Knastabens trafikskole.. Jeg har taget kørekort, hos knastabens trafikskole, det var en virkelig skøn oplevelse, det er små hold i terori hvilket jeg personligt er kæmpe fan af. Det Jonas d... Vis mer
KnastAbens trafikskole
Min søn har netop taget kørekort på Knastabens Trafikskole i Frederikssund. Det har været et virkelig godt og hurtigt forløb. Rent økonomisk kan det betale sig, da det i høj grad er muligt at tage... Vis mer
Jeg startede mine første teoritimer den 2 nov 2023 og bestod min køreprøve den 14 feb 2024. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, så det må man sige er hurtigt! Jeg havde købt en Xl kø... Vis mer
Jeg startede hos Jonas d. 2 november og sluttede d. 16 februar, jeg bestod både teoriprøven og kørerprøven på første gang med en XL kørerepakke så det er gået rimelig stærkt!😁 Det har været en s... Vis mer
Køreskole med en kørelærer der elsker biler og fart. Jeg har selv dummet mig i de unge år, så min undervisning bygger på gode og dårlige valg bag rattet. Som kørelærer skal jeg tale til de unge, også dem med hang til fart. Mine erfaringer gør, jeg kan lære dem om mine fejl og dermed sende gode og sikre bilister på vejen.
Jernbanegade 8a, 3600, Frederikssund, Danmark
- Jnl@knastaben.dk
- knastaben.dk
Knastabens trafikskole..
Knastabens trafikskole..
Det Jonas der har køreskolen så det er også kun ham der er som kørelærer så det er virkelig dejligt at der ikke er problemer der :)
Og køretimerne var også virkelig gode, Jonas er meget rolig og god at køre med.
Generelt var hele oplevelse, bare virkelig fed ( og så er Jonas også fuc*ing sjov 😂) vil 100% anbefale knastabens køreskole.
Knastabens Trafikskole
Det har været en kæmpe fornøjelse at have Jonas som kørelærer
Der er bare styr på tingene! Og så til en god pris.
En kørelærer af verdensklasse...
Jeg har været enormt glad for at have haft Jonas som kørelærer! Hans måde at undervise på er rolig og tilpasset den enkelte elev. Han er nem at snakke med og gør køretimerne til en god oplevelse. Jeg kan klart anbefale ham - det vil være en skam for dem, der ikke får glæden af at have ham som kørelærer :)
Den bedste Kørelære på market
Den bedste Kørelære på market. Gør sit arbejde til perfektion
Mega mega mega god oplevelse!!
Mega mega mega god oplevelse!!! Elskede at have kørertimer med Jonas, så god og venlig kørerlærer🙌 du lære en hel masse og der stadig tid til sjov og gode snakke. Kan 110% anbefales!!!🙌🙌🙌🙌🙌
Knastabens trafikskole er en fantastisk…
Knastabens trafikskole er en fantastisk køreskole som har styr på tingene og en super god kørelærer. Vi anbefaler helt klart at bruge knastabens trafikskole👍👍👍👍👍
Jeg har lige afsluttet mit…
Jeg har lige afsluttet mit kørekortforløb hos Jonas og det har virkelig været en super god oplevelse fra start til slut. Jonas var helt fantastisk – pædagogisk, tålmodig og virkelig god til at gøre undervisningen både lærerig og afslappet. Man havde desuden også nogle spændende/sjove snakke, som gør kørslen sjovere.
Det hele forløb så godt, at jeg ikke behøvede nogle ekstra køretimer, hvilket siger meget om, hvor godt og effektivt Jonas underviser. Jeg følte mig tryg og klar til både teori- og køreprøve.😎
Kan varmt anbefale Jonas i Frederikssund☝️🙏
Mega fed køreskole
Mega fed køreskole. Det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Jonas / knastaben. Han er en super sjov og rar så det gør bare køretimer og teori meget federe. Klar anbefaling herfra🤩
Klart den bedste køreskole💪🏼
Rigtig god køreskole hos Jonas, jeg lærte meget hurtigt at køre bil med Jonas, da han var god til at formulere hvad jeg skulle gøre, og hvornår.
Jeg kan ikke andet end at anbefale knastabens trafikskole, det var et rigtig godt forløb, og altid godt med en kørelærer der er snaksaglig, men på samme tid kan forstå hvis man vil køre i stilhed.
Og så bestod jeg teori & køreprøve i første hug🥳
Mange tak for de gode kørsler, og gode teori lektioner Jonas.💪🏼
5/5 stjerner herfra!😝🤩
Jeg har taget kørekort hos jonas og jeg…
Jeg har taget kørekort hos jonas og jeg vil klart anbefale ham til andre. Jonas er en sjov og sød kørelære som er meget rolig i trafikken som også smitter af på hans elever. jeg har nydt at være elev hos jonas fordi at der altid er sjov i skolevognen og teori timerne. Jonas er meget rolig under kørslen, så hvis man laver noget som måske ikke er helt rigtigt hjælper jonas en igang igen uden noget stress. Jeg vil 100% anbefale knastabens trafikskole til andre som gerne vil starte kørekort😊
bedste køreskole!
knastaben er uden tivl den bedste køreskole i Frederikssund. teori timerne var mega lærerige og så var sodavand og slikken et plus. det var dejligt at man både havde jonas som teorilærer og kørelærer. lovpakke xl er den bedste løsning. jeg kan varmt anbefale knastaben til andre som skal igang med deres kørekort. 5/5 stjerner herfra
Tak for de sjove og lærerige timer sammen
Fed oplevelse
Den bedste køreskole
Hvis man gerne vil tage kørekort så er det ved Jonas.
Han er den mest roligeste person, og meget tålmodige. Det har været så sjovt hvergang vi skulle ud og køre, du har gjordt hver en køre time til en god oplevelse. Med en masse sjov snak og berolige en hvis man blev udtryk.
Stor anbefaling her fra 👌🏻
Den bedste køreskole
Den bedste køreskole!
Hvis man gerne vil have en god og sjov oplevelse med at tage kørekort, så vil jeg 100% anbefale at tage det hos Jonas. Han gør det sjovt og trygt at lære at køre bil, og jeg er så glad for at jeg tog det valg!🌞
Tag jeres kørekort hos Knastaben!
Jeg har taget mit kørekort hos Jonas - Knastaben og har ikke fortrudt det et eneste sekund. Jeg havde hørt at teoritimerne skulle være sindssygt kedelige, men Jonas formår at gøre det sjovt og spændene så det sidder fast. Jeg har set frem til vær eneste køretime, da man altid får en fed oplevelse. Jonas er det mest imødekommende menneske og er mega god til at lære fra sig, så jeg vil klart anbefale Knastaben. Til dem der også er nervøse er jonas simpelhent bare den bedste! 5/5 stjerner herfra!
5/5 stjerner til Jonas
Jeg har altid haft den fordom om at kørelærere var skrappe og nedladende, men jeg kunne ikke være mere forkert da jeg startede hos Jonas - Knastaben.
Det har virkelig været en hyggelig tid at tage kørekort hos Jonas, med en masse hyggelige og sjove køretimer. Hvis du ønsker en kørelærer som faktisk lytter og tager hånd om dig som elev, så er Knastaben helt klart stedet for dig.
Fantastisk oplevelse
Det er seriøst det bedste sted at tage kørekort! På alle parametre kan Jonas anbefales.
Min søn har set frem til hver en teori- og køretime, pga. Jonas. Og prisen der altid stikker af når ens børn skal tage kørekort, det sker heller ik her😊 Vi købt en XL pakke, og havde ingen andre udgifter end lægeerklæring til 500 kr. - fordi han er dygtig og god til at lære fra sig.
Tak Jonas, for den bedste oplevelse til vores søn🙏🏻
BEDSTE køreskole!!!
Jeg har taget kørekort hos Jonas, og han er seriøst den bedste kørelærer. Har haft nogle af de sjoveste køretimer med ham. Han er simpelthen så dygtig til hans arbejde, både køredelen, men også den menneskelige. Han gør det sjovt, nemt og ligetil. Kæmpe anbefaling herfra!!
Sjov og lærerig oplevelse!
Sjov og lærerig oplevelse!
Da jeg skulle tage mit kørekort, var jeg meget nervøs for at sidde bag rattet, og det tog Jonas super godt imod. Jeg har følt mig i meget trygge hænder hele vejen igennem forløbet.
Teoritimer havde jeg hørt fra andre var kedelige, men Jonas gjorde det ekstremt sjovt og lærerigt. Jeg har i hvert fald hygget mig i både teori- og køretimerne.
Nervøsiteten faldt helt til jorden, og Jonas har været en fantastisk og kompetent kørelærer!
Jeg er meget glad for at jeg valgte Knastaben, og vil klart anbefale andre at gøre det samme!
Rigtig god oplevelse
Jeg har lige bestået min køreprøve i dag, og har været meget glad for mit valg, om at tage kørekort hos Jonas på Knastabens trafikskole:))
Teoritimerne har altid været spændende og lærerigt hele vejen igennem, og man har ikke siddet og hængt og været ved at falde i søvn.
Køretimerne var altid sjove, og Jonas er en rigtig god kørelærer at have med på sidelinjen, hvis man er i tvivl om noget eller bliver usikker.
Helt klart en anbefaling herfra, og en super god oplevelse😄
Virkelig god køreskole
Min søn har netop taget kørekort på Knastabens Trafikskole i Frederikssund.
Det har været et virkelig godt og hurtigt forløb. Rent økonomisk kan det betale sig, da det i høj grad er muligt at tage kørekort inde for den pakke man køber, uden at være nødsaget til at tilkøbe flere timer, da den er inklusiv alt.
Derudover har min søn været glad for Jonas som kørelærer, og synes at timerne har været både sjove og lærerige.
Mine varmeste anbefalinger til Jonas og hans køreskole.0