Fin internettside,kvalitet,gode forklaringer på diverse emner rask leverans,anbefales til alle koivenner
Se hva andre synes
Første gangs handlende og bestemt ikke sidste gang. Overskuelig hjemmeside, og hurtig levering.
Nem og enkel betjening men skiltning ved afhentning kunne være bedre. Tak for handelen.
God kontakt med alle ansatte
Informasjon om virksomheten
Om KOIMAD.dk
Skrevet av virksomheten
Du finder også et bredt udvalg af produkter der kan opretholde en god vandkvaliteten i dit havebassin. Vi ved hvor dejligt det er, med vand i haven og hvor mange dejlige stunder en havedam giver. Men det er nu meget sjovere, hvis vandet forbliver klart, så man kan se sine fisk.
I de fleste tilfælde skal der ikke meget til at holde sit vand klart med en sund og naturlig biologisk balance. Ved at tilføre forskellige typer af bakterier og mikroorganismer, til både vand og filter, opnår du hurtigt til den ønskede balance. Og glem ikke hvor vigtig en god vandkvalitet er for dine havedamsfisk.
Med det rette filter kan du skabe den rette biologiske balance, med en overvægt af 'gode' bakterier og mikroorganismer, i din havedam.
Skulle det ske at de 'dårlige' bakterier får overtaget i din havedam, er der hjælpe at hente. Vi har et udvalg af produkter til Fiskepleje, så du kan hjælpe dine fisk og hurtigt komme ovenpå igen.
Stressende situationer som f.eks. transport eller udsætning af nye fisk i dit havebassin, anbefaler vi at benytte foder der støtter det naturlige immunforsvar. På KOIMAD.dk har flere typer af energi- eller immunfoder til dine havedamsfisk.
Har du svært ved at vælge eller ønsker du, at prøve nogle af vores forskellige typer af fiskefoder, har vi sammensat nogle smarte SæsonPakker med alt hvad dine Koi og Guldfisk har brug for igennem en sæson.
Hos KOIMAD.dk har vi en forkærlighed for Koi og som så mange andre, mener vi, at kun det bedste er godt nok, når det kommer til foder og vandkvalitet. Det var den rigtige beslutning at anlægge vores havedam, som vi tilbringer mange timer ved og nyder synet af vores Koi.
Vi kender selv til glæden ved en havedam i biologisk balance og det er derfor naturligt for os, at kunne tilbyde dig produkter, der opretholder klart vand og støtter dine fisks naturlige sundhed.
Uanset hvilken type fisk du har gående i din havedam, så finder du et kvalitetsprodukt til dem her på KOIMAD.dk. Kvaliteten af vores varer kan du altid stole på - den går vi aldrig på kompromis med.
Vi ved også, at det ofte er en stor investering, at anlægge og vedligeholde en havedam, derfor arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde gode kvalitetsprodukter til fornuftige priser.
Når du handler på KOIMAD.dk får du:
✔ Fornuftige priser
Kontaktopplysninger
Middelfartvej 4B, 4200, Slagelse, Danmark
- info@koimad.dk
- koimad.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
God pris hurtig levering 👍
Alt fungerede super godt👍👍
God og hurtig levering
Rask behandling av ordre
Rask behandling av ordre. Godt pakket.
Det var bare godt.😀😀😀😀😀
Super service og svarer på mld både…
Super service og svarer på mld både tidlig og seint 🙂
super god service og gode råd angående…
super god service og gode råd angående mine koi-er, mad og medicin. Kan anbefales!
Super godt og kan kun anbefale Det
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.