Klinikk For Alle - Drammen Anmeldelser 271

4,9

Beliggenhet

Bytt filial

Omstedgata 2, 3012 Drammen, NO

En utrolig dyktig og engasjert fysioterapeut ( Elise Riseth Sommerdal) som virkelig bryr seg om pasientene sine. Med hennes faglige kompetanse og oppmuntring har jeg opplevd stor framgang, både fysis... Vis mer

Personlig så var jeg hos Marte Pettersen- Veldig flink, imøtekommende og engasjert i å løse utfordringen man står ovenfor! Man merker virkelig at hun bryr seg, og at hun genuint ønsker å tilrettele... Vis mer

Fantastiske og faglig flinke behandlere som tar deg på alvor og virkelig vil hjelpe deg. Imøtekommende, blide og hyggelige, og ikke minst interessert i å hjelpe deg.

1. Nr. 1 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Kiropraktor
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Akupunkturklinikk
  3. Nr. 1 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Alternativ medisinsk behandler
  4. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Fysioterapeut
  5. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Fysioterapiklinikk

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

• Omstedgata 2, 3012, Drammen, Norge

• 97923000

4,9

Enestående

En svært positiv og trygg opplevelse hos Klinikk For Alle

Jeg hadde en veldig god opplevelse hos fysioterapeuten. Behandlingen var profesjonell, trygg og tilpasset mine behov. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele timen, og fikk gode råd som jeg kan bruke videre i hverdagen. Anbefales varmt!

25. mars 2026

Svar fra Klinikk For Alle - Drammen

Så fint å høre at du hadde en god opplevelse og at du følte deg ivaretatt. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Ønsker deg en fortsatt fin dag og en god påske.

Fantastisk fysioterapeut

Fantastisk fysioterapeut, som ser pasienten. Stiller gode spørsmål og har en varm personlighet. Betyr mye for pasienten at man føler seg sett og ivaretatt.

11. mars 2026

Svar fra Klinikk For Alle - Drammen

Så fint å høre at du føler deg ivaretatt. Takk for hyggelig tilbakemelding og takk for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Alltid on time

Alltid on time, hyggelige og dyktige folk.

25. februar 2026

Svar fra Klinikk For Alle - Drammen

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid:)

Bestilt time over nett

Bestilt time over nett, fikk raskt tid til behandling. Kom til Terje ; en dyktig og hyggelig kiropraktor som har hjulpet meg mye!

6. januar 2026

Svar fra Klinikk For Alle - Drammen

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Dyktig kiropraktor som hjalp meg med…

Dyktig kiropraktor som hjalp meg med vond skulder og nakke. Behandlingene jeg fikk var veldig effektive og jeg fikk god forklaring og oppfølging. Takk for god hjelp Kristian!

18. desember 2025

Svar fra Klinikk For Alle - Drammen

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Dyktig personell

Dyktig personell. Hadde flere behandlere og alle var helt topp.
Krystallsyke behandler har ny kunnskap og er ivrig å forstå hva som skjer med pasienten.

16. desember 2025

Svar fra Klinikk For Alle - Drammen

Takk for flott tilbakemelding. Godt nyttår :)