Miljøvenlige produkter til boligen og bøger om have, natur og mad. Primœrt produceret i EU med med hensyntagen til naturen og den verden vi lever i. Har forhandlere flere steder i verden, så måske er der er butik nœr dig, som har vores varer i sortiment.
Pibe Møllevej 13 A, 3400, Hillerød, Danmark
- koustrup@koustrupco.dk
- koustrupco.dk
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Fin og oversiktlig webshop med gode…
Fin og oversiktlig webshop med gode bilder.
Meget god kundeservice, med hurtig levering av varene.

Rask levering!
Takk for rask levering og god emballering av plansjen. Alt OK! Takker!

Hyggelig kontakt med kundeservice
Hyggelig kontakt med kundeservice, rask forsendelse av plakatene. Mangler fortsatt gavebånd. Fant feil på en plakat, har blitt lovet ny og riktig plakat etter sommerferie. Fikk fakturakrav om moms fra UPS, men etter en telefon der vi informerte om at det var betalt allerede, da Koustrup er voec-registrert, trakk de kravet og beklaget hele greien. Alt i alt fornøyd med vare og sending. Ser ikke bort fra at vi kommer til å handle der igjen.

En kjempefornøyd kunde!
Utrolig fine produkter, vakker design og lekker finish og kvalitet på alt jeg fikk. Samtidig som det er viktig at prisene ikke er for høye i forhold til våre kunder. Alt jeg bestilte ble levert i løpet av en uke til Norge. Jeg kommer til å bestille mer.

Kjøp av plakater
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av plakater. Rask levering. Det eneste jeg har å utsette på, var at budfirma ikke brukte avsender når de ringte meg for å levere. I disse tider med mye svindel, bør firmanavn komme opp når de ringer, eller sender melding.

Meget fin service
Meget fin service. Varen kunne afhentes på lager/showroom allerede samme dag.

Svar fra Koustrup & Co.
Kjapt og enkelt og flotte julekort.
Kjapt og enkelt og flotte julekort.
Kjøpte Peters jul og gleder meg til å sende de ut med julehilsen.
Hurtig levering også til Norge.

ganske bra fra danmark
bra info om sending, resilkulert emballasje, emballasje kunne vært bedre tilpasset størrelse på boka, boka var beskyttet i tillegg i plast som ikke er bra

Svar fra Koustrup & Co.
Koustrup & Co har alltid en overflod av…
Koustrup & Co har alltid en overflod av nydelige varer med topp kvalitet og gode priser. Kundene våre elsker produktene like mye som vi gjør, og dette; sammen med prima kundebehandling og rask levering, gir topp score fra oss :)

Jeg elsker produktene deres
Jeg elsker produktene deres, de er så fine. Så selv om det er dyrt og tungvint å få varer sendt til Norge så gjør jeg det likevel!

Kjøpet veldig fint
Kjøpet veldig fint, men levering verre.
Alt gikk fint med selve kjøpet, men budfirmaet UPS er ikke brukervennlig for privatkunder. System for å bytte leveringsdato virket ikke, og de kunne ikke oppgi et tidsintervall for levering, bare "hele dagen".