Se hva andre synes

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb contact opgenomen met L-mobi en…

Ik heb contact opgenomen met L-mobi en vernomen dat zij alle gelden samen met hun eigen gelden hebben overgemaakt naar operator, als gevolg van de voortdurende dreigementen van operator om de dienstverlening af te sluiten, wat naar mijn mening neerkomt op afpersing.

In verband hiermee is er een klacht ingediend bij de ACM, met als doel om het ten onrechte overgemaakte geld van operator terug te vorderen. Zodra de ACM dit geld terughaalt van operator, zal het verschuldigde bedrag aan de betrokken klanten worden terugbetaald.

14. august 2024

Where is scammer Ruben Thiru

I think the founder Ruben Thiru is still running a company. W-TONE BV. He has a LinkedIn account but you will be blocked if you try reaching out to him. Can someone make sure he is blacklisted forever in the Dutch telecom market...

1. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas, nummer kwijt, beltegoed weg!!

Helaas, ook mijn L-Mobi simkaart is beëindigd. Las pas mijn sms-jes en las iets over stoppen. Alles was al gestopt. Nummer weg en ongeveer €50,= beltegoed.

Erg jammer dat dit allemaal kan en contact zoeken lukt al helemaal niet volgens mij.

Er zit toch ook nog een "gezonde" tak in België ?? en dan kan er nog niets geregeld worden met een provider ? Lijkt me een beetje onzin. Flink balen!!@

Roelof
Steenwijk

6. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Awful, unreliable, irresponsible, fradulent company

Ruben Thiru, CEO of the deeply troubled L mobi, failed to deliver the promised telecom service to customers who already paid for the online bundles. After a sudden termination of the mobile network, this guy chose to be a coward and walked away from his customers. No announcement were made on refunding the unused call and data credits. Instead, he played the victim card and blamed KPN to conceal his own incompetence and management issues. He didn't seem to have any awareness of how the business world works and naively ventured his customer's interest on a fragile partnership between his company and KPN. I tried to reach out to the CEO on different social media platforms to claim my rights but he blocked me and deleted my comments. There are indeed monopolists in the Dutch telecom market, but at least customers get what they pay for. Stricter regulation should be imposed against fraudsters like L mobi who took customer's money and then "disappeared" without prior notice.

31. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lmobi trok de stekker er uit nu een…

Lmobi trok de stekker er uit nu een heel veel mensen die hun prepaid te goeden kwijt zijn.
Kan dit zo maar en kunnen wij onze tegoeden ergens terughalen, is daar geen instantie voor.
Nederland is zo langzamerhand een cowboyland aan het worden.
Zo haalt Lmobi nog een hoop geld binnen.
Schandalig gewoon verder geen woorden voor.
Wij hadden 3 prepaid kaarten met nog een rest bedrag van 9,86 + 5,07 en 19,69 maakt totaal 34,62 euro is niet veel, maar toch.
Wie weet waar we ons recht kunnen halen.

L-mobi is meteen gestopt

L-mobi is meteen gestopt, we kunnen niet meer bellen en sms gebruiken.
en voor de nieuwe provider hebben we sms nodig voor nummerbehoud.
zij willen een sms sturen voorde verificatie van het nummerbehoud.
Tevens willen we ons beltegoed terug.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afgelopen maand April nog mijn pre-paid…

Afgelopen maand April nog mijn pre-paid van L-Mobi met 20 euro opgewaardeerd. Helaas nu ruim 18 euro beltegoed naar de filistijnen en een sim kaart die niet meer werkt waar noch naar gebeld meer kan worden! Waardeloze provider die zich verschuilt achter zogenaamde dure netwerkkosten en er daarom maar ineens mee stopt zonder de mensen hun beltegoed terug te geven!!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

L mobi

L mobi, contract van 4 jaar ten einde, maar 1jaar en 5 maanden kunnen gebruiken. Ik dacht 2 euro per maand kwijt te zijn, komt nu neer op 10 euro per maand (inclusief extra kosten). Was dus niet zo aantrekkelijk om dit contract aan te gaan. Pech vogel

22. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sim kaart werkte niet meer

Sim kaart werkte niet meer. Vier maanden geleden opgewaardeerd. Contact opgenomen waarbij zij vertelden dat de regels waren veranderd je een keer per drie maanden moest opwaarderen anders was je je nummer kwijt. Zat voordien bij ALDI en daar was het een jaar geldig. Ze hebben geen bericht gezonden en ik kon alles in de gewijzigde voorwaarden lezen. Ik kon nog wel opwaarderen vertellen ze maar hoe, als je telefoon niet meer werkt vertellen ze niet. Geen antwoord meer gehad. Overgestapt naar SIMIO, beltegoed onbeperkt geldig.

25. april 2024

L-mobi zijn boeven

L-mobi zijn boeven en veranderen gaandeweg het prepaid abonnement de regels. Dit mag wettelijk niet zonder schriftelijke aankondiging. Ze halen je nummer uit de lucht met ernstige consequenties zoals het missen van telefonisch contact met medisch specialisten voor je behandeling (maar ook contact met overheid, werk, huisarts, apotheek etc.)

16. april 2024

Pas op

L-Mobi sim werd geleverd bij een SOS horloge die ik voor mijn moeder had gekocht. Gebruikt dus niet veel data en telefoon want het maakt pas echt contact wanneer ze valt of om andere reden hulp nodig heeft. Dus fijn dat je een bundel kunt kopen die een jaar geldig is en maar 29,95 kost. Prima zou je denken maar niets is minder waar.
Afgelopen januari verliep de bundel dus op tijd een volgende besteld en betaald. Ondertussen heeft mijn moeder de horloge gebruikt en is er tijdens de wandelingen niets gebeurd wat vorige week bleek de horloge het niet te doen. Bij nader onderzoek bleek het telefoonnummer afgesloten. Nooit een bericht gehad en kon ook niet meer inloggen op mylmobi.nl.
Dus maar even gebeld. Degene die ik aan de telefoon kreeg wist niets en kon ook niets checken maar hij zou het bij de klanten service navragen. Hij beldt terug en verteld dat het nummer in januari 2024 is afgesloten omdat er geen bundel op staat. Dus ik vertel hem dat ik wel een bundel had gekocht dus dat het nummer onterecht is afgesloten. Ik moest maar een mail met een betalingsbewijs sturen naar de klantenservice en dan zou het worden opgelost.
Het had dus enorm verkeerd af kunnen lopen als mijn moeder tijdens een wandeling was gevallen en de SOS horloge dus geen contact had. Daarom heb ik geen vertrouwen meer in L-Mobi.
Dus ik stuur een mail met mijn verhaal, bewijs van betaling en de opmerking dat ik GEEN her-aansluiting wil en graag mijn geld terug wil.
Wat vervellend. L-Mobi heeft een fout gemaakt maar hoe gaat het ze nu lukken om toch niet terug te hoeven betalen. Nou heel simpel ze sluiten het nummer gewoon weer aan ondanks de expliciete vraag om dat niet te doen. Hiermee kan ik wel opzeggen maar is artikel 3.11 van de algemene voorwaarden van kracht dat gaat over het opzeggen van een bundel. Dat betekend dat ik administratiekosten moet betalen, 14,95 euro.
Aangegeven dat ik toch dan het resterende bedrag teruggestort wil hebben. Na een week nog niets ontvangen dus nog maar eens gemaild want bellen heeft geen zin. De persoon die dan aanneemt neemt geen verantwoordelijkheid en kan naar zijn zeggen niets opzoeken of doen.
En zoals verwacht geen reactie.

19. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voor mijn zoon van 14 jaar oud heb ik…

Voor mijn zoon van 14 jaar oud heb ik jaartje terug bij l-mobi abonement internet,bellen en smsen gekocht voor 4 jaar. Meestal heeft mijn zoon via wi-fi bereik maar laatste tijd gaat hij steeds vaker op pad met zijn vrienden. Ik kan hem dan bijna nooit bereiken, omdat er geen verbinding is. Noch via internet (whatsaap) noch via bellen. Als mijn zoon thuis komt/ergens wi-fi bereik heeft, krijgt hij dan pas gemiste oproepen te zien etc of ik krijg alles in 1 keer van hem.

Een paar keer contact gehad via whatsapp met l-mobi er over. Binnen no time werkt bij mijn zoon dan alles weer zo als het hoort. Conclusie; het valt iets steeds uit bij l-mobi. Advies; verbeter jullie service, check regelmatig wat hoort te werken dan pas heb je tevreden klanten en reviews!

22. april 2024

1 ster is al te veel

1 ster is al te veel. In mijn voorwaarden staat 1x per half jaar bellen om aangesloten te blijven.
Vorige week nog gebeld met mijn prepaid kaart en nu afgesloten. Contact gezocht en ook ik ben nu mijn 30 jaar oude 06 nummer kwijt. Ze kunnen niets meer doen. Wat een prutsers.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zonder waarschuwing is je…

Zonder waarschuwing is je telefoonnummer weg en zijn ze er met je beltegoed vandoor. Ooit bij Aldi talk geweest en via hun advies overgestapt naar LMobi. Heel lang ging het goed maar nu is alles op en weg. Veel liever had ik iets positiefs geschreven... Jullie krijgen van mij 1 ster omdat 0 sterren geven niet mogelijk is.

16. april 2024

Oppassen

Plotseling blijkt de sim geblokkeerd te zijn. Nooit een sms of ander bericht gehad. Nummer en beltegoed weg. Vorig jaar maart 2 maal opgewaardeerd bleek dit omgezet te zijn naar een bundel. Na gereclameerd te hebben werd de laatste bundel gewijzigd in beltegoed. Mijn partner kan zelfs haar beltegoed niet bekijken. De voorwaarden worden gewijzigd zonder de klanten te informeren. Een duister bedrijf.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een ster zijn er nog 5 teveel.

Een ster zijn er nog 5 teveel.
Had er een prepaid kaart en lange tijd niet opgewaardeerd
Ook nooit een melding hiervan ontvangen en nu is het nummer zonder voorafgaande een melding hiervan te krijgen uit de lucht.
Ongelooflijk dat dit niet te herstellen is wat een slechte communicatie heeft deze instelling.

Nummer vervallen

Nummer vervallen. Niet meer bereikbaar dus
1 berichtje gemist misschien dat er opgewaardeerd moest worden?
Geen idee.
Wel mooi waardeloos dit.
Kun je alle contacten weer gaan informeren over een nieuw nummer.

13. april 2024

simkaart geblokkerd

simkaart geblokkerd, zonder waarschuwing vooraf. zogenaamd te lang gewacht met opwaarderen. Kunnen niets voor ons doen. Telefoonnummer weg en ook opstaand beltegoed weg. stelletje oplichters. niet aan beginnen. zat eerst bij aldi talk helaas heeft l mobi dit overgenomen.

11. april 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv