Koffiemetro Anmeldelser 38

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hier het zelfde als wat in een eerder review word gemeld door isaac_van_der_waal ! Ook ik zou dinsdag 10 maart het apparaat ontvangen met eigen coureur. Vannacht om 01:30 mail ontvangen. Dat het... Vis mer

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 10 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Een geraffineerde oplichter

Een geraffineerde oplichter! Mooie beloftes en niet leveren. Vervolgens laat hij weten dat je de aankoop kunt ontbinden en je geld terug krijgt. Ook daarin wordt je weer aan het lijntje gehouden en laat vervolgens niets meer van zich horen. Bestel niet bij hun. Ze zijn actief onder verschillende namen. o.a. koffiekist, koffie365.com, koffietools.nl en andere. De naam Groeneveld softwareservice komt naar voren bij de betaling. Wanneer je dan googlet kom je al gauw uit bij Michael Groeneveld. Dit is een beruchte oplichter.
Ik ben naar nietbezorgd.nl gestapt en deze nemen het voor mij over

16. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dhr Groeneveld speelt een vies spelletje

Inmiddels al 3 maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Aangifte gedaan bij politie tegen Dhr K. Groeneveld. Alles ook gemeld bij nietbezorgd.nl en de zaak gaat richting de gerechtsdeurwaarder. Hij heeft meerdere sites waar hij (zogenaamd) koffieapparaten verkoopt.
Gerechtigheid voor iedereen die gedupeerd is geworden!

26. desember 2025

Niets ontvangen van Koffiemetro

Niets ontvangen, wel een mail waarin gevraagd wordt om 200 euro te storten omdat er administratieve problemen zouden zijn. Mail wordt niet meer beantwoord en mailbox bestaat niet meer of is vol. Telefoon werkt niet, antwoordapparaat. E.e.a. nu aangemeld bij Nietbezorgd.nl

17. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Cheating company earns money but doesn’t supply

You buy (and pay for) a Philips coffee machine but you don’t get the machine despite reminders. And after a while they don’t reply to messages anymore.
Also reported KOFFIEMETRO to the site nietbezorgd.nl as they are clear cheaters from my point of view

21. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

apparaat besteld en betaald maar niet geleverd

koffie apparaat besteld en betaal maar niet geleverd, zoals aangekondigd per mail op 10 maart. Mail ontvangen met vraag voor extra 200 euro betaling i.v.m. problemen met hun betalingsprovider. Extra betaling geweigerd en daarna geen mail contact meer mogelijk.
Niet geleverd en geen terugbetaling. Aangifte gedaan bij politie en nietbezorgd.nl Doe dit allemaal!!

14. mars 2026

Oplichters!

Oplichters!! Koffiemachine besteld en na paar dagen de aankoop geannuleerd, maar het geld nooit ontvangen. Ik heb aangifte gedaan en ben bezig om verdere juridische stappen te doorlopen.

13. mars 2026

Opgelicht door koffiemetro.com

Net als mijn voorgangers opgelicht door koffiemetro.com koffiemachine besteld van 349.00 zou di 10 maart geleverd worden tussen 18.00 en 22.00 uur je raad het al niet gekregen. Normaal als ik een site niet ken ga ik reviews kijken, maar deze keer niet gedaan heel stom van mijzelf. Ik heb geen contact gezocht met die hufter, omdat ik dag ervoor mail zou krijgen hoe laat hij geleverd zou worden. Niet gekregen wel mail en whatsapp gestuurd geen reactie! Dus mensen niet doen bij dat bedrijf, Groeneveld elektra daar gaat het geld naar toe. Inmiddels heb ik aktie ondernomen.

3. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit iet bestellen hier!!!!! OPLICHTERS!!!!

Wat zijn het toch verschrikkelijke mensen van Koffiemetro!! Koop hier nooit iets! 349 euro betaald voor een koffie machine van Philips echter nooit iets ontvangen. Precies hetzelfde verhaal als hier beschreven. In en in triest!!! De kans gegeven om het geld terug te boeken bleef tevens zonder succes.
Ondertussen ben ik geblokkeerd.

10. mars 2026

Oplichters tot en met

Oplichters tot en met. Eerst betalen , dan smoes uitvinden met stockbreuk. Uiteindelijk u extra nog eens 200€ doen betalen wegens boekhoudkundig probleem . Geld zou dan terug gestort worden. Dag levering , niemand gezien. Bellen en het is een antwoordapparaat , mailen en er wordt niet meer op geantwoord. Geld is in the pocket zou ik zeggen. Heb contact opgenomen met nietbezorgd.nl op mijn geld terug op te eisen ( 20% gaat naar hun , maar dit sta ik graag af). Morgen ga ik klacht gaan indienen bij politie .

vorige week hebben ze me de 200€ terug gestort , nu nog wachten op de 345€ of levering koffiemachine

12. mars 2026

Duidelijk frauduleuze praktijken

Duidelijk frauduleuze praktijken! Geen aankoop doen, de website ziet er betrouwbaar uit maar bij levering volgt er enkel maar vertraging, beloftes, het vragen van een extra betaling,... dus is helaas phishing

10. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Grote oplichters nog niet eens 1 ster…

Grote oplichters nog niet eens 1 ster waard
Een philips koffiemachine besteld op 21febr en betaald.
Kreeg bericht dat door de vele bestellingen er vertraging was en dat de bezorging langer zou gaan duren. Wanneer ik hier niet op wilde wachten dan kon ik de bestelling annuleren en zou mijn betaling terug gestort worden. Tot op heden nog geen cent ontvangen. Ik heb nu "NietBezorgd.nl"ingeschakeld in de hoop dat hun nog wat kunnen betekenen

21. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

1 grote fake is het koffie machine…

1 grote fake is het koffie machine besteld betaald na 2 weken zou deze geleverd worden krijg je 2 dagen ervoor een vage mail dat er problemen zijn met de bank en dat je je geld terug krijgt je moet alleen even 200 euro storten en dan word het apparaat gebracht ja vast ja niks meer gehoord WAARDELOOS

6. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv