Vore shysst med mer ekologiskt utbud och mindre från Kina som är ökänt för fusk och vidriga matförhållanden ang både hantering och besprutning. Ingen negativt att säga om Kryddlandet iaf. :)
Se hva andre synes
Extremt snabb leverans för mig som bor i Västerbotten, under 24 timmar på mina senaste beställningar, nästan så man inte tror det är sant. Otroligt trevlig webbutik där man kan resa jorden runt med kr... Vis mer
Selskapet har svart
Vi har handlat här i flera omgångar under ett par års tid och är alltid lika nöjda. Kryddblandningarna är rena, utan onödigt mycket salt eller socker man får verkligen krydda för pengarna. Vi använde... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kryddlandet är Sveriges största krydd- och tebutik online. I Kryddlandets sortiment finns allt från världens alla peppar, massor av chili och starka såser, kryddor i lösvikt - samt i storpack, hundratals olika teer, ekologiska kryddor och te samt smaksättare från hela världen. Och lite till! Självklart till bra priser och snabb leverans! Välkommen in till en värld av smaker!
Kontaktopplysninger
Gymnasievägen 16, 931 57, Skellefteå, Sverige
- 0708- 15 66 33
- info(@)kryddlandet.se
- kryddlandet.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
INGEN STJÄRNA ALLS!!!
INGEN STJÄRNA ALLS!!!
Varorna har låg kvalitet och dessutom dubbelt så dyrt som på vanliga affärer. Jag har just gjort mitt första och SISTA beställningen hos dem. Handla på andra ställen- undvik denna skitsite!!

Svar fra Kryddlandet
Nöjd med kul sortiment och snabb leverans
Så nöjd! Roliga och annorlunda kryddor och te-sorter i sortimentet. Leveransen var blixtsnabb. Bra priser.

Bra service Kryddlandet
Beställde torsdag kväll och packades o skickades redan fredag morgon.
Anlände till Skåne redan Måndag.
Det kallar jag service 🤩
Bra pris dessutom.
Kan bara varmt rekommendera Kryddlandet.
Tack

Supernöjd
Jag är såå nöjd med min beställning! Bra utbud, bra priser, snabb leverans och de hade till och med lindat flaskorna i bubbelplast för att inget skulle gå sönder. Jag kan varmt rekommendera Kryddlandet och jag kommer absolut att handla här igen :)

Bästa kryddstället
Jag har letat efter ett ställe med "ovanliga" kryddor, och är så sjukt nöjd med det här. Från beställning till leverans tog det knappt 3 dagar, och då bestälde vi en söndag kväll. Allt kom ordentligt packat, hela orderna var med och alla varorna levde upp till förväntan. Vi har redan beställt mer saker, och kommer absolut i framtiden att fortsätta beställa alla kryddor och teer härifrån.

Öl korv
Öl korven är helt fantastiskt god, detta är nog det enda stället jag vet som har riktig klös i sin ölkorv, ridderheim explosion släng dig i väggen. Och leveransen har alltid varit super snabb.

Mycket stort utbud och snabb frakt
Mycket stort utbud och snabb frakt

Svar fra Kryddlandet
Bra utbud till bra priser
Bra utbud till bra priser. Snabb leverans! Har beställt många gånger och det har aldrig varit några problem. Trevlig kundtjänst och har man har några frågor så får man snabbt svar. 😃

Svar fra Kryddlandet
Bra utbud snabb och klockren leverans…
Bra utbud snabb och klockren leverans med hög kvalitet på det som levereras.

Svar fra Kryddlandet
Mycket fina och smakrika kryddor
Mycket fina och smakrika kryddor. Samt wiskypepper och den rökta grönpepparen är helt suveräna. Gör en pepparsås på dessa två pepparsorter som blir super.

Svar fra Kryddlandet
Bra sortiment och bra leveranser.
Bra sortiment och bra leveranser.

Fantastisk bra sortiment!
Jättenöjd! Superbra sortment! Goda teer (Rooibos). Leveranserna är kanske inte de snabbaste men sortiment och kvalite täcker upp detta lätt!

Både bra och dåligt
Bra priser och smidig leverans.
Lite svårt att beställa lagom mängd första gången (160 gram timjan är hur mycket som helst, medan 160 gram chilipulver inte är så mycket), men nu vet jag till nästa beställning.
En hel del kvistar i dom torkade örterna.
Tacokryddan var ingen höjdare, smakade bara väldigt salt och starkt, kände ingen smak av spiskummin eller vitlök alls.
Men överlag är jag nöjd!

Svar fra Kryddlandet
Bra utbud och trevlig personal
Bra utbud av kryddor, te och hot sauce, finns även mycket annat kul i utbudet. Bor nära lagerbutiken så brukar gå dit för att hämta min beställning, alltid snabb service och trevligt bemötande.

Återkommande kund
Företag med stort utbud av kryddor i bra kvalitet och ett helt rum med te! Jag hittar ständigt nya goda sorter.

Välsorterad liten butik
Välsorterad liten butik med trevlig och hjälpsam personal. Hade önskat att ni skulle få in tryffelsalt o ha öppet på lördagar 😃

Bra personal!
Supergullig liten lagerbutik med trevlig personal.

Svar fra Kryddlandet
Har beställt kryddor flera gånger…
Har beställt kryddor flera gånger härifrån, alla gånger har det varit fina kryddor och snabb leverans.
Kanon företag!

Svar fra Kryddlandet
Bästa stället att köpa Te!
Har alla sorters te jag kunde tänka mig, desutom bra priser och supersnabb leverans!
Deras Polkagris te är favoriten här hemma!

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.