Makkelijk bestellen
Makkelijk bestellen, nog even telefonisch contact gehad en heerlijke koffie
Wij geloven dat een écht goede kop koffie jouw dag beter maakt en dat het drinken van onze koffie een unieke ervaring moet zijn. Ons doel is om elke dag mensen te verblijden door er voor u te zijn als partner, niet als leverancier. Samen beleven! De vraag naar kwaliteitskoffie is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. De huidige koffiedrinker weet precies wat hij wil. De échte koffieliefhebber herkent kwaliteit. Voor ons, Kooistra & ter Borgh, is dit dan ook dé uitdaging in koffie! Wij staan voor kwaliteit en dat vindt u ook terug in ons niveau van service. Bij ons is elke klant even waardevol, groot of klein, zakelijk of particulier. Wij behandelen uw servicevraag met de grootste zorg, zodat uiteindelijk voor iedereen het lekkerste kopje koffie wordt geschonken. Van espressoboon voor thuis, op de sportvereniging of op kantoor. Al onze koffiesoorten worden geselecteerd uit de hoogste kwaliteit koffiebonen, zodat u altijd en overal verzekerd bent van een mooie kop koffie. Wat uw wensen ook mogen zijn, wij zorgen voor kwaliteit en smaakbeleving. Dus redenen genoeg om te kiezen voor Kooistra & ter Borgh.
Communicatieweg 17, 3641SG, Mijdrecht, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Makkelijk bestellen, nog even telefonisch contact gehad en heerlijke koffie
Vandaag besteld is meestal vandaag of een dag later geleverd!!
Super lekkere koffie en een fijn contact met Jeffrey.
Voor een top bakje koffie moet je bij kooistraenterborgh zijn
snelle levering, altijd leuke atenties en belangrijkste geweldige koffie
Nadat er iets mis ging met bestelling is alles zeer correct opgelost
Gemakkelijk overzicht op de website van de keuze voor koffiebonen. Snelle levering en het belangrijkste, heerlijke koffie!

Goeie Service!
Bestellingen gaat online super snel en levering vaak dezelfde week.

Svar fra Kooistraenterborgh
Heerlijke koffie en snelle levering!
Via de webshop is het eenvoudig bestellen.

Svar fra Kooistraenterborgh
Heerlijke koffie, service is perfect. Soms krijg ik binnen een dag mijn koffie al thuis gebracht.
Voor mij geen andere koffie meer.
Inmiddels bestellen we al 3 jaar koffie bij Kooistra en Ter Borg. We vinden de koffie (Oro) erg lekker en zijn zeer tevreden over de verleende service. We krijgen de koffie altijd heel snel geleverd, vaak ook persoonlijk door de eigenaar Jeffrey. Deze persoonlijke touch maakt het ook net wat specialer.