Enestående og proaktiv kundeservice! Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor... Vis mer
Fantastisk oplevelse! Hvad der er god kunst kan jo disktures, men god service er ret objektivt. Da jeg købte min store plakat med ramme gav Erika og hendes hjælper sig i kast med et STORT indpakningsp... Vis mer
Kræss er en af mine absolutte favoritter og et must at besøge når jeg som udenlands dansker er i landet. Elsker at der er anderledes ting og så er der de fantastiske numse og bryst lys som bare er... Vis mer
Skøn butik. Fantastiske produkter og rigtig god service. Jeg har købt to store billeder + rammer. De blev leveret til Nordsjælland og billederne var allerede sat i rammerne og klar til brug. Billede... Vis mer
Unikke designs – håndlavet i Danmark Fokus på kant, personlighed, håndværk og bæredygtighed
Blågårdsgade 17, 2200, København N, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Skønt udvalg og hurtig levering med en sød håndskrevet hilsen

Svar fra Kræss
Bestilte online, og det gik hurtigt og nemt. Synes dog, at der blev brugt for meget emballage til min pakke.

Svar fra Kræss
Always super helpful employees who will find a problem to your solution 🥰
Super high quality prints as well and definitely one of the best variety of prints I have seen anywhere.
Will be back soon again 💕

Svar fra Kræss
Meget søde medarbejdere og virkelig flotte ting at købe i Kræss.

Svar fra Kræss
Hurtig levering og lækkert og flot billede og ramme. Intet at være utilfreds over.

Svar fra Kræss
Hurtig levering og fin indpakning. Produktet levede op til forventningerne fra billederne på hjemmesiden.

Svar fra Kræss
Virkeligt smukke smykker, er så glad for mine!

Svar fra Kræss
Jeg er bare så glad for mit krus, især hjertet i bunden er en stir glæde.

Svar fra Kræss
Bestilte mandag aften, og mit tryk kom frem om torsdagen. Dejligt med hurtig service

Svar fra Kræss
Enestående og proaktiv kundeservice!
Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor hun sendte billeder med mere.
Jeg vil til hver en tid anbefale kræss - jeg er selv kommet tilbage flere gange.
Nyhedsbrevet er desuden godt og man bliver ikke spammet. Det kommer kun når der faktisk er nyheder.

Svar fra Kræss
Så god service, smuk indpakning, sødt personale og så fine varer. Har allerede anbefalet Kræss til flere