Se hva andre synes
Great product, easy to use and because of the black bars looks more elegant than others. It does make a noise when you assemble it and bars are not so strong for heavy laundry (use of two bars would... Vis mer
Een wasmand en 2 wasrekken besteld. Helaas waren 1 van de waszakken het 1 wasrek niet zonder kleerscheuren binnengekomen. Gelijk contact gelegd met kroms en kreeg direct een reactie. Het werd dire... Vis mer
Selskapet har svart
Hi, ik had droogrekken in witte kleur besteld maar ik ontving zwarte.. Ik heb hiervoor proberen mailen want ik wil uiteraard graag de witte. Kan u mij een oplossing bieden om dit om te ruilen aub
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kwalitatief goede was ophang rekken
Kwalitatief goede was ophang rekken. Mega handig dat je het kan inklappen, geeft zoveel meer ruimte dan een staande variant. Hij is zeker niet geruisloos met in en uitklappen (beetje zo’n knarsend geluid) en je moet even je handigheid vinden om hem open te klappen. Ben er heel blij mee!
Great product
It does make a noise when you assemble it and bars are not so strong for heavy laundry (use of two bars would be a solution ) Two sets are enough for a washing machine of 9kg. Would recommend the product as it’s super space saver.
foute levering
Beaux produits et bon SAV
Très beaux produits, de qualité, nous avons eu quelques contre temps dû à la livraison mais leur service après vente reste en permanence en contact et trouve les solutions, merci à Kelli.

Super goede servic
Super goede service na een verkeerde postcode ingevoerd. Snelle reactie, en top producten.

Ruimtebesparende wand droogrekken
Wat een ontzettend fijne producten! De wasrekken zijn supermakkelijk te bevestigen en zorgen voor enorm veel ruimtebesparing. Ideaal voor onze wasruimte.

Hele goede service
Gelijk contact gelegd met kroms en kreeg direct een reactie.
Het werd direct voor mij opgelost naar volle tevredenheid van mijn kant.
Ben erg blij met de producten. Gebruikt vriendelijk en prachtig om te zien!
En een top service!

Wat een fantastische producten
Wat een fantastische producten! kwaliteit is top, snelle levering. Maakt de was doen bijna leuk :). Hier een erg tevreden klant en raad Kroms zeker aan.

Tevreden klant
Prachtig rek! Helemaal.blij mee. Heel goed geholpen door een leuke, aardige vrouw die hart voor de zaak heeft!

Svar fra KROMS
Zo blij met onze grote wasmand!
Zo blij met onze grote wasmand!! Ik merk dat het echt ideaal is om de was alvast voorgesorteerd te hebben. De kwaliteit is heel mooi, lekker stevig en de kleur werkelijk prachtig!

Svar fra KROMS
Zo mega blij met mijn wasrekken
Zo mega blij met mijn wasrekken! Nooit meer gerommel met die lompe grote was rekken. De vloer is nu altijd leeg ✨ Hier heb ik veel plezier van. Bedankt!!

Svar fra KROMS
Snelle levering en een goede kwaliteit. Makkelijk op te hangen met de boormal.
Stevig verpakt.

Svar fra KROMS
Directe actie en een oprechte mail op…
Directe actie en een oprechte mail op mijn vraag waar het product bleef. Geeft vertrouwen. Mooi product. Ben er blij mee

Mooi
Mooi product, de spijlen zijn wel wat dik.
Jammer dat in de beschrijving geen boormaat genoemd wordt. Gaatjes boren is noodzakelijk. De mal is redelijk handig.
Tip maak daar een plakstrip ( schilderskwaliteit) aan zodat je gemakkelijk op muur kan houden.
Ik heb de 80 cm maar zou volgende x toch 1 meter nemen kan net wat meer naast elkaar hangen.
Ingeklapt zijn ze prachtig. Ben er wel blij mee.

Svar fra KROMS
Wat een geweldige kwaliteit en super…
Wat een geweldige kwaliteit en super snelle service! Ze staan prachtig in je interieur en zijn super nuttig voor de was op te hangen.

Aanrader!
Inmiddels gebruik ik de wasmand en wasrekken van kroms een aantal maanden en ben enorm tevreden over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze wasruimte oogt nu ook zoveel netter en overzichtelijker!

Moeder van 4, veel was!
Als moeder van 4 heb ik een hoop was maar weinig plaats om alle kleding te drogen, totdat ik de rekken van Kroms zag. Wij hebben gekozen voor twee rekken van 1 meter en wauw, wat zijn we blij. Ik kan veel meer kleding drogen en zo ook sneller mijn was doen. Wij zijn fan!

Svar fra KROMS
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.