Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uwielbiam Ksisters! W zasadzie pielęgnację już kupuję tylko tu. Można polegać na opisach na stronie i opiniach Klientek :D Rewelacyjne kosmetyki, zawsze dużo próbek, fajne prezenty do przetestowania... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wspaniały sklep internetowy. Znajdę tu wszystko, czego potrzebuję. Bardzo dobry wybór produktów. Oczywiście dziękuję za upominki i próbki kosmetyków. To bardzo pomaga w wyborze kosmetyków.

Informasjon om virksomheten

1. Kosmetikkforretning

Om ksisters.pl

Skrevet av virksomheten

Ksisters to sklep internetowy i community koreańskich kosmetyków. Realizujemy zamówienia w Europie oraz w najbliższym czasie WNP i na całym świecie. Popularyzujemy K-beauty w Unii Europejskiej.

Ksisters ma najlepszą ofertę koreańskich kosmetyków. Dbamy o każdego klienta. Zapewnienie wysokiej jakości usług to nasza podstawowa zasada.

NASZE WARTOŚCI:

• klient jest naszym pracodawcą
  • duch zespołu
  • Kservice™
  • myśleć niestandardowo
  • proaktywność
  • zarabiać, aby inwestować.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Uwielbiam Ksisters!

Uwielbiam Ksisters!
W zasadzie pielęgnację już kupuję tylko tu. Można polegać na opisach na stronie i opiniach Klientek :D Rewelacyjne kosmetyki, zawsze dużo próbek, fajne prezenty do przetestowania a paczka bezpiecznie, ekologicznie zapakowana i na czas

15. april 2026

Svar fra ksisters.pl

Ogromnie dziękujemy za takie zaufanie! Cieszymy się, że jesteśmy częścią twojej pielęgnacji i że wszystko spełnia oczekiwania 🌿

Wspaniały sklep internetowy

14. april 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że wybór produktów oraz próbki pomagają w odkrywaniu nowych kosmetyków 🌷

Bardzo polecam Ksisters

Bardzo polecam Ksisters! Produkty (Medicube, Celimax oraz SPF Beauty of Joseon) są w 100% oryginalne, co potwierdziłam kodami QR. Paczka dotarła błyskawicznie, а w środku znalazłam dużo próbek do przetestowania nowości. Na pewno wrócę!

9. april 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że potwierdziłaś oryginalność produktów i że wszystko dotarło tak szybko, a próbki sprawiły dodatkową radość, dziękujemy za polecenie 🌟

⭐🎀🌞😍

Paczki przychodzą do pięciu dni, ładnie zapakowane. Jest duży wybór produktów i przystępne ceny. Na pierwsze zamówienie można użyć kodu FXWERVZ. Bardzo polecam, często tu zamawiam i nigdy nie miałam żadnych problemów. 🥰

12. mars 2026

Bardzo dziękujemy za opinie. Sisterhood is powerful 💃

Totally recommend

The order was beautifully and securely packaged. The free gifts were a nice touch. I'll order more for sure

Svar fra ksisters.pl

We’re so happy you liked the packaging and the little gifts, can’t wait to have you back for your next order 💖

Fast delivery

Fast delivery, good comunication with the store, all products have best quality.

Svar fra ksisters.pl

We’re really happy to hear you’re satisfied with the delivery, communication, and product quality, thank you for your kind words 💙

Super sklep

Bardzo szybka wysylka, super pakowanie i mnóstwo gratisów.

30. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że doceniasz szybką wysyłkę, pakowanie i nasze gratisy, dziękujemy za miłe słowa 💖

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Great quality of Korean cosmetics comes…

Great quality of Korean cosmetics comes together with fast and reliable service and delivery. My 3rd order and all of them exceeded expectations

Svar fra ksisters.pl

We’re so happy to hear your third order exceeded expectations and that you’re enjoying both the products and our service, thank you for your trust 💖

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Profesjonalnie od pierwszego kontaktu!

Pierwszy raz miałam styczność z firmą na instagramie i szczerze muszę przyznać, że zrobili na mnie niesamowite wrażenie - szybka realizacja i dostawa zamówienia, paczka przepięknie zapakowana, a w środku nawet znalazły się próbki topowych produktów. Bardzo polecam!

30. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że pierwszy kontakt z nami zrobił tak dobre wrażenie i że doceniasz szybą realizację oraz nasze pakowanie i próbki, dziękujemy za polecenie 💖

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca! Kosmetyki do twarzy zamówione, dostarczone super szybko i bez żadnych problemów. Na dokładkę gratisy, których się nie spodziewałam — taki miły gest robi ogromną różnicę. Ksisters wie jak dbać o klientki!

25. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że wszystko dotarło szybko i że nasze gratisy zrobiły miłą niespodziankę, dziękujemy za tak ciepłe słowa i zaufanie 💖

Bardzo fajna strona

Bardzo fajna strona. Naprawdę fajnie robi się tu zakupy, nawet gdy jest się laikiem w kwestii kosmetyków koreańskich. Dobra komunikacja, pomocne opinie oraz bardzo szybka wysyłka i dostawa. Jestem zadowolona.

27. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że zakupy są u nas wygodne i przyjemne nawet na początku przygody z K-beauty, a komunikacja i szybka dostawa spełniły twoje oczekiwania, dziękujemy za opinię 💛

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, darmowe próbki, polecam :)

22. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że szybka wysyłka i próbki spełniły twoje oczekiwania, dziękujemy za polecenie 🌷

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Strona sklepu jest przejrzysta i szybko…

Strona sklepu jest przejrzysta i szybko robi się zakupy. Zamówienie dociera szybko i bezproblemowo. Polecam zakupy w waszym sklepie.

24. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo się cieszymy, że zakupy na stronie są wygodne i wszystko przebiega szybko oraz bezproblemowo, dziękujemy za polecenie 🌿

Gorąco polecam !

Jestem ogromnie zadowolona z usług ksisters. Zamówienia realizowane są błyskawicznie co daje waszej firmie ogromny plus na tle większości innych. Kosmetyki jakie od was zamawiam są wspaniałej jakości co jest kolejną zaletą , a także dodatkowe , bonusowe próbki oraz gratisy sprawiły mi ogromną niespodziankę w jak najbardziej pozytywny sposób. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Takich firm nam właśnie na rynku potrzeba 😎

18. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Ogromnie dziękujemy za tak piękną i pełną energii opinię. Cieszymy się, że doceniasz szybkie realizacje, jakość kosmetyków oraz nasze małe niespodzianki w paczkach — to dla nas naprawdę wiele znaczy ❤️

Pełen profesjonalizm

Bardzo szybka dostawa. Paczka zapakowana wręcz IDEALNIE. Wszystko solidnie ułożone, tak aby nic się nie uszkodziło. Do tego pare próbek, które zachęcają do ponownego zrobienia zakupów. Bardzo polecam!!!

17. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że dostawa była szybka, a pakowanie spełniło twoje oczekiwania — dbamy o każdy detal, żeby wszystko dotarło bezpiecznie. Miło nam też, że próbki zachęcają do kolejnych zakupów 💛

Uwielbiam ten sklep

Uwielbiam ten sklep, piekne opakowanie i te drobne szczegóły oraz fajne, trafione próbki! No i cała narracja marketingowa bardzo mi pasuje ☺️ polecam

17. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Ale cudownie to czytać! Cieszymy się, że doceniasz nie tylko produkty i pakowanie, ale też te małe detale i naszą komunikację. Dziękujemy za polecenie i że jesteś z nami ☺️

Serdecznie polecam! 😍

Serdecznie polecam! Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko. Paczka przepięknie zapakowana. Wszystkie produkty są oryginalne i w bardzo przystępnej cenie. 😍

16. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa. Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, pakowanie zrobiło na tobie wrażenie, a produkty spełniły oczekiwania 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo polecam ❤️ paczka dotarła za 4…

Bardzo polecam ❤️ paczka dotarła za 4 dni. Dostałam dwie próbki do przetestowania, chociaż miałam zamowienie na 50 zł.

16. mars 2026

Svar fra ksisters.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie. Cieszymy się, że paczka dotarła szybko, a próbki były miłym dodatkiem — niezależnie od wartości zamówienia zawsze staramy się dorzucić coś od siebie 💛

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv