ska få rätt utseende. När man packar ner den i kartongen trycker man ihop den väldigt mycket för att den ska ta så liten plats som möjligt och tar man då bara upp den så ser den naturligtvis inte mycket ut för världen. Men med lite justering av alla grenar blir den väldigt fin till slut.
Se gärna vår instruktions video om hur du piffar till din gran: https://lampgrossen.se/sv/page/sa-har-piffar-du-till-din-plastgran.

Superföretag

Jag var i behov av snabb leverans pga sen beställning. Bad företaget om snabb leverans. Skickades till mej omgående. Ett företag jag ger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. desember 2025

Fantastisk service

Fantastisk service! Väldigt hjälpsamma över telefon med att beskriva hur vi skulle beställa flatkabel. Vi önskade få varorna så snabbt som möjlig och fick leverans nästa dag. De skickade även direkt två nya lampor när vi upptäckte att två var defekta. Snabba på att svara på mail. Kommer köpa alla våra lampor på Lampgrossen framöver.

1. desember 2025