Klaucke Installatietechniek Anmeldelser 21

4,6

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Vorige installateur had wat zaken niet helemaal goed uitgevoerd. Xander heeft dat weer goed hersteld. Goed overleg ook mogelijk.

Fijne vakman waar ik graag mee samenwerk, heeft erg veel verstand van complexe warmtepompinstallaties. Maar draait zijn handen ook niet om voor een kraantje of een stukje elektrawerk. Met Xander weet... Vis mer

1. Varme- og kuldeentreprenør
  2. Baderomsoppussing
  3. Elektriker
  4. Rørlegger
  5. Taktekker

Klaucke Installatietechniek is gespecialiseerd in Warmtepompen, complete CV installatie, aanleg van vloerverwarming, elektra, renovatie & installatie. Of het nu gaat om het berekenen van warmte installatie en monteren van uw nieuwe warmtepomp installatie of het installeren van een nieuwe CV installatie of het vervangen/verplaatsen van leidingwerk: Klaucke installatietechniek staat voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en ik maak graag concrete afspraken met de klant. Ook stelt Klaucke installatietechniek hoge eisen aan netheid en veiligheid.

4,6

Enestående

Vakkundig en zeer klantvriendelijk

Wij hadden tijdens de koude winterdagen een een lekkende kraan bij de cv-ketel en er werd een radiator niet warm. Onze eigen installateur had het te druk om ons met dit acute probleem te helpen. Klaucke was onderweg vanaf een andere klus en had het probleem binnen een kwartier verholpen. Vakkundig en zeer klantvriendelijk!

9. januar 2026

Uitstekende service bij verhelpen lekkage

Xander heeft ons uitstekend geholpen bij het herstellen van een lekkage aan onze cv. Goed werk geleverd, is betrouwbaar, heeft deskundige kennis van het loodgietersvak en ook nog prettig in de omgang.
Xander, nogmaals dank !!

6. november 2024

Zeer tevreden

Xander is vriendelijk en heeft ons heel snel en professioneel geholpen bij een urgent probleem. Een echte vakman. Een volgende keer bellen we zeker weer Klaucke installatietechniek

14. oktober 2024

Afspraak is afspraak

Xander was bij de overburen bezig en wilde ook wel even een keer bij ons de gebarsten wasbak in de keuken vervangen. Bleek geen eenvoudige klus. Voorzichtig en met geduld de oude bak er uit gekregen. Wij zijn zeer blij met het resultaat en alles is volgens afspraak gegaan voor een eerlijke prijs.

28. august 2024

Uitstekend werk, prettige installateur

Eerst een nette offerte gekregen voor ombouw meterkast naar 3-fasen plus installatie laadpaal, no-nonsense, prima prijs. Uitvoering van het werk was heel netjes. De heer Klaucke dacht echt met ons mee en liet zich door een paar tegenvallers (buiten zijn schuld) niet uit het veld slaan. Alles ziet er netjes uit en belangrijker: het werkt perfect.

26. april 2024