Klinikmild Anmeldelser 107

4,9

Rigtig god oplevelse hos Klinik Mild. Man føler sig i trygge hænder, og behandlingen er både kompetent og professionel. Samtidig er det et rart og behageligt sted med en god atmosfære. Kan varmt anbef... Vis mer

Jeg har nu gennem godt 3 år lagt mit ansigt og tillid i Camilla’s kyndige hænder. Jeg er 100 % tryg, da hun har en sikker hånd, har estetikken på plads og ikke går på kompromis. Camilla “overbehan... Vis mer

Jeg har haft Camilla som behandler gennem en årrække. Det er ikke nogen tilfældighed! For her får du stor kompetence og høj faglighed. Camilla er meget dedikeret til sit arbejde og de gode resultate... Vis mer

Camilla, og hendes fine Klinik Mild, får mine varmeste anbefalinger❤️ Hun er så faglig dygtig og har høj æstetisk sans- dette kombineret med at hun virkelig ser mennesket, hun står overfor, gi... Vis mer

Ved Klinik Mild tilbydes du ekspertbehandling med Filler, Botox og SkinPen samt specialbehandlinger som ikke-kirurgisk næsekorrektion med filler og svedbehandling med botox.

4,9

Enestående

Det er altid en kæmpe fornøjelse at…

Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme hos Camilla i Klinik Mild. Man bliver altid mødt af et stort smil og man føler sig bare så velkommen! Camilla er super skarp til at vejlede i hvilke behandlinger der vil give det bedste resultat, og jeg er altid 100% tilfreds med de behandlinger jeg får lavet. Kan kun anbefale at prøve Klinik Mild, det er virkelig et helt unik sted inden for sin branche.

12. august 2024

Camilla er helt igennem fantastisk og…

Camilla er helt igennem fantastisk og professionel. Jeg er fast kunde ved Camilla, og vil aldrig benytte andre behandlere end hende. Hun lytter, og skaber smukke resultater. Bedst af alt er hun også fantastisk til at bedøve. Fem stjerner herfra!

6. august 2024

Jeg har gået ved Camille i over 4 år…

Jeg har gået ved Camille i over 4 år nu, og det er der bestemt en grund til.
Man finder ikke en, som er mere professionel i sit arbejde, og som virkelig går op i, at lave et yderst flot resulter.
Hendes passion for sit erhverv skinner igennem i de flotte resultater hun laver hver gang.
Og så er hun noget af de skønneste menneske og kundemindet.
Jeg kan ikke andet end varmt anbefale hende.

7. august 2024

Fantastisk!

Camilla er så imødekommende og skaber en helt igennem tryg og rolig atmosfære. Min behandling gik glat, smertefrit og helt som den skulle.
Jeg kan ikke andet end at anbefale Klinik Mild!

7. august 2024

Camilla er vanvittig dygtig til sit…

Camilla er vanvittig dygtig til sit håndværk og hun er dedikeret til sit fag. Hun laver behandlinger ud fra kundens ønske og behov, og hun vejleder ud fra klædelighed og ansigtets propertioner og anatomi.
Udover at være fagligt kompetent, så er hun det sødeste menneske, der virkelig får én til at føle sig godt tilpas. Hun er altid smilende og imødekommende og jeg nyder at komme i den fine nye klinik (som i øvrigt står æstetisk knivskarpt). Der er ingen andre der får lov til at stikke i mig. Alle de bedste anbefalinger til Klinik Mild og Camilla ☺️

16. juli 2024
Logoen til Klinikmild

Svar fra Klinikmild

Tusind tak, for din fantastiske anmeldelse, Pernille- det gør mig så glad at læse. Det er en enorm fornøjelse, at have besøg af dig og jeg er glad for, at du fandt vej til den lille klinik! Glæder mig til at se dig igen - igen tak (!!!) Fordi du tog dig tid til at skrive så pæne ord !

Et femstjernet forløb

Jeg fik min aller første behandling - og var både skeptisk og lidt nervøs. Men fra sekundet jeg trådte ind ad døren følte jeg mig i trygge hænder. Jeg blev informeret om alt i løbet af processen. Virkelig dygtig, empatisk og skønt menneske.
Og så er det de smukkeste behandlinger hun laver!

1. juni 2024