KlipShop LT Anmeldelser

4,7

Viskas labai super, kainų ir kokybės santykis puikus,platus pasirinkimas įvairioms kategorijos,ir labai džiugina lojalumo naudą,greitas pristatymas, aptarnavimo lygis aukštas. Ačiū už draugystę.

Labai greitas pristatymas, didelis prekių pasirinkimas, nemokami mėginėliai dovanų. Būna tikrai gerų nuolaidų ir labai patinka lojalumo programa, kada suteikiami taškai, kuriuos galima versti į pinigu... Vis mer

Prekės ir pristatymas - viskas puikiai. Na bet apie pakuotes jau metas pagalvoti ir paieškoti tvaresnių sprendimų.

The goods are amazing! the choice of shipping material was at first upsetting and seemed excessive for non fragile goods, however the merchant assured that materials are biodegradable and eco-friend... Vis mer

1. Kosmetikkbutikk
  2. Leverandør av kosmetikk og parfyme

KlipShop LT yra viena iš didžiausių grožio prekių e. parduotuvių Lietuvoje, siūlanti profesionalias plaukų, odos ir makiažo priemones tiek individualiems vartotojams, tiek grožio specialistams. Su greitu pristatymu ir puikiu aptarnavimu, KlipShop LT yra puikus pasirinkimas ieškantiems kokybės ir profesionalumo.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine

8. juli 2026
Logoen til KlipShop LT

Svar fra KlipShop LT

Laba diena, Renata,
Pakuodami savo prekes naudojame birias ekologiškas pakavimo granules. Jos ne tik apsaugo produktus transportavimo metu, bet dar yra ir draugiškos aplinkai! Bekvapės, nedulkančios, vandenyje tirpstančios ir pagamintos iš biologiškai suyrančio krakmolo.
Kilus klausimams,susisiekite el. paštu pagalba@klipshop.lt mielai Jums atsakysime.

The best store with the best delivery

The best store with the best delivery. The variety of products is amazing, you can find everything according to your "pocket". The only thing I miss is better filtering, more options for it.

2. juni 2026

Very poorly packaged liquid

Very poorly packaged liquid. Liquid leaked in the box.

19. mai 2026
Logoen til KlipShop LT

Svar fra KlipShop LT

Laba diena,
Apgailestaujame už sukeltus nepatogumus. Susisiekite su mumis el paštu: pagalba@klipshop.lt ir mes būtinai išspręsime iškilusius nepatogumus.