Ik had per ongeluk de verkeerde maat doorgeven Na contact met de support afdeling krijg ik geheel kosteloos de mat met de juiste maat!! CHAPEAU!!!!
Lieferung sehr schnell,hochwertig verpackt! Angenehmes Material,leichte Reinigung. Das Muster sieht auf den Fotos etwas aus,ich habe es mir etwas anders vorgestellt,aber trotzdem alles gut!
Habe lange nach einer Abdeckung für mein großes Ceranfeld gesucht und nie das passende gefunden. Glasplatten meistens 2-teilig und daneben immer noch ein freies Feld. Jetzt endlich, bis sehr zufried... Vis mer
Très bonne expérience avec cette entreprise ! Je ne regrette pas mon achat : qualité du produit , rapidité d’envoi et emballage parfait .Sachant qu’il est difficile de trouver cet article dans les mag... Vis mer
At KitchyMist, we believe your kitchen should be both practical and stylish. That’s why we offer high-quality hob covers and kitchen accessories that not only protect but also enhance the look of your interior. Customers value us for our excellent quality, fast delivery, and personal service. We aim to handle every order with care and always welcome feedback to keep improving. Do you have any questions or suggestions? Our team is always here for you – together, we’ll make your kitchen even more beautiful and practical!
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Abdeckschutz. Meine Erwartungen wurden sehr gut umgesetzt, Qualität und Design und Preis und natürlich die schnelle Lieferung waren sehr gut. Kann ich jeden empfehlen.

Svar fra KitchyMist
Sehr hochwertige Qualität und sieht super aus☺️👍🏻

Svar fra KitchyMist
Il est très beau sur ma plaque, vraiment merciiiiiiiiiii

Svar fra KitchyMist
Heel mooi. Beste kwaliteit. Ook mooi om te hangen.

Svar fra KitchyMist
Très beau produit belle aspect me convient parfaitement je suis satisfait de ma commande

Svar fra KitchyMist
De beschermer was snel geleverd. Echter de betaalde en meebestelde haken zijn ondanks de herhaalde belofte nooit geleverd. Na herhaalde melding is alles gelijk en snel hersteld. Tevreden over de oplossing. Het blijft mensenwerk!

Contente de mon achat
Ça finit ma cuisine et protège bien ma plaque
Le choix de motif est multiple et le mien est très joli
Je donne régulièrement un coup d’éponge et il reste vraiment beau

Svar fra KitchyMist
Door de supersnelle levering nl 1 dag en goede kwaliteit .

Svar fra KitchyMist
Het is een hele mooie zware kwaliteit en de print is fantastisch, realistisch heldere kleuren. Ik ben er superblij mee!
Ik weet echter niet of het tegen een warme pan of de hete airfryer houder kan. Ik durf het niet te proberen op dit mooie doek.

Svar fra KitchyMist
Goede levering en een mooie kwaliteit, erg blij mee

Svar fra KitchyMist
Perfecte kwaliteit en snelle levering

Svar fra KitchyMist
Het inductie beschermer is prachtig. Het enige is dag deze over mijn schutting is gegooid achter het gek op de container is beland. Had 1 cm gescheeld of hij lag in de sloot

Svar fra KitchyMist
Het product past precies bij de plaat

Svar fra KitchyMist
Het past precies en staat heel leuk in de keuken

Ik had een revieuw geplaatst met 1 ster,omdat ik geen reactie kreeg op mailtjes
Nu blijkt dat de fout bij mij zat omdat ik geen huisnr had opgegeven.
Alles ik nu netjes afgehandeld vandaar dat ik de sterren ook wil aanpassen.
Lisa van de klantenservice bedankt !!

Svar fra KitchyMist
Een heel mooie beschermplaat en ook fijn met de ophangbeugeltjes zodat je hem ook als spat bescherming kan gebruiken. Snel geleverd en goed verpakt.

Svar fra KitchyMist
Nuttige en mooie wijze om de kookplaten netjes en veilig af te dekken.
Ben er heel erg blij mee geeft wat kleur op de kookplaat 👍