Laaksonen Korut

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Minä tuhlasin rahojani yritykseen 50€…

Minä Tualatin turhaan rahojani yritykseen nimeltä Laaksonen Korut50€ ja ihmettelin kun palette ruli temumaisessa pakauksessa ja pakkaus haisi että kyllä tulin huijatuksi ja Selvästi se juttu oli Ai kirjotusvirheitä ja Ai kuvat koruista on ai:n tekemii myös että toivottavasti ette lähde mukaan tähän hommaan.

13. mai 2026

Krääsähuijaus

Kiina "temu" hujaus. Muka pakko sulkea liike ja loppuunmyyntitarjous.
Rihkamakoruja, pusseissa joissa QR-koodit eli ei todellakaan mitään artesaanikamaa vaan pelkkää rihkamaa.

10. september 2025

Tyytyväinen asiakas

Tilasin viime syksynä kolibri kaulakorun ja olen erittäin tyytyväinen siihen mitä sain. Harmi kun firman taival loppui:(

11. september 2025

Sivusto on nykyään poistettu

Sivusto on nykyään poistettu. Mutta tilasin viime syksyllä kaulakorun ja sormuksen ja jälkeenpäin tajusin että onkin huijausta. Jouduin sulkea pankkitilin ja tilasin uuden pankkikortin. Sielä myytiin shein/temu krääsää. Opin sen että ennen kun oon tilaamassa jostain jotain niin katon arvosteluja ja onko luotettava, harmi etten silloin aiemmin tajunnut katsoa.

30. august 2025

Täyttä huijausta

Täyttä huijausta. Ei ole suomalainen yritys, vaikka väittää olevansa. Tavarat tulevat Kiinasta. Eikä kauppaa löydy Aleksanterinkadulta. Älä osta mitään täältä!

2. oktober 2025

Eksyin tilaamaan koruja tuli aivan…

Eksyin tilaamaan koruja tuli aivan rihkamaa vaikka luki kultaa kun liike lopettaa Jouduin vaihtamaan pankkikorttini kun maksoin sillä Yritin perua kauppoja ei tullut vastausta.Sitten tajusin että minua in HUIJATTU

11. august 2025

Huijaus

Korut myydään ”suomalaisena käsityönä” mutta tulevat halpatavarana Kiinasta. Ala-arvoinen laatu.

18. august 2025

This is a scam site

This is a scam site. First of all the adress even does not exists. Helsinki, Aleksanterinkatu...there is no number of house..😅🤣. Put some number of some house, which problem?
Second..those products they Look like cheap jewelry from Teemu. Its not gold, not silver..be sure..its worth couple dollars.

17. august 2025

Scam

Scam. I placed the order and it appeared to be a scam.

12. august 2025

P E T O S

P E T O S ! !

Esiintyy suomalaisena yrityksenä - tuotteet tulee Kiinasta.

13. august 2025

Tämä sivusto on feikkisivu

Tämä sivusto on feikkisivu, hyvin tehty sellainen. Sivustolla sanotaan myymälän löytyvän Aleksanterinkadulta, muttei anneta tarkkaa sijaintia, Aleksanterinkadulla ei myymälää vastaavalla liikkeellä ole. Aukioloaikojen sisään sivustolla on käytetty termiä "Avointi-aika", joka ei ole suomen kieltä. Tämän lisäksi palautusehtoja katsoessa yllättäen yhteyshenkilö on Kiinassa. Puhdas huijaus, yrittävät esiintyä suomalaisena yrityksenä, jolla on loppuunmyynti.

7. august 2025