Korupsteakhouse Anmeldelser 55

3,6

Vi er heldige med en restaurant (og take away) her i Korup. Der kan både serveres lækre burgere i mange varianter, pastaretter og lækre steaks af godt kød. Desuden er der altid et smil fra chefen og p... Vis mer

Hvad skal jeg sige 😳 Meget skuffende, forretten var lavet på et rundstykke som var vædet i et eller andet udefinerbart væde med tigerrejer, eller måske var det bare rejer. Steaken var ikke stegt or... Vis mer

Altid lækker mad hos Korup steakhouse, vi har i denne uge fået både pizza, burger, pita brød, durum, grill kyllinger og det har fuldt ud været tilfredsstillende og super godt det hele. De har en nem... Vis mer

Fik deres Surdejspizzaer for første gang i går, rigtig lækker sprød skorpe på pizzaen, smagen var fin, dog kunne kartoffelpizzen godt have fået lidt mere salt, men det er jo en smagssag. Eneste min... Vis mer

3,6

Middels

Fremragende og herligt mad fra Korup…

Fremragende og herligt mad fra Korup Steakhouse i forbindelse med min hustrus 30 års fødselsdag. Vi bestilte åben buffet til 50 personer, og der var rigeligt med mad til alle vores gæster. Gæsterne var ret imponeret over den gode mad, hvilket var meget rart og bekræftende som arrangør. Alt mad var varmt, og personalet overholdte alle aftaler. De sørgede endda for varmekasser, glasskåle til salat osv. Jeg har derfor kun varme anbefalinger til stedet, og det bliver ikke min sidste gang jeg bestiller. Vi ses snart igen! 😄👌

10. oktober 2021

Dårlig service

Gode pizzaer, men dårlig service..
De havde forlagt vores online bestilling, så da vi kom efter pizzaer til den aftalte tid var der ingen pizzaer.. respons…vent lige 1/2 time mere, så kan det være der er tid til at lave jeres pizza.. min mand sagde at så ville han da køre igen og ikke bestille pizza hos dem mere..så kunne de godt lave vores mad…men der blev brokket meget over det..

7. juli 2021

Vi havde bestilt en 4 personers menu.

Vi havde bestilt en 4 personers menu.
Da vi kom for at hente den var de ikke færdige og vi måtte vente i 20 minutter. de gav rabat på ordren som kompensation for ventetiden.
Der var fint med mad til 4 personer og det smagte godt.
Absolut et sted vi vil bestille fra igen

8. februar 2021

Altid lækker mad hos Korup steak house

De har en nem og overskuelig online take away menu der tit opdateres med de nyeste tilbud, og så får man altid 10 procent på bestillingerne.
Tusinde gange tak for mad😁🍕🍗🥙🍟🍔

6. desember 2020

Jeg var for nylig der oppe og spise i…

Jeg var for nylig der oppe og spise i et selskab, der blev jeg desværre meget skuffet. Bøfferne var totalt skam stegt de var tørre og seje. Kartoffel bådene mindede om de billige fra fakta, bearnaisesauce måske fra knorr. Sløvt personale.
Det ærgrer mig med denne anmeldelse. Jeg har kun hørt godt om stedet. Vi har forhåbentlig bare været uheldige.

18. september 2020

Fantastisk dejlig mad.

Vi fik mad fra Korup Steakhouse til vores Kobberbryllup, alle roste maden til skyerne og der var rigeligt af mad .
Jeg kan på det varmeste anbefale at bestille mad fra Korup Steakhouse.
Tak til Sonner og hans stab .

21. mars 2017

Overraskende god!

På en stille, blæsende onsdag aften blev vi mødt af veltilberedt mad (kobekød!) og engageret personale. Gjorde en onsdag aften skøn! Hatten af for folk som gør et lille sted i provinsen til sit helt eget. Mere af det!

23. februar 2017

Bedste kød og betjening

Vi har altid fået god mad her, altid.... servicen er høj, medarbejder og indehaver går virkelig op i det, de laver... det har byens bedste kød, som bliver forberedt fra dygtige kokke... man bliver altid mødt med smil...
Dette sted får helt klart top karakter af os...
Kan anbefale dette sted til folk der vil have god god kød kombi med høj service kvalitet...

22. februar 2017

Super service og dejlig saftig bøffer!

Vi var på Korupsteakhouse og spise den 2/9.16 vi fik sådan en god service af tjeneren Lars, som anbefalede os Hereford bøffer, som var lige i skabet saftig og mør! Super spisested med god service det er absolut ikke sidste gang vi besøger Korupsteakhouse.!

4. september 2016

Super restauranten

En fortræffelig oplevelse , god service , lækkert menukort med alt fra pizza til japansk wagyu ( Kobe kød )
Meget fornuftige priser

5. mai 2016

Kold mad og ingen beklagelse

Den 5/12 2015 bestilte vi en burger og en pizza kebab hos Korup Steakhouse take away i Odense.
De blev hentet 5 minutter før det aftalte tidspunkt, da de var klar. Da jeg kom hjem og vi skulle spise dem, (3 minutters kørsel) var de helt kolde. Vi spiste dem dog alligevel. Senere ringer jeg dog til firmaet og klager. For det første var han ligeglad - så ville han dog ombytte den ene eller jeg kunne komme med dem igen og få mine penge retur. Mage til arrogant og meget lidt imødekommende person har jeg aldrig oplevet før. Han ikke en gang beklagede det skete. Meget ringe service!

6. desember 2015

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis