Var lenge en fornøyd kunde. Men full boikott nå!
Først vil jeg si at jeg har vært veldig fornøyd med servicen jeg har fått, og prisene har vært overkommelige. Jeg har benyttet meg av avdelingen i Lyngdal og Kvinesdal.
Det som først endret mitt syn på Kverneland var verkstedet i Lyngdal. Det var den dagen våre bremser til fikk helt sammenbrudd!
Vi brukte dette verkstedet på service på vår 2017mod Mondeo. Og hver gang bad jeg spesifikt om at bransjene skulle smøres opp, slik at glidere mm alltid var i bra stand.
Men, plutselig startet den ene caliperen og henge noe sykt på, da jeg skrudde av dekkene for å se, var det mye rust, ingen fett å se og det så ut som de var 20 år gamle. Enden på visen ble at jeg måtte bytte begge calipere forran, og en bak, samt bytte stempel på siste bak.
Jeg er helt inneforstått med at dette er slitedeler, men når jeg ikke kan se rester av fett, 3 mnd etter siste service, tyder mye på at dette aldri har blitt gjort, og jeg ble så skuffet at jeg nå har kuttet ut dette verkstedet helt!
Jeg føler meg rett og slett lurt trill rundt!
Så, vi hadde en feil .ed at sensorene på dekkene ikke ville nullstille seg. Vi hadde fått nye dekk og bad de samtidig å sette i 4 nye sensorer (dette var ikke hos Kverneland bil) Menz disse ville ikke la seg kalibrere til vår , så jeg kontaktet Ford i Kvinesdal. Første turen kostet oss val 1000kr ca, for å ikke gjøre noe, de kunne ikke kalibrere disse heller, og anbefaler oss å kjøpe 4 originale. Det kostet uansett ikke så mye mer påstår de. Veld ,over 300% mer i innkjøpspris måtte vi betale for disse 4. I tillegg måtte vi betale ca 500kr til et dekkverksted vedsiden av for å ta av og på disse dekkene og bytte sensoren!
Men det var egentlig ikke det værste!!!
Det var det faktum at vi betaler (husker ikke eksakt sum) rundt 250kr for at de hadde satt bilen vår til en lader mens den ble programmert!? Hva F...? Og vi betaler både denne summen, timepris og jaggu var det en egen post på mange hundre kroner for å knytte denne datamaskinen som programmete bilen vår. Ford tar altså betalt ekstra for selve programmet de benytter, i tillegg til nesten 1000kr timen! Dette enkle byttet av 4 dekk-sensorer kostet oss mange tusen kroner!
Det første dekkverksted gav oss til ake alle pengene, så vi fikk ikke en ekstra utgift til de! I tillegg gav de oss et plaster på såret, gratis lån av tilhenger da vi skulle leie den. Så det var jo en positiv opplevelse, men dette var ikke takket være Ford/Kverneland!
Fra nå av benyttes kun verksted som ikke har noen tilknytning til Ford!
Meget skuffet!
13. februar 2026