Kjaerskoekken Anmeldelser 96

4,8

Første men ikke sidste gang vi bestiller herfra. Bestilte til konfirmation og maden fik stor ros. Vi bestilte 3 stege, 3 slags kartofler, 3 saucer og 6 salater og alt var meget ve... Vis mer

Heldigvis for Kjær's køkken vi ringede efter at Salt og peber havde annulleret vores ordre 8 dage før festen og spurgte om de kunne levere med så kort varsel, svaret var dejligt friskt "jow jow tror... Vis mer

4,8

Enestående

Første men ikke sidste gang vi…

Første men ikke sidste gang vi bestiller herfra.

Bestilte til konfirmation og maden fik stor ros.
Vi bestilte 3 stege, 3 slags kartofler, 3 saucer og 6 salater og alt var meget velsmagende.

Jeg vil især fremhæve rosmarin kartofler, tandoori kalkun og Karl Johan saucen.
Har aldrig fået så godt kalkunkød, det er på ingen måde tørt.

Flødekartoflerne fik også ros af flere gæster. Salaterne var alle flotte og indbydende.

Der var rigeligt og vi havde nok til en fødselsdag dagen efter + til at dele ud af.

Jeg faldt især for at man kan bestille ekstra tilbehør og selv bestemme mængden.
Det gjorde at vi kunne få mange forskellige salater, kartofler og saucer i halve størrelser - som stadig var rigeligt.

Blev leveret og afhentet som aftalt.
God information via mail hele vejen igennem.

Har prøvet mange andre af de kendte cateringfirmaer, men kommer fremover kun til at bestille herfra.

9. mai 2026

Lækker buffet til bryllup

Vi brugte Kjærs Køkken til vores søns bryllup i weekenden. Bestilte “Stege og Salater”. Alt var perfekt. Salaterne var friske og meget lækre. Kødet var mørt og stegt til perfektion. Flot præsentation. Og der var rigeligt af alt!!
Vi er meget tilfredse. Tusind tak!! Stor anbefaling herfra :-)

2. mars 2026

Af hjertet tak

Hej Kjær’s køkken.
Skulle holde min mors fødselsdag og skulle have mad fra jer, da hun vidste at det var det bedste sted at bestille mad fra. Så skete der desværre det at at min mor døde dagen før leveringen og jeg tog kontakt til jer og fortalte om vores triste situation og uden problemer aflyste de vores bestilling på 35 kuverter og betalte alle vores penge tilbage, pengene stod på min konto 10 minutter efter jeg havde talt med dem….jeg er dyb taknemmelig for den behandling og er fuld af respekt for dem…..tak Kjærs køkken. Skal dog lige skrive at jeg havde betalt for afbestillingsforsikring ved min bestilling hos dem, men alligevel så sent i forløbet og de så bare godkender det, det er både god service, men også menneskeligt kæmpe stort.

10. januar 2026

Menuen overgik vore forventninger 🤗

Til vores fest i et sommerhus fik vi leveret årsmenuen til 22 personer. En veltilberedt og velsmagende menu der overgik vores forventninger. Smukt arrangeret på fine fade og i rigelige mængder. Retterne er fint afstemte. Der fulgte menukort med til alle, så det var et ekstra +. Dejlig mad, så det er ikke sidste gang vi får menuen fra Kjærs Køkken i Glamsbjerg.
Tak for Kjærs bidrag til en vellykket weekend.

15. november 2025

Jeg deltog i en sommerfest i aftes

Jeg deltog i en sommerfest i aftes. Det første jeg lagde mærke til da jeg så bordet med de forskellige salater var, hvor friske, spændende sammensætninger og farverigt de så ud. Oveni smagte de fantastiske. Man sad bare der med alle de farvespil på sin tallerken og de smagte himmelsk hver især. Derudover var der flere forskellige lækre flutes med flere hjemmelavede dressinger til. Alt sammen smukt anrettet på hvide flotte fade og i smukke glas. Kødet var en total sublim oplevelse. Marineret kylling, steak og store pølser grillet perfekt. Jeg er normalt ikke til pølser, men disse pølser var simpelthen de bedste jeg nogensinde har smagt. Det var ikke almindelige pølser. Man kunne bare se det var kvalitets pølser og de smagte intet andet end himmelsk. Ydermere var der en lækker pastasalat og kartoffelsalat. Det var meget tydeligt at det var god hjemmelavet kartoffel salat. Derudover var der en rigtig lækker dessert. Jeg var dybt imponeret over maden. Kan kun give min bedste anbefaling. Det var virkelig en skøn oplevelse både synsmæssigt og for smagsløgene.

23. august 2025

Har kun positivt at sige

Har kun positivt at sige. Jeg opdagede på dagen, at jeg havde bestilt mad, til en forkert dato.

Jeg kontaktede Kjærskøkken, i håb om vi kunne finde en løsning. Jeg havde ingen forventning om, at de kunne leverer den bestilte menu. Men eventuelt sammensætte noget andet.
Men de kunne ordne det for mig, og jeg fik den bestilte menu.
Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

Dertil kan jeg oplyse, at maden levede helt op til forventningerne. Og også derudover.

I var i jeres fulde ret til at handle anderledes.
Jeg er jer så taknemmelig!

18. august 2025

Kjærs køkken, super godt

Der er bare styr på alt hos Kjærs køkken. Maden kom som planlagt på hvide neutrale fade, og maden var super flot arrangeret, og oveni det gjorde det jo ikke noget at det smagte så godt og var gode produkter der var brugt.
Kun godt at sige. Og der var masser af mad. Tak

8. august 2025

Skulle holde reception i forbindelse…

Skulle holde reception i forbindelse med min 50 års fødselsdag, og bestilte tapas fra Kjærs Køkken, har kun positive ting at sige, og også fra mine gæster, så 5 stjerner herfra.
PS jeg bestilte også natmad i form af snitter, som blev serveret samtidig,da der var nogen som var lidt kræsne, og må bare sige at de 2 ting komplimentere super godt....
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra jer.
VH Kim Larsen (Nyborg)

7. juni 2025

Lækker mad

Det lækreste mad fik vi til vores sølvbryllup, både forret, hovedret, dessert og natmad. Kan stærkt anbefales, tak for det.

21. juni 2025

Helt perfekt 😊

Maden ved min fødselsdagsfest var rigtig god. Forretterne appetitlige og velsmagende, salaterne friske og smukke, hovedretterne flotte og indbydende og desserten en lækkerbisken. Derudover oplevede jeg rigtig god service, og såvel levering som afhentning af service var problemløst.
Min bedste anbefaling 😊

24. mai 2025

Mad til Guldbryllup

Mad til Guldbryllup. Der var intet at komme efter. Leveringen var som planlagt, maden var fantastisk, kødet var mørt og lækkert og tilbehøret smagte fantastisk.

3. mai 2025

Det bedste sted vi ind til videre har…

Det bedste sted vi ind til videre har prøvet. Velsmagende det der skulle være varmt var varmt. Skulle kun bruge 10 kuverter, selv om der var børn i blandt er det vores indtryk, at der var mere end rigeligt.
Kan kun blive skuffet næste gang ;)

18. april 2025

Sølvbryllupsfest

Vi havde sølvbryllups fest lørdag d. 8/3-25. Maden var ikke god, den var FANTASTISK. Der var nok, og maden var perfekt tilberet. Friske råvarer. Alt spillede til et rent 13 tal. Hvis du vil have en fest med en middag der bare spiller så er det her du skal bestille maden fra. Vi siger mange tak, og nej, vi kender ingen hos Kjærs Køkken og har ingen relationer til dem. Det var virkelig så godt som skrevet her !

8. mars 2025