Har vid detta laget gjort ett antal beställningar. Som amatör med framförallt airbrush och mindre spruta är Lacktorget perfekt, framförallt då jag snabbt kan beställa mindre mängder 1K färger från... Vis mer

Superservice! Blev uppringd av säljare då min order troligen inte var helt rätt. Ordnades under pågående samtal o allt rättades till direkt. Detta vittnar om fint servicetänk och att man alltid vill h... Vis mer

lätt att komma i kontakt med er jag beställde lack till en campervan har ej lackat bilar innan men det var inga problem med er lack jag blev mycket nöjd med lacken att det var fraktfritt var ett ext... Vis mer

1. Netthandelstjeneste

Lacktorget.se - Din våtlacksleverantör online. Vi erbjuder all färg i sprayburk, lösvikt eller som lackstift. Ange din färgkod eller använd vår smarta funktion ”Sök din färgkod” eller Sök din RAL/NCS och vi blandar din färg manuellt för just din nyans. Här på Lacktorget erbjuder vi 1K basfärger, solida 2K färger samt RAL/NCS kulörer.

4,4

Enestående

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Wingbräda

Färgen matcha brädan till 99% och kunden blev supernöjd och då känner jag mig nöjd också

26. mars 2026

Mycket dålig kvalitet färg!

Jag köpte en svart enfärgad färg till min Tesla Model 3 (enfärgad svart PBSB solid svart) för att reparera stenskott, men färgen jag fick var av mycket dålig kvalitet, den var också väldigt vattnig, det var inte alls enfärgad med fel nyans (svart+grön), jag skickade ett meddelande till företaget men ingen lösning hittades!
Undvik detta företag eftersom ni kommer att få obehagliga överraskningar!
Av svaret som detta problematiska företag skrev framgår det att de inte kan sitt jobb, jag har ingen billackeringsverkstad för att ha en sprutpistol för billackering! Jag är en privatperson och jag ville ha färg för att reparera stenskotten.
Om du förstod vad du gjorde för fel skulle du be om ursäkt för ditt misstag och skicka tillbaka pengarna.
Jag har inte tid att svara på ditt nonsens, byta yrke!

6. mai 2025
Logoen til Lacktorget.se

Svar fra Lacktorget.se

Färgen som köptes var till för sprutlackering, den blandas 1:1 med förtunning så det bara ska vara att hälla direkt i färgspruta, därav "vattnig". Vill man reparera stenskott finns det lackstift för detta som inte är utspätt med thinner. Ang nyansen kan det vara så att bilen som skulle fixas har en variant som är svartare än "prime", teslas PBSB går mycket i svart och grönt.

Köpte en 2k klarlack allt gick bra

Köpte en 2k klarlack allt gick bra, men den härdade inte. Förmodligen va sprayburken trasig, fick en ny men ingen kompensation för allt arbete som kvarstår att slippa tvätta skrapa mc tanken samt alla kåpor.

22. november 2025