Udtrykker min gode anmeldelse med God…
Udtrykker min gode anmeldelse med God Service.
Tornegårdsvej 32 , 2620 , Albertslund , Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Udtrykker min gode anmeldelse med God Service.
Kliphækken klippede min hæk hurtigt og pænt. Venligt personale og ryddeligt arbejde. Kan anbefales!
Super effektive og søde. 3 mand klippede 140 meter hæk og fjernede afklippet på 2 timer og med flot resultat. Kan helt klart anbefales hvis du skal have klippet hæk.
Jeg har haft besøg af klipheekken i dag super arb kan varmt anbefale dem 💪💪💪
Har kun godt at sige, det var fantastisk at komme hjem til en ny klippe hæk 👍 de var hurtige med svar og udførelse at arbejdet.
Så kun ros herfra
Flot arbejde det ikke sidste gang jeg ringer til dem
Super godt arbejde og kommer som aftalt, har brugt dem flere gange👌💪🏻🤩
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Klippehaekken. De valgte at klippe min søns hæk på Vestre Kirkegård sent efter normal arbejdstid med det flotteste resultat. De klarede det dagen før hans fødselsdag så det er så værdsat. Jeg har kun og kun anbefalinger herfra så tusind tak !:)
Dygtige og punktlige. Vores hæk har aldrig været så flot før. Og det tog dem ingen tid - vi kommer klart til at benytte os af dem igen.
Absolut det bedste der er sket for vores hæk og en rigtig dygtig medarbejder, som beskar den godt ned. Oprydning var i top og alt i alt er vi rigtige tilfredse.
Super god oplevelse. De svarede hurtigt på henvendelsen, gav en fair pris og leverede et rigtig flot resultat. Hækken blev klippet præcist og professionelt. Kan klart anbefales.

Svar fra Kliphaekken
Jeg havde en rigtig god oplevelse med KlipHækken.
De to gutter var super professionelle og meget effektive i deres arbejde. Opgaven blev udført til tiden, og de sørgede også for at rydde pænt op efter sig, hvilket jeg virkelig sætter pris på.
Alt i alt en meget positiv oplevelse – velfortjente 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar fra Kliphaekken
Fantastisk service, dygtige og behagelige folk!