Svindel rett ut. Hadde abonnement en stund, men etter jeg avsluttet har jeg blitt trukket 1700,- foreløpig. Ser andre har skrivd anmeldelse på at de har blitt trukket i over 3 år. IKKE MELD DEG INN TI... Vis mer
Jeg likte veldig godt alle boxene som kom! Var alltid like spennende! Men jeg har betalt hver måned hos dere og har ikke fått en box siden mai.. jeg har sendt mail om dette og skulle få svar tilbake d... Vis mer
Er veldig fornøyd med lamourbox, like spennende hver gang å se hva man får. Det er ikke alt som gir en wow oppleve, men det trenger det heller ikke, det er nok at det gir en god følelse. Gleder meg ti... Vis mer
Karl Johans street 44, 0273, Oslo, Norge
- henriko1992@gmail.com
- lamourbox.no
Fine produkter
Fine produkter, fin pris å gøy å motta i posten😁
Noen forsinkelser, men en positiv opplevelse.
Det har vært en del forsinkelser i forbindelse med utsending og litt dårlig kommunikasjon rundt dette, men utover det så har det vært et veldig positivt tilskudd for vår del.
Fornøyd med produktene
Fornøyd med produktene, men det er utrolig mange forsinkelser og kluss med levering av boksene. Hver eneste måned. Er sjelden boksen har kommet når den skal. Ofte er den en måned forsinket. Dette sier dem er fordi dem ikke får inn produktene når dem skal. Ofte sier dem at boksen er forsinket med en uke og så får man ikke mer beskjed selvom boksene blir forsinket lenger. Somregel er alltid boksene minst 2-3 hker forsinket, men ofte også lengre enndet. Er sjelden man får boksen den måneden den er for. April boksen kom i juni, Juni boksen kom i August. Kundeservice er derimot veldig hyggelige og behjelpelige om det er noe. Så det er veldig positivt.
veldig bra box til sin pris
Enkelt og morro
Enkelt og morro, men lang ventetid på frakt.
helt ok
ok, veldig varierende hva man får fra boks til boks
Fornøyd
Fornøyd, noen utfordringer med kvaliteten av enkelte produkter. Men kundeservice er effektiv.
Veldig bra
Veldig bra! Synes det er mye godt utvalg
Kjempefornøyd med l'amourbox
Kjempefornøyd med l'amourbox, alltid like spennende å få ny boks i posten!
Gøy måte å sprite opp samlivet
Gøy måte å sprite opp samlivet, men har abonnert i et år nå og boksene begynner å gjenta seg selv.
Like spennende hver gang boksen kommer
Like spennende hver gang boksen kommer, og mye av det som kommer setter både jeg og mannen min pris på👌🏻
Utrolig gøy og fint konsept at man får…
Utrolig gøy og fint konsept at man får ulike leketøy, tilbehør osv. Det er med på å sprite opp sex livet helt klart! Anbefales videre.
Spicer opp kveldene!
Mye av innholdet kom til nytte, gjør det gøy og spicer opp på deg intime feltet mellom oss som par.
Gode bokser med interessant innhold!
Gøy å teste nye ting
Gøy å teste nye ting, spennende med pakke i posten og ok pris
Bra produkter
Bra produkter, men litt lite variasjon i pakkene
Super butikk, god kundeservice og super bra varer
Veldig bra nettbutikk med super bra varer med den beste kvaliteten til en rimelig penge! Jeg er super fornøyd så langt, og kommer til å fortsette å abonnere så lenge som mulig! Også veldig god kundeservice ❤️ Jeg er strålende fornøyd!
Fantastisk bra leketøy og spennende…
Fantastisk bra leketøy og spennende bokser! Elsker å åpne og utforske nye og spennende ting, alene og med partner!