Først fikk jeg ikke pakken fra dem. Da jeg gjorde de oppmerksomme på at pakken ikke hadde kommet, var de veldig behjelpelige😀 da fikk jeg varene dagen etter. Jeg hadde et spørsmål om en ting i pakke... Vis mer

Kom to dager senere enn antatt leveringstid. VEEEELDIG dårlig kvalitet. Glidlåsen var litt vanskelig på fangekostymet for menn. Selve drakten så kjempe fin ut og den vil bli brukt på halloween. Skjønn... Vis mer

Mye for pengene. Rask levering og fornøyd m å bli oppdatert underveis. Kjolen er noe tynn, men står til forventningene. God i str. Gleder meg til å bruke denne på neste personalfest. Pynten som er bes... Vis mer

Det var en koselig epost jeg fikk da da den var sendt, som gjorde at jeg dro på smilebåndet :D Og meget imponert over hvor fort vi fikk dette i posten, så tusen takk. I går hadde jeg en super fornøyd... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Her finner du et godt utvalg av alle typer kostymer! Oktoberfest, 70-talls party, piratfest etc, vi har alt på lager og sender ut raskt! KLIKK HER for å se utvalget vårt

4,3

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

4,3

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Utrolig rask levering med en…

Utrolig rask levering med en uforglemmelig ordrebekreftelse/status

24. juni 2020

Hei Synøve.

Tusen takk for din herlige tilbakemelding og ⭐⭐⭐⭐⭐ flotte stjerner.
Det er godt å vite at du har vært fornøyd med våre raske levering og du likte vår hyggelige ordrebekreftelse 😍😍
Håber snart å se deg igjen på nettsiden 🌸

Camilla - Kostymer.no

Veldig god oppfølging hele veien!

Veldig god oppfølging hele veien!
Flott produkt!

17. juni 2020

Hei Ole Gunner.

Tusen takk for din fine tilbakemelding og de fem vakre stjerner.
Det er godt å høre at du følte at du var godt informert om pakken din, helt fra du bestilte - til den ble sendt fra oss 😊
Forhåpentligvis ses vi på nettsiden igjen snart!

Rubiks kube kostyme

Kom kjapt, var akkurat som beskrevet 😁

3. juni 2020

Hei Tine.

Smilet sitter helt oppe ved begge ører nå 😁
Det er utrolig godt å vite at alt har gått som det skulle, og at alle forventninger er blitt innfridd.
Jeg vil glede meg til å hilse på deg i nettbutikken igjen ved neste festlige anledning.
Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding, og de skjønne stjerner 😍

Camilla - Kostymer.no

Rask levering og meget godt fornøyd med…

Rask levering og meget godt fornøyd med produkt.

24. april 2020

Hei Roy.

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Vi er utrolig glade for å høre at du har hatt en 5-stjerners opplevelse hos oss. Det er alltid hyggelig når kundene våre er fornøyde og ting har gått rett etter boka. Samtidig er vi glade for at du har funnet noen gode produkter!

Vi gleder oss allerede til neste gang du handler hos oss, og forhåpentlig får vi muligheten for å gi deg en like god opplevelse som du fikk sist.

Rask levering

Rask levering, kostymet var dog veldig stor i str.

22. april 2020

Hei Irmelin.

Mange takk for din tilbakemelding og fire fine stjerner.

Jeg håper du har sett på nettsiden at det ligger en veiledende størrelsesguide på de fleste kostymene. Man må være oppmerksom på at kostymene kommer fra forskjellige leverandører, og at de ikke nødvendigvis har samme mål på størrelsene, så man må sjekke størrelsen på de enkelte kostymene.

Hvis kostymet ikke passer i det hele tatt, er du velkommen til å returnere det ubrukte kostymet med originalemballasjen og få pengene tilbake på det. Les mer om retur her: https://www.temashop.no/retur .

Papir lanterner

Rask service og hurtig levering, lanternene var imidlertid pakket i en for liten eske slik at de var bøyd for å passe i esken. Lampene var derfor bøyde når de kom frem.

23. mars 2020

Hei Monica.

Jeg er veldig lei for å høre at de vakre lampene dine ikke var ordentlig pakket for sending. Det er selvfølgelig ikke meningen. Alle våre produkter skal fungere som de skal når du mottar de.

Dessverre kan jeg ikke se at du har henvendt deg til vår kundeservice, noe som alltid er lurt å gøre med en gang man har mottatt noe som ikke svarer til forventningene. Jeg syns du skal sende en e-post til vår kundeservice med en gang til info@kostymer.no og beskrive situasjonen - jo før, jo bedre. Her på Trustpilot er det dessverre ikke mulig å gjøre noe. Jeg håper du finner en god løsning med teamet vårt i kundeservice.

Rask levering

Rask levering, god kvalitet, riktig størrelse!😊

16. mars 2020

Hei Tone.

Herlig at du har vært så glad for vår samhandel – det er jo akkurat som det skal være😊!

Jeg håper vi ses igjen på webshoppen ved din neste festlige begivenhet.

Tusen takk for de pene ord og skjønne stjerner.

Kom fort

Kom fort, passet bra

13. mars 2020

Hej Janicke.

Herlig at du liker både den hurtige ekspedisjon og det gode produkt👍.

God fornøyelse med det. Jeg ønsker den lille soldaten lykke til med det kule kostymet.

Jeg takker mange ganger for din fine anmeldelse og den blinkende stjernehimmel.

Fanny - Kostumer.no

Bra kundebehandling

Bra kundebehandling. Veldig dårlig produkt. Luktet olje, diesel eller noe annet fryktelig vondt.

10. mars 2020

Hei Harald.

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er alltid viktig for oss å høre kundenes mening, og det er viktig for oss, at våre kunder er glade og tilfredse med vår service😊.

Det er leit å høre at kostymet ikke levde opp til dine forventninger. Jeg kan se at du returnert, og har fått pengene tilbake for din ordre, og det håper jeg du syns har vært en god løsning👏.

- også håper jeg veldig at du tross alt har lyst til å handle hos oss igjen en annen gang.

Fanny - Kostymer.no

Varene kom til avtalt tid :-)

Varene kom til avtalt tid :-)
Vanskeleg med størrelsar. Begge antrekka var veldig store og kvaliteten på stoffet var ikkje max

27. februar 2020

Hei Gerd.

Aller først vil jeg takke deg for de ⭐⭐⭐⭐ flotte stjernene, jeg håper selvfølgelig at vi har fortjent den siste neste gang du handler hos oss.
Vi sitter klar både på chat, mail og telefon, det meste av dagen, hvis noen har spørsmål omkring varene. Så neste gang, ta kontakt til oss, så gjør vi alt for å hjelpe på best mulig måte 😊

Det er kunn ett minus

Det er kunn ett minus. Det luktet voldsom «fjøs» av buksen .

24. februar 2020

Hei Svein.

Fantastisk at det bare var ett minus, som egentlig ikke er ett minus 😉
Lederhosen er laget av 100% ekte geiteskinn og kan derfor lukte litt av fjøs, men det er bare et godt tegn, da er du sikker på at de er ekte 🐐😊
Ha det gøy med buksene, og jeg håper du kan holde til "lukten" når du skal bruker dem.
Jeg vil også takke deg for de ⭐⭐⭐⭐⭐ herlige stjernene, kom snart tilbake.

Rask levering

Rask levering, det ene kostymet var superfint det andre sto ikke helt til forventning.

17. februar 2020

Hei Rine.

Aller først, takk for de fire fine stjerner - de er jeg glad for. Det er godt å høre at du er fornøyd med den raske levering 😊
Jeg er virkelig lei meg for å høre at du er så skuffet over det ene produktet du har mottatt.
Dessverre ser jeg ikke at du har kontaktet oss i kundeservice, og det er alltid en god idé å gjøre hvis du mottar noe som ikke oppfyller forventningene - ofte kan vi finne en annen god løsning. 😊
Send en e-post med bilder og en kommentar om hva som ikke er som forventet til info@temashop.no, så ser vi om det er noe vi kan gjøre.

Camilla - Temashop.no

Raske og gode oppdareeing på…

Raske og gode oppdareeing på ordre.Kjapp levring.
Knallhappy

Kjøper garanrert neste kostyme her ogsp

16. februar 2020

Hei Jostein.

Jeg er glad for at høre at du er blevet godt opdateret undervejs og pakken kom hurtigt frem til dig 🚚
Også tusen takk for den fantastiske tilbakemelding, og de skjønne stjerner.
Vi ser frem til å gi deg en like god opplevelse neste gang du handler hos oss 😊

God kvalitet

God service, rask levering og overraskende god kvalitet på kostymene, jeg er veldig fornøyd!

12. februar 2020

Hei Bente.

Tusen takk for din herlige tilbakemelding og ⭐⭐⭐⭐⭐ flotte stjerner.
Det er godt å vite at du har vært fornøyd med våre gode service, raske levering og den gode kvalitet på våre kostymer.
Herlig at vi har kunnet dele vår glede med deg og at det har vært verdsatt.
Jeg håper vi ses på nettsiden neste gang kalenderen byr på temafest. 💃

Rask levering

Kjempe fornøyd med begge kostymene. Riktig størrelse.
Super kjapp levering.

12. februar 2020

Hei Marianne.

Herlig at du liker både den kjappe levering og kostymene 👍
God fornøyelse med varene og kom snart igjen.
Jeg takker mange ganger for din fine anmeldelse og den blinkende stjernehimmel ✨

Raskt og presist

3. februar 2020

Hei Ragnar.

Det er deilig å høre at du er en av våre mange tilfredse kunder, som har lagt merke til at vi gjør hva vi kan for at dere skal få deres varer raskest mulig! 😊
Det er viktig for oss at kundene kommer først, og at de får den beste mulige behandling, og vi håper vi får lov til å betjene deg en annen gang, og gjøre hva vi kan for at du får samme gode service.
Jeg takker mange ganger for din fine anmeldelse, og den flotte toppkarakter.

Camilla - Kostymer.no

Veldig rask levering noe som passet oss…

Veldig rask levering noe som passet oss veldig bra☺️ Fikk alt vi trengte på et sted, bruker dem igjen☺️

3. februar 2020

Hei Stine.

Smilet sitter helt oppe ved begge ører nå 😁
Det er utrolig godt å vite at alt varene kom raskt, og at alle forventninger er blitt innfridd.
Jeg vil glede meg til å hilse på deg i webshoppen igjen ved neste festlige begivenhet.
Tusen takk for den fantastiske tilbakemelding, og de skjønne stjerner.

Kjapt og enkelt 👍🏼😁

29. januar 2020

Hei Tanya.

Ja, for akkurat sånn skal det være å handle hos oss.
Det er deilig å vite at du også liker det😊
Mange takk for fullt hus på stjernene.

Veldig dyrt å returnere.

28. januar 2020

Hei Ellen.

Mange takk for din tilbakemelding.
Vi har valg at de enkelte kundene som trenger å returnere et produkt selv betaler en del av prisen, ellers må vi heve utsalgsprisene for alle kunder, og det syns vi ville vært veldig synd.
Vi har jo veldig billige priser og vi vil gjerne holde de nede 😉.
Takk for de 3 gyldne stjernene.

akkurat dom vi trengte

Levert rimelig raskt og ser ut presis som beskrevet.

20. januar 2020

Hei Margarita.

Hvis alt var tip top – så er vi veldig tilfredse! Tuuusen takk for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.

Kom snart igjen😉.