Klinikk For Alle - Vennesla Anmeldelser 13

4,4

Beliggenhet

Bytt filial

Vigeland Brugs Veg 21, 4700 Vennesla, Agder, NO

Faglig flinke og gode på å tilrettelegge timer. Fått god hjelp ved låst rygg, isjias og falsk isjias. Minus: Tidliger var det en pris for førstekonsultasjon og så en noe lavere pris ved vedvarende be... Vis mer

Dyktig kiropraktor. Hadde god forståelse for problemene i ryggen. Behandlingen hjalp godt og var frisk igjen etter kort tid.

Magnus er utrolig dyktig og ikke minst veldig hyggelig. Flink til å forklare problemet og løser det på en effektiv måte.

Blir møtt med omtanke, raushet og forståelse, og både kropp og sinn føles bedre etter ein time hos kiropraktor Magnus.

1. Nr. 1 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Kiropraktor
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Akupunkturklinikk
  3. Nr. 1 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Alternativ medisinsk behandler
  4. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Fysioterapeut
  5. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Fysioterapiklinikk

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

• Vigeland Brugs Veg 21, 4700, Vennesla, Agder, Norge

• 97923000

4,4

Enestående

Vond skulder

Fikk veldig god behandling.

10. april 2026

Svar fra Klinikk For Alle - Vennesla

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag:)

Profesjonelt

Profesjonelt, presist og renslig avsmertelse og avplaging av rygg.

25. oktober 2025

Kort tid for å få time

Kort tid for å få time, mye kunnskap og veldig hyggelig behandler

5. desember 2024

Svar fra Klinikk For Alle - Vennesla

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen og godt nyttår :)

Dyktig kiropraktor

26. juli 2024

Flinke og ekspeditte

Minus: Tidliger var det en pris for førstekonsultasjon og så en noe lavere pris ved vedvarende behandling/oppfølgingstimer. Nå opprettholdes prisen fra første time hele veien.

7. februar 2024

Svar fra Klinikk For Alle - Vennesla

Takk for flott tilbakemelding. Hyggelig å høre at du er fornøyd med behandlingen du har fått hos oss. Det skal være forskjellig pris for førstegangskonsultasjon og oppfølgende, så dette må du høre med behandler om. Velkommen igjen :)

Blir møtt med omtanke

11. november 2023

Svar fra Klinikk For Alle - Vennesla

Takk for flott tilbakemelding, velkommen igjen :)

Fornøyd

Fornøyd med behandlingen

27. mars 2023

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Magnus Stadheim ved klinikk for alle i…

Magnus Stadheim ved klinikk for alle i Vennesla er utrolig dyktig! Mild, kunnskapsrik og effektiv!

22. februar 2023

Svar fra Klinikk For Alle - Vennesla

Takk for flott tilbakemelding, hyggelig å høre at du er fornøyd med behandlingen du har fått hos oss. Velkommen igjen :)

Vis anmeldelser på alle språk. (13 anmeldelser)