Her blir du tatt godt i mot og får den hjelpen du trenger for dine plager. Så jeg er er velfig fornøyd med at jeg endelig kan få den hjelpen jeg har hatt behov for.
Jeg vil gjerne gi min høyeste anbefaling til Lasse Holanger. Jeg hadde ham som fastlege i mange år før han begynte på Klinikk for Alle, og opplevelsen har alltid vært like god. Han er empatisk, tar se... Vis mer
Osteopat Sabrina har hjulpet meg gjentatte ganger og over lengre tid med plager knyttet til fibromyalgi, smertetilstander og generelt å løsne opp i vondter og dyp anspenthet. Hennes teknikker og behan... Vis mer
Ved timebestilling opplyste jeg årsaken til jeg ønsket time hos kiropraktor . Jeg fikk da anbefalt behandler og fikk time dagen etter.. Følte meg godt mottatt hos behandler og etter tre behandlinger... Vis mer
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Østmarkveien 4, 7040, Trondheim, Norge
Her blir du tatt godt i mot og får den hjelpen du trenger for dine plager.

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
Flott behandling som virker for den som har krystallsyken.

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
Grundig sjekk /vurdering av kompetente fagfolk. God behandling med effekt. Dessverre koster det mye.

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
God hjelp med behandlingen og øvelser. Praktisk nettside for bestilling av timer.

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
Fleksibel på tid, og svarer godt og ærlige på spm.
Fikk god hjelp på mine utfordringer

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
Eg kom inn til vurdering raskt. Hyggeleg og dyktig fysioterapeut.

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
God service, gode behandlere, kjapt å få time, jobber i team med forskjellige behandlere,hyggelig mennesker
God service, hyggelige mennesker, får time fort. Alle forskjellige behandlere som jobber sammen om problemene
Dyktige fagfolk som gav meg den behandlinge jeg trengte👍

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
Jeg blir godt tatt vare på av Sabrina hos Klinikk for alle. Hun er hyggelig og har masse kunnskap innen emnet sitt.

Svar fra Klinikk For Alle - Lade
Jeg er maks fornøyd med behandlingen hos Julie på Klinik for Alle. Profesjonell, kunnskapsrik og veldig hyggelig. Hun forklarer godt, lytter og gir effektiv behandling som gir resultater. Anbefales på det varmeste!