Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakkundige uitvoering en oplevering. Koen heeft twee open trappen, dicht gemaakt. Dat gebeurde snel, netjes en vakkundig. Zeer tevreden met het resultaat!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Koen heeft uitstekend werk verricht. Hij is erg secuur en zorgvuldig. Daarnaast overlegt hij goed met ons over de te nemen stappen. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.

Informasjon om virksomheten

1. Altmuligmann

Skrevet av virksomheten

KoenKlust is een zelfstandig klusbedrijf, actief in Utrecht en omgeving, voor klussen in en om het huis. Voornamelijk actief in binnen en buiten schilderwerk, houtbouw, (re)constructie en afwerking. Bezoek de website en de Instagram pagina voor meer informatie: @KoenKlust_nl

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vakkundige uitvoering en oplevering

21. januar 2026

Dank voor uw reactie,
Mvg KoenKlust

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stopcontacten en verlichting aangebracht in schuur, Boomstamtafelblad bar gemonteerd, wasbak en water buiten gemonteerd

De klussen die Koen heeft uitgevoerd bij ons thuis zijn perfect uitgevoerd. Na een zorgzame inventarisatie hebben we samen een tijdsplanning gemaakt en is het vrijwel op twee dagen meteen uitgevoerd. Fijne communicatie van te voren en tijdens het uitvoeren van de klussen. Koen werkt netjes en komt z'n afspraken na, heel blij met het resultaat! Heb je een klus, dan bel je met Koen!

13. desember 2025

Mvg,
KoenKlust

Vriendelijk

Vriendelijk, vlot en flexibel. Secuur en netjes. Eerlijke prijs. Absoluut een aanrader om hem in te huren voor schilderwerk en allerhande klussen.

4. november 2025

Groet,

Kozijnen

Koen heeft de kozijnen aan de buitenkant aangepakt. Veel rotte delen vervangen/gerepareerd. Voor ons was het fijn dat hij heel flexibel was, komt zijn afspraken na en houd je op de hoogte van zijn planning. Wij zouden hem zeker aanraden!

12. oktober 2025

Groet,

Netjes gewerkt, goed resultaat

Ik ben erg tevreden over het schilderwerk aan mijn dakkapel. Alles is strak en netjes uitgevoerd. Hij kwam zijn afspraken keurig na, werkte professioneel en was goed voorbereid. Zeker aan te raden!

31. juli 2025

Echte vakman!

Vriendelijk, flexibel, kundig, oplossingsgericht, vakman! Dit alles slaat op hem. Ik beveel hem met alle plezier aan!

1. august 2025

Koen klust met klasse!

Tijdig, professioneel, vakwerk en Koen gaat voor 100% klanttevredenheid. De communicatie verloopt erg soepel en hij is ook zeer flexibel in het maken van afspraken. Boek gerust een afspraak met Koen voor een klus, gegarandeerde scherpe prijs-kwaliteitverhouding!

15. juli 2025

Svar fra Koenklust

Hartelijk dank voor uw reactie!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

schilderwerk buitenkant huis

6. april 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klus: Nieuw dak op overkapping. Kanjer vakman!

Koen heeft een nieuw dak op mijn overkapping geplaatst. Topwerk verricht van A tot Z! Materiaal geregeld, oude dak verwijderd, nieuwe gemonteerd én het oude materiaal afgevoerd. Tenslotte alles opgeruimd en schoon achtergelaten. Voor een volgende klus zal ik hem zeker benaderen. Mocht u een klus hebben dan beveel ik hem zeker aan. Een kanjer vakman!

16. september 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij raden Koen aan iedereen aan!

Wij raden Koen aan iedereen aan!
Koen is een harde, secure werker die actief meedenkt en oplossingen bedenkt. Hij heeft op het kantoor van onze stichting binnenschilderwerk gedaan (netjes en snel) en wat herstelwerkzaamheden. Hij is gewoon een topper, die wij zeker opnieuw zullen vragen als er nieuwe klussen zijn.

20. august 2024

Svar fra Koenklust

Hartelijk dank voor uw reactie!
Groet KoenKlust

Topper in een nieuwbouwhuis

Koen heeft in mijn nieuwbouwhuis een aantal werkzaamheden geweldig uitgevoerd. Voorstrijken, schilderen, kitten: niets is hem te veel. Ook wist hij, wanneer we tegen problemen aanliepen, altijd een gepaste oplossing te bedenken. Topper!

2. mai 2024

Vakman

Koen is communicatief, precies en komt zijn afspraken na. Hij heeft bij ons heel mooi schilderwerk gedaan waarbij hij een scherp oog had voor slechte plekken die hij zo nodig verving. Zeer aan te raden!

29. april 2024

Svar fra Koenklust

Bedankt voor uw reactie! Fijn dat het naar wens is.
Groet KoenKlust

Keuken renovatie

Koen heeft onze keuken gerenoveerd. De werkzaamheden bestonden uit schilderwerk, plinten maken en scharnieren vervangen.
Hij levert keurig werk af en komt zijn afspraken na.

We bevelen hem van harte aan.

31. januar 2024

Svar fra Koenklust

Dank voor uw reactie! En fijn te horen dat het resultaat naar wens is. Groet KoenKlust

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hoe meer variatie in de klussen, hoe blijer Koen wordt!

Tijdens de zomervakantie ben ik via LinkedIn met Koen in contact gekomen. Een geschenk uit de hemel want we hadden inmiddels een hele uiteenlopende klussenlijst klaar liggen. Voor Koen geen probleem, hij pakt alles met even veel toewijding en enthousiasme aan. Hij is vriendelijk, komt zijn afspraken na, is flexibele (ook als het even een dag niet uitkomt) en werkt heel netjes. Mocht het iets zijn dat hij nog nooit eerder heeft gedaan, zoals bij ons het geval, dan zoekt hij dit van te voren uit, gaat de uitdaging aan, met een goed eindresultaat tot gevolg. We zijn heel erg blij met alle werkzaamheden die Koen heeft verricht, ook vrienden van ons gaven hun complimenten, zijn telefoonnummer is dan ook al meerdere keren doorgegeven dus dat zegt genoeg!

15. september 2023

Svar fra Koenklust

Bedankt voor deze uitgebreide recensie! Het is altijd fijn om te horen hoe u het heeft ervaren. Groet, KoenKlust

Koen

Koen heeft de trap en al het houtwerk binnen geschilderd in mijn woning en heeft tevens kleine reparatie's aan het plafond uitgevoerd en daarna geschilderd. Prima vakman, werkt netjes, is betrouwbaar, zeer prettig in de omgang en komt afspraken na! Heb net de offerte ontvangen voor het buiten schilderwerk volgend jaar.

16. oktober 2023

Svar fra Koenklust

Dank voor de reactie! Ik ben blij te horen dat alles naar wens is verlopen en kijk uit naar onze samenwerking in het volgende jaar! Groet, KoenKlust

Een vakman

Koen heeft een wand op zolder geplaatst om een extra slaapkamer te creëren. Een jonge enthousiaste vakman, een fijne beleefde persoonlijkheid, werkt heel netjes, schoon en sicuur.
Een volgende klus vragen we hem zeker weer. Niet te vergeten dat hij telkens weer keurig op tijd was.
Een echte aanrader.

Bastiaan Arts

11. oktober 2023

Svar fra Koenklust

Dankjewel voor deze mooie recensie. Ik ben blij te horen dat alles naar wens is! Groet KoenKlust

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Koen heeft onze woning (drie…

Koen heeft onze woning (drie verdiepingen) aan de buitenzijde geschilderd. Binnen is de balustrade op de 1e en 2e verdieping gerepareerd en geschilderd. Heel blij mee, zo kunnen we weer jaren vooruit. Koen werkt netjes en komt op tijd.

28. august 2023

Bedankt voor uw recensie! Groet KoenKlust

Koen doet wat hij zegt

Koen doet wat hij zegt, is eerlijk, werkt door, weet wat hij kan en wil zijn klussen niet alleen goed maar ook mooi afronden. Hij werkt netjes, ruimt op. Hout restaureren, schilderen, bouwen met hout? Bel Koen

21. august 2023

Svar fra Koenklust

Dank voor uw recensie! Een goed maar ook zeker mooi resultaat is uiteraard uw maar ook mijn wens! Groet KoenKlust

Keurig werk!

Koen levert keurig werk én is heel prettig in omgang. Hij communiceert duidelijk over de offerte en mogelijkheden. Hij heeft delen van onze vakantie woning gerestaureerd en voorzien van een nieuwe lik verf. Zou Koen zeker aanbevelen.

8. august 2023

Dank voor uw recensie! Groet KoenKlust

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv