Uwielbiam Ksisters! W zasadzie pielęgnację już kupuję tylko tu. Można polegać na opisach na stronie i opiniach Klientek :D Rewelacyjne kosmetyki, zawsze dużo próbek, fajne prezenty do przetestowania... Vis mer
Selskapet har svart
Wspaniały sklep internetowy. Znajdę tu wszystko, czego potrzebuję. Bardzo dobry wybór produktów. Oczywiście dziękuję za upominki i próbki kosmetyków. To bardzo pomaga w wyborze kosmetyków.
Skrevet av virksomheten
Ksisters to sklep internetowy i community koreańskich kosmetyków. Realizujemy zamówienia w Europie oraz w najbliższym czasie WNP i na całym świecie. Popularyzujemy K-beauty w Unii Europejskiej.
Ksisters ma najlepszą ofertę koreańskich kosmetyków. Dbamy o każdego klienta. Zapewnienie wysokiej jakości usług to nasza podstawowa zasada.
NASZE WARTOŚCI:
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Uwielbiam Ksisters!
W zasadzie pielęgnację już kupuję tylko tu. Można polegać na opisach na stronie i opiniach Klientek :D Rewelacyjne kosmetyki, zawsze dużo próbek, fajne prezenty do przetestowania a paczka bezpiecznie, ekologicznie zapakowana i na czas

Svar fra ksisters.pl
Swietny produkt dla skóry wrażliwej ma przyjemny lekki zapach zostawia efekt smooth skin

Svar fra ksisters.pl
Bardzo polecam Ksisters! Produkty (Medicube, Celimax oraz SPF Beauty of Joseon) są w 100% oryginalne, co potwierdziłam kodami QR. Paczka dotarła błyskawicznie, а w środku znalazłam dużo próbek do przetestowania nowości. Na pewno wrócę!

Svar fra ksisters.pl
Paczki przychodzą do pięciu dni, ładnie zapakowane. Jest duży wybór produktów i przystępne ceny. Na pierwsze zamówienie można użyć kodu FXWERVZ. Bardzo polecam, często tu zamawiam i nigdy nie miałam żadnych problemów. 🥰

Svar fra ksisters.pl
The order was beautifully and securely packaged. The free gifts were a nice touch. I'll order more for sure

Svar fra ksisters.pl
Fast delivery, good comunication with the store, all products have best quality.

Svar fra ksisters.pl
Bardzo szybka wysylka, super pakowanie i mnóstwo gratisów.

Svar fra ksisters.pl
Great quality of Korean cosmetics comes together with fast and reliable service and delivery. My 3rd order and all of them exceeded expectations

Svar fra ksisters.pl
Pierwszy raz miałam styczność z firmą na instagramie i szczerze muszę przyznać, że zrobili na mnie niesamowite wrażenie - szybka realizacja i dostawa zamówienia, paczka przepięknie zapakowana, a w środku nawet znalazły się próbki topowych produktów. Bardzo polecam!

Svar fra ksisters.pl
Polecam z całego serca! Kosmetyki do twarzy zamówione, dostarczone super szybko i bez żadnych problemów. Na dokładkę gratisy, których się nie spodziewałam — taki miły gest robi ogromną różnicę. Ksisters wie jak dbać o klientki!

Svar fra ksisters.pl
Very fast adn efficient service

Svar fra ksisters.pl
Bardzo fajna strona. Naprawdę fajnie robi się tu zakupy, nawet gdy jest się laikiem w kwestii kosmetyków koreańskich. Dobra komunikacja, pomocne opinie oraz bardzo szybka wysyłka i dostawa. Jestem zadowolona.

Svar fra ksisters.pl
Szybka wysyłka, darmowe próbki, polecam :)

Svar fra ksisters.pl
Strona sklepu jest przejrzysta i szybko robi się zakupy. Zamówienie dociera szybko i bezproblemowo. Polecam zakupy w waszym sklepie.

Svar fra ksisters.pl
Jestem ogromnie zadowolona z usług ksisters. Zamówienia realizowane są błyskawicznie co daje waszej firmie ogromny plus na tle większości innych. Kosmetyki jakie od was zamawiam są wspaniałej jakości co jest kolejną zaletą , a także dodatkowe , bonusowe próbki oraz gratisy sprawiły mi ogromną niespodziankę w jak najbardziej pozytywny sposób. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Takich firm nam właśnie na rynku potrzeba 😎

Svar fra ksisters.pl
Bardzo szybka dostawa. Paczka zapakowana wręcz IDEALNIE. Wszystko solidnie ułożone, tak aby nic się nie uszkodziło. Do tego pare próbek, które zachęcają do ponownego zrobienia zakupów. Bardzo polecam!!!

Svar fra ksisters.pl
Uwielbiam ten sklep, piekne opakowanie i te drobne szczegóły oraz fajne, trafione próbki! No i cała narracja marketingowa bardzo mi pasuje ☺️ polecam

Svar fra ksisters.pl
Serdecznie polecam! Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko. Paczka przepięknie zapakowana. Wszystkie produkty są oryginalne i w bardzo przystępnej cenie. 😍

Svar fra ksisters.pl
Bardzo polecam ❤️ paczka dotarła za 4 dni. Dostałam dwie próbki do przetestowania, chociaż miałam zamowienie na 50 zł.

Svar fra ksisters.pl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.