KJ Gulvservice

Super service og kvalitet

Vi har lige fået slebet og lakeret gulve i vores sommerhus.
Selv om gulvene var meget "mishandlet" af den tidligere ejer, er behandlingen udført til fuld tilfredshed, indenfor den aftalte tidsramme, kvalitet og pris.
Vi fik firmaet anbefalet af lokale håndværkere, og kan absolut ikke genkende de dårlige anmeldelser her på TP

15. august 2023

Det tog så 3 forsøg

Det tog så 3 forsøg, først gang ekstrem dårlig , 2 gang var virkelig ekstrem dårlig , hvor vi blevet svinet til af deres kontor dåse gentagende på mail og sms. Ekstrem uprofessionel.
Så da jeg havde et møde med Rene, fik jeg ham til at slibe gulvet gang nr 3 lykkes det faktisk at blive rigtig pænt.
Så hvis du har lyst til at rydde dit sommerhus 3 gang, så skal du endelig vælge dem.

12. april 2022

HOLD JER LANGT VÆK (GULVSLIB+LAK)

Jeg havde bestilt en fuld gulvafslibning inkl. 7 dørtrin og fejelister, og herpå hvid lak + overlak. Behandlingen skulle forgå i 2 runder.
Der har været over 8 personer tilknyttet den udførende behandlingen af mine gulve.

Foruden den første opmåling og tilbud, har resten af forløbet med firmaet været fuldstændig uprofessionelt.
Afslibningen var mangelfuld og uensartet, dørtrin, fejelister og 5-6 cm ind til køkkensokkel var slet ikke var afslebet som aftalt. Dernæst blev der anvendt lud i hele første behandling af huset (=65%) hvorpå der senere kom lak, som har resulteret i et gulv som ligner maven på en "rødspætte", som firmaet nægter at lave om (på trods af tydelig dokumentation på fejlbehandlingen og besigtigelse af egen mand).
Firmaet har udbedret mangler ved efterfølgende at afslibe de sidste 5-6cm ind til køkkensokkel, men uden at give det samme behandling som gulvet, så det fremstår nu værre end før udbedringen - omend nu afslebet, så med en tydelig "lappekant" og lakforskel til det øvrige køkkengulv (som jo også fejlagtigt havde fået lud). Dertil tæller mangler/fejl efter afsluttet behandling også et hak i den nye altandør, lak på nye køkkenlåger, flere fejelister som blev påkørt under afslibningen, fejelister og dørtrin som stadig fremstår helt ubehandlet eller behandlet med lud, væsentlig støv fra afslibningen som sidder fast i lakken grundet manglende rengøring, og diverse mindre pletter på gulvet hvor træet fremstår helt uden hvid lak.
I dialogen omkring udbedringer skal du samtidig forvente en yderst uprofessionel tone. Jeg citerer: "Inden du nu igen går hel i selvsving på tastaturet og smider dig ned på alle fire med dit kamera i hånden for at tage flere billeder vil vi lige påpege at det altså ikke en mordsag men kun en renovering af dine gamle gulvbrædder."
Samlet set har firmaet efter mange lange mails tilbudt et afslag på 10%!!!!
Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma.

11. juli 2021