Køreskole 3480 Anmeldelser

1. Trafikkskole

Køreskole 3480 er en lokal køreskole, hvor fokus er på tryghed, kvalitet og personlig undervisning. Målet er at gøre vejen til kørekortet overskuelig og give hver elev de bedste forudsætninger for at blive en sikker og ansvarlig bilist. Undervisningen foregår i et roligt tempo, hvor der er plads til spørgsmål, og hvor den enkelte elevs behov og læringsstil bliver taget seriøst. Hos Køreskole 3480 er det vigtigt, at eleverne føler sig godt tilpas gennem hele forløbet – både i teorilokalet og bag rattet. Derfor lægges der vægt på en venlig og afslappet atmosfære, hvor læring sker med respekt, tålmodighed og god kommunikation. Uanset om du er helt ny i trafikken eller har brug for ekstra støtte undervejs, bliver undervisningen tilpasset, så du opnår de nødvendige færdigheder og den selvtillid, der kræves for at bestå både teori- og køreprøven. Køreskole 3480 tilbyder et struktureret undervisningsforløb med fokus på trafiksikkerhed, ansvarlig kørsel og gode vaner, som rækker langt ud over selve kørekortet. Målet er ikke kun at hjælpe eleverne med at bestå prøverne, men også at gøre dem til trygge og kompetente bilister, der kan færdes sikkert i trafikken resten af livet. Med personlig vejledning, høj faglighed og en engageret kørelærer er Køreskole 3480 et oplagt valg for dig, der ønsker en god og positiv oplevelse på vejen mod dit kørekort.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Den fedeste køreskole!! 🌟

Bestod i første huk og Elvis (kørelæreren) gør dig 100 % klar til teoriprøve og køreprøven. Han gør det altid sjovt!
Jeg kommer ihvert fald til at savne det og der snacks være ikke bange for at tag. 😉😆
Kæmpe anbefaling her fra 🌟

16. september 2026

Jeg har lige fået mit kørekort hos…

Jeg har lige fået mit kørekort hos Elvis, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Den ro og tryghed, han bringer med sig, både til kørslen og teoritimerne, gør hele forløbet til en rigtig god oplevelse.

Elvis er både sjov, sød og utrolig dygtig til at lære fra sig. Han gør undervisningen afslappet og hyggelig, så man nogle gange helt glemmer, at man faktisk er i gang med at lære. Han forklarer teorien på en simpel og forståelig måde, samtidig med at han går i dybden, så man føler sig godt klar til, hvad end verden smider efter en. Hvis jeg havde spørgsmål, var han altid klar til at svare og forklare tingene, indtil det hele gav mening.

Når man kører med Elvis, føles det roligt og trygt. Hvis man lavede en fejl, var Elvis altid hurtig til at hjælpe og guide én tilbage på sporet. Han skaber en god stemning, selv om du laver en simpel fejl, og hjælper stadig med at lære af sine fejl uden at føle sig presset.

Jeg kan derfor brandvarmt anbefale Elvis som kørelærer. Han er ikke bare utrolig dygtig til sit arbejde, men også en person, der gør hele oplevelsen tryg, sjov og lærerig. Hvis du leder efter en kørelærer, der både er professionel, sjov og god til at skabe tryghed, kan jeg kun anbefale Elvis' køreskole

9. september 2026

Perfekt kørelære

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med min kørelærer Elvis. Han er utrolig sød, rar og tålmodig, og han er rigtig god til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde. Man føler sig altid tryg og godt tilpas under køretimerne. Derudover ligger køreskolen et virkelig godt og praktisk sted. Kæmpe anbefaling herfra – helt klart 5 stjerner!

2. september 2026

Dygtig og kompetent kørelærer

Elvis er en super dygtig og nærværende underviser med opmærksomhed på den enkelte deltager på holdet.
Han er god til at formidle og sikre forståelse af stoffet på en god måde.

Beliggenhed midt i Fredensborg gør det tillige nemt at komme til.

Stor anbefaling her fra.

17. august 2026

Gode timer hos 3480 køreskole

Min oplevelse med køreskole 3480 har været rigtig god. Jeg kom hurtigt og sikkert igennem forløbet, tids nok til at jeg skulle rejse væk, hvilket jeg var meget taknemmelig for. Ud over det bød forløbet på en masse sjove og fede teori- og køretimer, som jeg virkelig kommer til at savne. Tak for denne gang

11. august 2026

Køreskole 3480

Det er mega fedt at tage ens kørekort på køreskole 3480. Det ligger i midten af Fredensborg, så rigtig praktisk. Også er Elvis bare en klasse kærelærer!

4. juli 2026

HIGHLY RECOMMENDED!

HIGHLY RECOMMENDED!!
From the very beginning, Elvis made the entire experience feel comfortable, relaxed, and far less intimidating than I expected. I was quite nervous about driving, but Elvis has such a warm, friendly, and easygoing personality that you immediately feel at ease around him. At the same time, he is extremely knowledgeable and professional, so you always feel you are in safe and capable hands.

One thing I especially appreciated was how accommodating he was with teaching in English, since I needed an English course rather than Danish. He was always patient, explained everything clearly, and made sure I fully understood both the practical and theoretical parts.

Elvis also helped with all the legal forms, kommune stuff and the overall process, which was incredibly helpful and took away so much stress. You also get access to a digital theory book and quizzes that you can practice anytime, which made preparing much easier.

What truly stands out about Elvis is not just that he is a great instructor, but that he is genuinely a very kind and good-natured person. He really cares about his students and wants them to succeed and feel confident. I’m very grateful for all his help and highly recommend him to anyone looking for a driving instructor in Fredensborg.

30. juni 2026