Lækre produkter og hurtig levering 👏🏼 Som altid formidler og leverer Karina de lækreste produkter med stort fokus på faglighed og gode ingredienser.
Den bedste rutine jeg nogensinde har investeret i for mig selv♥️ Hver 6. uge kommer jeg forbi Karina for at få ordnet bryn og vipper og hvilken skøn oplevelse hver gang! Karina er hjertevarm men s... Vis mer
Karina forstår altid at skabe en rolig og blid stemning og en følelse af maksimal velvære, når man er I hendes hænder uanset om det er dybderens eller ansigtsmassage. Hvis jeg havde råd fik jeg ansigt... Vis mer
Fra 1. Gang jeg satte mine ben hos Karina har jeg mærkede nærvær, interesse og forståelse for mine behov. Jeg har været ekstrem neglebider og har nu igennem 1/2 år fået hjælp til at få flotte negle.... Vis mer
En skønhedsklinik med fokus på naturlig skønhed og økologi. Ro og velvære i stille og rolige omgivelser. Her bliver du altid mødt af den samme behandler, Karina Prangsgaard Poulsen som har drevet klinikken siden 2017, samt været i faget siden 2012.
Gammelhavn 7 , 7100, Vejle , Danmark
- Kontakt@klinik-prangsgaard
- klinik-prangsgaard.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Lækre produkter og hurtig levering 👏🏼
Lækre produkter og hurtig levering 👏🏼
Altid fantastisk service og kvalitet
Altid fantastisk service og med synligt resultat. Karina skaber altid en dejlig og rolig stemning som gør at jeg kommer helt ned i gear.
Super fin service
Super fin service. Bliver opdateret ofte på mail og der er hurtig levering.
Og bonus med en lille chokolade i pakken😀
Den dårligste solcreme til min søn
Den dårligste solcreme til min søn. Første gangbart skiftet mærke og prøver dette, og han blev rød efter første dag. Den giver slemme gule mærker på tøjet
Fantastisk service …
Køber produkter online og der er altid hurtig levering. Har du spørgsmål er de også meget hurtige til at svarer på mail! Fantastisk service 🥳
Har kun oplevet en god og ærlig…
Har kun oplevet en god og ærlig service, og rådgivning af produkter.
Super hurtig og fin service når man…
Super hurtig og fin service når man bestiller online
Rigtig god kundeservice.
Altid super gode behandlinger at få
Altid super gode behandlinger at få
ved Karina - og dejlige produkter i butikken
Kan varmt anbefale det hele
Karina er en utrolig sød og kompent
Karina er en utrolig sød og kompent, kommer fast hos hende, og vil give hende mine bedste anbefalinger. Man bliver afhængig og glad efter behandling hos hende💫
Dejlig stemning
Det er altid en stor fornøjelse at komme hos klinik prangsgaard. Dejlig rolig og behagelig stemning og meget professionel udførelse af behandlinger. Altid med et smukt og meget tilfredsstillende resultat.
Karina er super dygtig og får mine…
Karina er super dygtig og får mine varmeste anbefalinger :)
Jeg kan kun anbefale at besøge…
Jeg kan kun anbefale at besøge Prangsgaard. Karina er sød og professionel og giver god rådgivning. Jeg har fået vokset mine ben over flere gange dernede, og hun er hurtig og effektiv og jeg har været eget tilfreds.
Behagelig og god atmosfære
Behageligt og god atmosfære. Meget professionel og sød behandler.
Dejlig varm atmosfære i klinikken.
Dejlig varm atmosfære i klinikken.
Professionel behandling.
Hjertevarm og professionel
Karina er det skønneste væsen altid smilende og hjertevarm! Super professionel og dygtig til sit arbejde. Jeg har været kunde ved hende gennem to år.
Hurtig levering og med en lille ekstra…
Hurtig levering og med en lille ekstra ting vedlagt. En gennemført positiv oplevelse
Alt er som det skal være
Karina er så sød og DYGTIG! 🫶🏻