Vi har haft en virkelig god oplevelse med Svend Lajer & Søn. Hele forløbet har været professionelt og problemfrit fra start til slut. Allerede fra den første kontakt oplevede vi hurtig ekspeditio... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge El-Lajer og Søn i forbindelse med en opgave i mit hus, og jeg kan varmt anbefale dem. Fra første kontakt oplevede jeg dem som professionelle, imødekommende... Vis mer
Benjamin rebmand er en sand fornøjelse at have ude, for det her firma. Tingene bliver gjort ordentligt og så er han bare top
Fantastisk firma kan klart anbefales! Høflige og gør deres arbejde som aftalt, og stor ros til lærlingen Benjamin rebmann, og generelt firmaet som helhed, cadeau fra mig.
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Baunebakkevej 2, 2650, Hvidovre, Danmark
- +45 33 21 18 78
- lajer.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastisk oplevelse med Svend Lajer & Søn
Allerede fra den første kontakt oplevede vi hurtig ekspedition, god kommunikation og stor imødekommenhed. Alle aftaler blev overholdt og der var styr på tid, koordinering og udførelse.
Selve arbejdet blev udført professionelt, effektivt og med stor omhu og resultatet er helt perfekt. Det er tydeligt, at Svend Lajer & Søn sætter en ære i at levere et ordentligt stykke håndværk og samtidig give kunden en god oplevelse.
Vi kan derfor kun give Svend Lajer & Søn vores varmeste anbefalinger og vil bestemt benytte dem igen, hvis behovet opstår.
Tak for et rigtigt godt stykke arbejde!
Vi har brugt Svend Lajer til elarbejde…
Vi har brugt Svend Lajer til elarbejde i vores hus og har været rigtig glade for både arbejdet og hele forløbet.
Arbejdet er udført ordentligt og professionelt, og vi har oplevet god kommunikation, pålidelighed og god service hele vejen igennem.
Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Svend Lajer.
Kompetente folk og god dialog
Super kompetente folk og god dialog med firmaet med bl.a. Martin!
Jeg udlejer et par lejligheder i KBH
Jeg udlejer et par lejligheder i KBH - En gang imellem har mine lejere behov for at der skal laves en lille el-opgave. Hver gang jeg har denne udfordring ringer jeg til min redningsmand - Martin Arlofelt - som altid på en meget servicemindet, løsningsorienteret og ordentlig måde for hjulpet mig i mål. Til tiden og aftalte pris - Kæmpe anbefaling herfra 🤩👍
Kvalitet frem for kvantitet
Fra første kontakt oplevede jeg dem som professionelle, imødekommende og nemme at kommunikere med. Arbejdet blev udført grundigt og med stor respekt for vores hjem, og resultatet levede fuldt ud op til mine forventninger.
Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og i at levere et ordentligt stykke arbejde. Samtidig var de behagelige at have gående i huset, hvilket også betyder meget som privatkunde.
Jeg vil bestemt vælge El-Lajer og Søn igen, hvis jeg får brug for deres hjælp i fremtiden.
Virkelig god service og rigtig dygtige…
Virkelig god service og rigtig dygtige elektrikere. Det var en fornøjelse at have Daniel ude på en opgave hos os
Fantastisk firma kan klart anbefales
Vi havde en sød ung fyr forbi for at…
Vi havde en sød ung fyr forbi for at skifte stikkontakter i hele huset. Han var hurtig, effektiv, rigtig snaksaglig og resultatet blev også rigtig godt.
Hvis du leder efter en dygtig og effektiv elektriker, kan jeg klart anbefale Benjamin.
Svend lajer & søn er min faste…
Svend lajer & søn er min faste elektriker når problemer opstår, altid top service og klasse arbejde
Flotte monteringer af Benjamin
Havde en vidunderlig oplevelse med dette firma. Fik monteret nogle supper flotte spots af en ung gut ved navn Benjamin. Kan klart anbefale
Super firma og gode medarbejdere
Super firma. Kun gode ord herfra. Har især haft en god oplevelse med Marcus, som altid levere en super service.
Benjamin rebmand er en sand fornøjelse…
Benjamin var en super dygtig…
Benjamin var en super dygtig elektriker. Kan klart anbefaldes!:)
God oplevelse🤩
Jeg havde en fantastisk oplevelse med dette firma, dygtig og høflig ung mand som hed Benjamin.
Kan klart anbefales🤩
Benjamin, oplevelse
Benjamin, var sgu en dygtig elektriker
De har virklig en god lærling Benjamin…
De har virklig en god lærling Benjamin han gør det skide godt og er sød !!!
Virkelig god service
Virkelig god service, fra første kontakt til udført arbejde.
Dejligt med håndværkere der sætter en ære i deres arbejde.
Det bliver helt ikke sidste gang jeg bruger dem.
Super effektiv og høflig elektriker
Vi havde en rigtig god oplevelse med dette firma. Christian, som var den der kom, var meget effektiv og høflig, og han fik hurtigt løst problemet med en sprunget sikring, som vi ikke selv vidste, hvordan vi skulle fikse. Hvis vi får brug for en elektriker i fremtiden, vil vi helt sikkert kontakte dem igen. Jeg kan varmt anbefale dem.
Tusind tak til Svend Lajer & Søn El-Anlæg
Jeg kan på det varmeste anbefale Svend Lajer & Søn El-Anlæg.
Alt gik efter planen, og både kommunikation og arbejdet er 100% som aftalt og mere til. Kasper var ude at se på opgaven, sendte lynhurtigt et udspecificeret tilbud til yderst rimelige priser, og vi lavede en aftale, som blev overholdt til punkt og prikke. Alt arbejdet er udført som ønsket og i bedste kvalitet af Morten, der også kom med gode råd ifm mine planer, så det blev endnu bedre.
Tænk, at man bliver så glad og imponeret over, at det hele bare fungerer, det er ikke længere en selvfølge. Stor tak til Kasper og Morten.
HPFI-relæet slog fra
HPFI-relæet slog fra. Jeg havde glemt, at udendørs kørte på samme gruppe. Manden fra Lajer arbejdede sig metodisk frem til tærede kabler udenfor, som han skiftede. Alle grupper kører nu igen i HPFI-relæet. Vi er glade. Tak!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.