AQ Living B.V. Anmeldelser 7 499

4,5

Informasjon om virksomheten

1. Butikk

Skrevet av virksomheten

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.

Altijd de laagste prijsgarantie!

Skrevet av virksomheten

Laagsteprijsgarantie.com biedt op alle artikelen op deze website standaard de laagste prijsgarantie, ook als dit betekent dat wij er soms niet op kunnen verdienen. Ook de specialistische websites Koop-een-tuinhuisje.nl en Koop-een-partytent.nl vallen onder Laagsteprijsgarantie.com. Deze sites bieden jou als consument, naast de laagste prijsgarantie, standaard het volgende:

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

7k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 61 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Stort utvalg for hjemmet

Fantastisk sted for hage- og hjemmeartikler! Rask levering og gode priser. Anbefales på det sterkeste!

30. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Dear Borre,

Thank you for the fantastic review! We're glad to hear that you're happy with both our selection, prices, and delivery service. We truly appreciate the recommendation!

We wish you much enjoyment with your purchase and look forward to welcoming you back to our webshop in the future.

Best regards,
Kiki | Customer Service Team

Super snelle levering

21. desember 2022

Beste Rene,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat de levering van uw bestelling naar tevredenheid voor u verlopen is.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Uiteraard hopen wij u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.

Tamara | Team Klantenservice

Vurdert til 4 av 5 stjerner

prima

snelle levering

17. juni 2021

Beste van der Vaart,

Bedankt voor uw mooie beoordeling, wat fijn om te lezen dat u uw bestelling op deze wijze beoordeeld, heel veel plezier toe gewenst met uw nieuwe aankoop!

Gina | Customer Service Specialist

Super snelle levering

6. februar 2021

Beste Denise,

Bedankt voor uw mooie beoordeling, wat fijn om te lezen dat de levering van uw bestelling geheel naar wens was! Ik wens u heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe hangstoel!

Gina | Customer Service Specialist

Super snelle levering!

11. november 2020

Beste Anita,

Bedankt voor uw beoordeling!
Enorm fijn om te lezen dat u tevreden bent met de snelheid van de levering! Ik wens u dan ook veel plezier toe met uw bestelling en wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.

Mike
Team klantenservice

Vis anmeldelser på alle språk. (7 499 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv