Først fikk jeg ikke pakken fra dem. Da jeg gjorde de oppmerksomme på at pakken ikke hadde kommet, var de veldig behjelpelige😀 da fikk jeg varene dagen etter. Jeg hadde et spørsmål om en ting i pakke... Vis mer

Kom to dager senere enn antatt leveringstid. VEEEELDIG dårlig kvalitet. Glidlåsen var litt vanskelig på fangekostymet for menn. Selve drakten så kjempe fin ut og den vil bli brukt på halloween. Skjønn... Vis mer

Mye for pengene. Rask levering og fornøyd m å bli oppdatert underveis. Kjolen er noe tynn, men står til forventningene. God i str. Gleder meg til å bruke denne på neste personalfest. Pynten som er bes... Vis mer

Det var en koselig epost jeg fikk da da den var sendt, som gjorde at jeg dro på smilebåndet :D Og meget imponert over hvor fort vi fikk dette i posten, så tusen takk. I går hadde jeg en super fornøyd... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Her finner du et godt utvalg av alle typer kostymer! Oktoberfest, 70-talls party, piratfest etc, vi har alt på lager og sender ut raskt! KLIKK HER for å se utvalget vårt

4,3

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

4,3

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vanvittig stor i størrelse

Vanvittig stor i størrelse. Xxl måtte fikses med strikk

30. oktober 2018

Hei Alf

Takk for din anmeldelse. Kostymet du har bestilt er en "plus size" str 64. Så det undrer meg at du er overrasket over at den er stor. Hvis du mener at du har bestilt den i en annen størrelse, må du gjerne ta kontakt med oss i kundeservice.

Christine - Kostymer.no

Helt supert antrekk men litt tynt

Helt supert antrekk men litt tynt. Haha. Men man får jo d man betale for... Anbefaler stedet.. Terning kast 5.

29. oktober 2018

Hei Christoffer

Tusen takk for 5 flotte stjerner. Lederhosen har vi i alle salgs kvalitet og pris klasser, så det er noe til enhver smak :) Men godt å høre at du anbefaler oss. Håper vi hører fra deg igjen til neste festlige anledning.

Christine - Temashop.no

Svært fornøyd med kostymer

26. oktober 2018

Hei Wenche

Tusen takk for 5 flotte stjerner. Godt å høre at du er fornøyd med dit nye kostyme

Anbefales

Anbefales. Kjapt levert

26. oktober 2018

Hei Roy

Tusen takk for din flotte anmeldelse. Godt å høre at du vil anbefale oss :)

Oversiktlig nettside

Oversiktlig nettside, kjapp levering.

25. oktober 2018

Hei Tonje

Tusen takk for 5 flotte stjerner. Glad for å høre at du liker våres hjemmeside og at leveringen var rask :)

Christine - Kostymer.no

Dessvare jeg er ikke fornøyd pga mask…

Dessvare jeg er ikke fornøyd pga mask kommer og ble knust på vei til meg,men jeg rah ikke tid og sende den tilbake til dere og vente vente ....aldri mer hos dere bestille,velge neste gang partyking.no !!!!!!

25. oktober 2018

Hei Magdalena

Veldig trist å høre at masken din ble ødelagt på vei opp tl deg. Vi kan ikke se at du har kontaktet oss i kundeservice ang. dette. Så du har ikke gitt oss muligheten for å finne en brukbar løsning. Jeg har også sendt deg en mail som jeg håper du vender tilbake på.

Christine - Kostymer.no

De bruker kort tid fra orden er sendt…

De bruker kort tid fra orden er sendt til den er hos kunden.. flotte produkter..

24. oktober 2018

Hei Siren

Tusen takk for din flotte anmeldelse.Godt å gøre at leveringen var rask og at du liker produktene våres :)

Christine - Kostymer.no

Rask og grei levering og god…

Rask og grei levering og god kommunikasjon.

21. oktober 2018

Hei Arve

Tusen takk for din flotte anmeldelse. Godt å høre at alt gikk raskt og smertefritt

Christine - kostymer.no

Er veldig fornøyd med kostymer jeg har…

Er veldig fornøyd med kostymer jeg har kjøpt. De er veldig fin, barna er overlykkelig. Rask levering.

18. oktober 2018

Hei Natalia

Tusen takk for din flotte anmeldelse. Så bra at kostymene falt i smak hos barna :)

Christine - kostymer.no

Dårlig kvalitet

18. oktober 2018

Hei Henriette

Vi er lei for at kostymet ikke har levd opp til dine forventninger. Jeg kan ikke se at du har kontaktet oss i kundeservice ang. dette. Hvis du ikke ønsker varen er det også fullt mulig å sende den retur og få pengene tilbake.

Kjøp større

Det kan være lurt å kjøpe en størrelse større enn vanligvis. Det er også litt sparsomt med frynsene så man ser godt tøyet der det helst skulle vært frynser, spesielt ved skulderpartiet.

13. oktober 2018

Hei

Dumt å høre at du ikke var helt fornøyd med kostymet. Det varierer fra leverandør til leverandør men hensyn til størrelsene. Kostymet du har valgt, er fra en italiensk leverandør og kan være litt små. Derfor er det en god ide å bruke våres størrelsesguide til de forskjellige kostymer, eller ringe til oss i kundeservice hvis man skulle være i tvil :)
Jeg håper ikke det har ødelagt din kommende fest. Du kan alltids returnere kostymet og bytte til en større størrelse. Evt. et helt annet kostyme

Christine - Kostymer.no

Denne var innafor og kom raskt etter…

Denne var innafor og kom raskt etter bestilling!

9. oktober 2018

Hei Lotta.

Tusen takk for fine ord og ★★★★ herlige stjerner.
Gi oss gjerne tips om hvordan vi kan score en stjerne til neste gang du handler hos oss på: info@kostymer.no. Vi vil så gjerne bli bedre! 😊

Ok kvalitet bra levering

Ok kvalitet men mykje kortare og gjennomsiktig enn venta. Bra leveringstid!

8. oktober 2018

Hei Ida.

Jeg er lei for å høre at du er så skuffet over kjolen du mottok. Du er alltid velkommen til å returnere kostymen og få pengene tilbake, hvis du ikke er fornøyd.
I tillegg er jeg veldig glad for å høre at du mottok bestillingen din veldig raskt, det er jeg glad for å høre.
Jeg håper selvfølgelig at du kommer tilbake en annen gang.

Rask levering :)

3. oktober 2018

Hei Anastasiya.

Tusen takk for tilbakemeldingen din og ★★★★★ flotte stjerner.
Jeg håper du får en fantastisk fest i den nye, flotte dressen din 😊

Camilla - Kostymer.no

Litt dårlig kvalitet på produktet

Litt dårlig kvalitet på produktet. Lang leveringstid.

2. oktober 2018

Hei Lise.

Takk for din tilbakemelding og anmeldelse.
Jeg beklager å høre at du dømmer oss så hardt på vår levering, som vi har gjort det så fort vi kunne.
Du har bestilt etter vår frist som er kl. 12, og derfor kan vi først sende bestillingen din dagen etter, samtidig bor du i et postnummer hvor det er 4 dagers levering til.
I tillegg har du vært uheldig og Bring har hatt litt forsinkelse og det beklager vi selvfølgelig, men vi har gjort det så raskt som mulig, så det har vært Bring som skulle levere pakken din innen avtalt tid.
Selvfølgelig vil jeg gjerne høre hva du synes er dårlig på kostymen, fordi jeg ikke kan se du har kontaktet oss om din skuffelse på kostymen hos kundeservice.
Du kan skrive til oss på info@kostymer.no, og vi vil se på det.

Camilla - Kostymer.no

Raskt levering og kostymet levde opp…

Raskt levering og kostymet levde opp til forventningene!

1. oktober 2018

Hei Helene.

Tusen takk for den flotte anmeldelsen og full stjernehimmel 😊
Herlig å høre at du likte den raske levering og varene levde opp til forventningene, ha en god fornøyelse med kostymet.

Camilla - Kostymer.no

Ble levert når det var lovet og…

Ble levert når det var lovet og kostymet satt som et skudd👍🙂

26. september 2018

Hei Gustav.

Jeg er glad for at høre at dine varer kom til aftalt tid og du er tilfreds med tyroler kostymene 😊
Tusen takk for anmeldelsen og ★★★★★ flotte stjerner. Kom snart tilbake.

Camilla - Kostymer.no

Kjempepoitiv bedrift med topp service

Kjempepoitiv bedrift med topp service, god humor og rask levering

17. september 2018

Hei Ole.

Herlig at du hadde en god opplevelse med kundeservice og du likte vår raske levering! 😊
Vi gjør alltid vårt ytterste for kundene våre, så tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne flotte anmeldelsen av oss og takk for ★★★★★ flotte stjerner.