Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Всё прекрасно, доставили за два дня! НО наполнитель в посылке из мелких частиц, которые оставляют кучу мусора. Куча пенопласта мелкого внутри! Вы мне ответили, что это для защиты, я понимаю, но можн... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Заказ был отправлен в тот же день, а уже на следующий я получил товар. Всё полностью соответствует описанию, качество сервиса и скорость доставки значительно превосходят уровень большинства латвийских... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Paldies! Komunikācija uzteicama un piegādes ātrums tāds, kā solīts. Tas, kas man neļāva ielikt visaugstāko novērtējumu - plastmasas granulas, kuras sabērtas ap produktu iepakojuma kastē. Lūdzu atrodi... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kosmetikkbutikk
  2. Leverandør av kosmetikk og parfyme

Skrevet av virksomheten

KlipShop LV ir viens no lielākajiem skaistumkopšanas internetveikaliem Latvijā, kas piedāvā profesionālus matu un ādas kopšanas produktus ka arī kosmētiku gan individuāliem pircējam, gan skaistumkopšanas profesionāļiem. Ar ātru piegādi un lielisku apkalpošanu KlipShop LV ir lieliska izvēle tiem, kas meklē kvalitāti un profesionalitāti.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Моя очередная покупка

Не в первый раз заказываю косметические продукты в данном магазине. Быстрая доставка, хороший контакт. Рекомендую)

24. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

1) piegāde nemaz nebija ātra kā…

1) piegāde nemaz nebija ātra kā rakstīts internetā
2) saziņa bija gana augstprātīga
3) beigās prece tika piegādāta uz nepareizo pakomātu! Pat ne tuvāko kā raksta veikals, jo neticu, ka visi tuvākie pakomāti bija pilni. Smieklīgi, dabūju reāli tālu braukt pakaļ.
4) mazliet smieklīga šāda taisnošanās no veikala puses visu laiku-viss, kas bijis izbijis, dzīvojam tālāk un uzlabojam to, kas jāuzlabo.
Ir arī citi i-veikali, jo iespējams, ja nebūtu sākusi interesēties par savu pasūtījumu, tas vēl tagad nebūtu saņemts, jo pirms e-pasta rakstīšanas pasūtījums vēl nekur nebija izsūtīts, tā arī stāvēja dpd noliktavā.
Ja veikalam patīk tikai labās atsauksmes, tad šeit kaut kas nav īsti pareizi.
Kaut kā nav vēlēšanās vairāk no turienes pasūtīt.

11. mars 2026
Logoen til KlipShop LV

Svar fra KlipShop LV

Labien Inga,

Paldies par jūsu atsauksmi. Mums ir žēl, ka jūsu pieredze neatbilda gaidītajam, tomēr vēlamies precizēt dažus minētos aspektus.

Jūsu pasūtījuma piegāde kavējās tikai vienu dienu no plānotā termiņa. Tas notika tādēļ, ka izvēlētais pakomāts bija pilns un kurjeru dienests tajā brīdī nevarēja ievietot sūtījumu. No mūsu puses sūtījums tika izsūtīts laikā, un mēs vienmēr cenšamies pasūtījumus nosūtīt pēc iespējas ātrāk. Arī iepriekš esat saņēmis sūtījumus no mums ar ātru piegādi.

Visa informācija par pasūtījumu tika sniegta un situācija tika izskaidrota, tāpēc atvainojamies, ja komunikācija jums šķita neapmierinoša – tas noteikti neatspoguļo mūsu klientu apkalpošanas standartus. Diemžēl atsevišķos gadījumos mēs nevaram ietekmēt kurjeru dienestu darba ātrumu.

Attiecībā uz pakomātu – dažkārt piegādes uzņēmumi, mūs iepriekš neinformējot, novirza sūtījumus uz tuvāko pieejamo pakomātu, ja izvēlētais ir pilns. Tas tiek darīts, lai klients sūtījumu saņemtu pēc iespējas ātrāk, nevis gaidītu vēl vairākas dienas.

Mēs vienmēr cenšamies nodrošināt iespējami labāko pieredzi mūsu klientiem. Ja jums ir papildu jautājumi vai vēlaties situāciju pārrunāt detalizētāk, aicinām sazināties ar mums tieši.

Lai Jums jauka diena!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kvalitāte un rūpīgi sagatavots sūtījums

Sūtījums ieradās 1 dienu laikā — ļoti ātri un rūpīgi. Tas bija labi sapakots, un visi produkti ieradās lieliskā stāvoklī. Izpakojot es pamanīju mazas dekoratīvas putu detaļas — tas bija ļoti patīkami un negaidīti. Man viss ļoti patika, īpaši šīs jaukās mazās detaļas — kā meitenei tas sagādāja papildus prieku! 💖

3. mars 2026

KlipShop LV

KlipShop LV preces pasūtīju pirmo reizi.
Iegādājos iecienītās Kinetics preces ar atlaidi.
Preces bija ļoti labi iepakotas.

11. februar 2026

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv