Butikken er en svindel.
Varen jeg kjøpte ble aldri sendt. Jeg har heller ikke fått noe som helst svar på e-postene mine. Denne butikken er en svindel.
Fikk to gavekort på t.s.kr 1500,- her. Sendte bestilling, men fikk aldri varene.😢
Uprofesionell måte å håndtere kunder - har bestilt for 1 mnd siden, fikk mail at bestillingen er mottatt og siden da - har skrevet mange mail, ringt på tlf.- ingen respons. Ser her at det er mange som har opplevd det samme og synes at en slik selger er skam for alle andre som driver med salg av kunsmaterialer. Ikke bestill noe hos de!
Bestilte varer hos dem 4. januar. Har ikke hørt noe siden. de tar ikke telefon, eller svarer på mail.
Jeg fikk aldri varene mine. Bestilte for noen tusenlapper. Får ingen kontakt med selskapet. Ikke la deg lure...
Styr unna...bestilte varer for 50 dager siden og får ingen kontakt, hverken på telefon eller mail. Og ingen varer...
Bestilte varer 9. november, ikke hørt noe mer og får ikke svar på mail.. er det bare lureri?
Når du bestiller og betaler en vare hos Kunstrekvisita butikken og en hell uke hører ikke fra dem om varen din er sendt...da tenker du- er det dette seriøs butikk eller hva? Å fortelle til kunden at dette er en forhånd bestilling det gir ikke menning- betallt er betalt og varen skal nå kunden i løpet av max. 5 virkedager. Det er ikke kunden sin oppgave å vente når det passer til forhandleren. Når man prøver å nå denne butikken på tlf. numeret som er oppgitt, så får man beskjed, at dette nummeret ikke er i bruk....Synd på oss kundene å tro på at det drives bisnes der vi er tatt på alvor ogikke bare våres penger.