Hei!☺️Jeg bestilte et par sko
Hei!☺️Jeg bestilte et par sko, som kom etter en liten stund. De var altfor store, så måtte sende tilbake etter en stund igjen fordi det tok litt tid og kom ikke i kontakt med dem. Litt tungvint med retur, måtte kjøpe nye sko selv, og så sende tilbake gamle, i stedet for at de tok i mot og pakket nye til meg og sendte. Da jeg endelig fikk tilbake en størrelse mindre var de fortsatt for store. Jeg prøvde å kontakte de igjen, og sa etter en stund at jeg kunne sende tilbake. Heldigvis gjorde jeg ikke dette, fordi jeg fant ikke skoene lengre i sortementet deres, noe jeg synes er rart at de ikke opplyste om at de var utsolgt el da de sa jeg kunne sende de tilbake. Usikker på hva som hadde skjedd om jeg hadde sendt tilbake sko, da det er utrolig vanskelig å komme i kontakt med dem. Jeg var svært fornøyd i starten med hyggelig lapp og kjempefine sko! Skoene er fortsatt utrolig lekre! Men servicemessig har de absolutt et forbedringspotensial. Jeg bestilte skoene 8. januar, som er over en måned siden, i dag er det 12 februar. 😊