Wat een geweldige ervaring met LaDress! De kwaliteit van de kleding is echt fantastisch: prachtige stoffen, perfecte pasvorm en alles straalt luxe en elegantie uit. Je voelt meteen dat er veel... Vis mer

Ik ben al langere tijd fan van LaDress. De ontwerpen vind ik (meestal) geweldig en de fijne stoffen ideaal. Kreukvrij en alles zelf te wassen. Frisse kleuren en altijd geschikt voor meerdere gelegenh... Vis mer

Ik heb alleen een opmerking over de rode jurk Ivy. De kleur is niet het beloofde Raspberry. Dat laatste, officieel #E30B5D, is een koel, helder, enigszins naar roze en paars neigend rood; het zou me w... Vis mer

Ik zwom in het product dat ik (al een maat kleiner dan normaal) besteld had. Dit is helaas al vaker gebeurd. Teleurstelling dus... Wat mij ook tegenvalt van LaDress is de presentatie van de kleding.... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk

Shop now and discover the latest womenswear from LaDress by Simone at our Official LaDress webstore. ✔ Free shipping ✔ Free returns

4,6

Enestående

Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Fantastische ervaring met LaDress

Fantastische ervaring met LaDress! De kwaliteit van de kleding is echt top: prachtige stoffen, perfecte pasvorm en tijdloze designs die je keer op keer kunt dragen. De service is persoonlijk en professioneel, en de verzending was snel en zorgvuldig verpakt. Je merkt aan alles dat er veel aandacht en liefde in elk item zit. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle, duurzame en elegante kleding. Ik bestel hier zeker opnieuw!

11. februar 2026

Hi Rosalie,
Dank voor je lieve feedback.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je LaDress ervaring en je items.

We wensen je veel draagplezier van de items.

Poor quality, terrible service. DO NOT BUY

Poor quality and sizes are not true to fit. Tried to return and they ghosted me. Do not purchase from them!

1. februar 2026

Hi Shirlee,

We’re sorry to hear that this has been your experience with LaDress.

We do not recognize our brand in your feedback. We also can't seem to find any e-mails requesting for a return at our mailbox info@ladress.com.

Could you please send us an e-mail with your order number? We are happy to assist you!

Service en kwaliteit

Ik ben helemaal fan van de kwaliteit van de materialen, blijft lang mooi en pasvorm klopt altijd. De service die ze leveren is ook fantastisch. Zo kwam er onlangs een pakketje niet aan en heb ik contact gezocht met de klantenservice, dezelfde dag was er al een nieuwe bestelling onderweg, echt geweldig! Zo hoef ik me geen zorgen te maken waar de zending is blijven liggen.

12. desember 2025

Hi Chantal,

Dank voor je feedback. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met LaDress en fijn om te lezen dat we het voor je hebben kunnen oplossen!

Hopelijk weer tot snel.

Prettig, professioneel, zorgvuldig

Mooie kleding, fijne stoffen, heerlijk om te dragen. Bestelling wordt steeds super snel bezorgd. En het is eenvoudig om te retourneren als bijvoorbeeld de maat niet goed is. Ook de retour wordt snel verwerkt. La Dress is een prettige en professionele zaak. Ga zo door!

24. november 2025

Hi Désirée,
Dank voor je positieve feedback.
Fijn om te lezen dat onze service naar wens is.

We wensen je nog veel draagplezier.

Team LaDress

Ladress is echt een prachtig merk kleding!!…

Ladress is echt een prachtige webwinkel !!
Ik koop er al jaren kleding en het is echt de moeite waard
Okay …het is niet goedkoop maar de stof blijft na jaren wassen prachtig en kleurecht
Vooral de travelstof zit heerlijk en blijft mooi
Tijdloos!
Netjes verpakt en snelke levering
Kortom Fan!!!

22. november 2025

Hi Rosalieke,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met LaDress!
Dat vinden we heel fijn om te horen en we hopen dat je nog langdurig draagplezier hebt van de items.
Hopelijk weer tot snel!